søndag 15. september 2013

"Herregud - skal a takke, nå da?"

Jeg blir innmari glad og stolt når jeg får så bra respons på skrivinga mi. Jeg blir småflau når noen jeg ikke ante leste bloggen, kommer og sier til meg at de morer seg med blogglesing. Jeg synes det er vanskelig å vite hvordan jeg skal vise at jeg blir glad. Hvordan vise at jeg setter pris på ros, støtte og komplimenter.

Jeg er ikke sånn som svarer "Takk, helskjønne du!" på hver en kommentar. Jeg er ikke sånn som kaster meg over tastaturet og skriver ei bok om Bønna fordi noen sier at jeg burde det. Jeg er litt mer skeptisk og tilbakeholden. Jeg hiver meg ikke på alle positive bølger. Jeg veit godt at for hver positiv leser, finnes det også en som tenker  "Herregud - har ho ikke noe bedre å bruke tida si på?!" eller "Herregud - enda mer gnål om de kattene!" eller "Herregud - nå skal a lissom være så samfunnsengasjert!" eller "Herregud - de Bønna-innleggene er jo bare det samme gang på gang!".  Eller "Må hun skrive så mye Herregud?"
 
At bloggen min til tider kan få mye oppmerksomhet er ikke bare på grunn av det fantastiske språket eller de utrolig orginale innleggene. (Eller all ironien...) Jeg har produsert en haug med tekster, jeg har lagt ut innlegg nesten daglig i mange år. Det gjør at man bygger seg opp en leserskare. Det finnes mange som skriver bedre, artigere eller mer gripende enn meg. Bare så det er sagt.

Uansett -  det er overveldende å se hvordan særlig innleggene om Bønna blir tatt i mot. Jeg veit at det sikkert er like mange som synes at skribleriene mine er idioti og helt meningsløst. Men de er greie nok til å ikke hoppe inn og spolere gleden. Til alle dere som liker, deler og heier  (og dette er kanskje stakkarslig å innrømme?) : takk. Jeg blir glad:)27 kommentarer:

 1. Keep it coming, Pia! Det er en stor fornøyelse å lese bloggen din (i motsettning til mange andre blogger i rare farger)

  Eva Einshøj

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Eva! Og takk for alle hyggelige kommentarer du legger igjen hos meg:)

   Slett
 2. Vel bekomme, er det ikke det man sier! Jeg KOOOOOOOOOOSER meg med bloggen din!!

  SvarSlett
 3. Jeg koser meg fortsatt med alt du skriver. Også er du like bra i virkeligheten.

  SvarSlett
  Svar
  1. DET var en virkelig bra kompliment. Takk:) Du er ei bra dame!

   Slett
 4. Nordmenn er vel ikke de flinkeste til å ta i mot komplimenter nei.. Nå sitter jeg her og humrer for meg selv mens jeg tenker på hvordan innlegget hadde sett ut om du var amerikaner.. :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Da hadde det vel være mye love og BIG WORDS.

   Slett
 5. Klart det er moro å vite at noen leser det man skriver, og at de liker det attpå til er jo en ekstra bonus. :) Vi nordmenn er elendige til å ta imot komplimenter, oppvokst som vi er med Janteloven hengende over hodet. Det er et faktum at du skriver bra, Pia - og at det er en glede å lese bloggen din. Ønsker deg en god uke!

  SvarSlett
 6. Da kan du få litt mer skryt, for jeg leter meg stadig tilbake til det innlegget du la ut om julestria før jul i fjor! Eller, det handlet ikke akkurat om noe "stri", heller gleden ved å dekke julebordet med selvblåste glass. Jeg ler høyt selv om jeg sitter alene og det er femte gang jeg leser det! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, så bra at noen liker noe annet enn Bønna! Jeg synes sånne tulleinnlegg er veldig morsomme å skrive:)

   Slett
 7. Det er nå bare engang slik at vi egentlig blir litt glade for å få gode tilbakemeldinger, men er ikke alltid like gode til å ta imot dem ;)
  Jeg liker det du skriver knallbra jeg Pia!
  Lag mer !!
  KLÆM

  SvarSlett
 8. Svar
  1. Ha ha, hadde jeg bare visst hvordan man egentlig utgir ei bok...

   Slett
 9. Alltid kjekt å lese dine innlegg, når jeg tar meg tid til å lese blogger. Ikke alltid jeg kommenterer og sier hvor bra det var. Eller, det er vel rettere sagt sjelden jeg kommenterer.

  Men det betyr jo heller ikke at jeg ikke liker det jeg leser, jeg er bare for lite flink til å skryte av folk hver gang de godt fortjener det, og så er det ikke alltid tid når man leser sånn midt inni noe annet.

  Jeg synes du er bra, det meste er morsomt skrevet og av og til litt mer å tenke på.

  Kort sagt en variert og gjenkjennelig blogg som alltid har litt snert!

  Fortsett som du gjør og takk når du vil og på den måten du vil!

  SvarSlett
  Svar
  1. Man tar seg sjelden tid til å skryte av andre, ja. Noen ganger virker det litt sånn voldsomt. Og jeg var ikke ute etter skryt her, altså. Men takk for gode ord:)

   Slett
 10. Digger deg!! Vi skal kanskje til Kongsberg i jula, og om eg tilfelsigvis snubler over deg på rema skal eg jaggu meg komme bort og seie hei!

  SvarSlett
  Svar
  1. Deal! Det var faktisk ei som kom bort til meg i sommer og sa ho likte bloggen, jeg var hyggelig og grei mot henne. Så bare gi lyd fra deg!

   Slett
 11. Og jeg digger å lese! Og du inspirerer! Bortsett fra det med kattene da, herregud, men ellers: Du er dødsrå! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. What?? Liker du ikke katteinnleggene? De er jo kjempemorsomme!
   Not.

   Slett
 12. uansett jeg liker din salige blanding...
  så takk !

  Nann Karin

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg liker din blanding også:)

   Slett
 13. Ta det til deg og fortsett å skriv! I love it! :))

  KLEM!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, nå var jeg akkurat inne hos deg. Klem tilbake:)

   Slett
 14. Du er flink! Koser meg hver gang jeg leser bloggen din, særlig om Bønna! Tusen takk til deg og!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails