fredag 16. august 2013

Pippi, kjendiser og ikke helt up-to-date

Alle som ikke er lærere vet jo at lærere har innmari mye ferie. Og sånne som meg, som jobber redusert, er jo knapt på jobb i det hele tatt. Så hadde det seg slik at jeg hadde fått to billetter til Pippi på Christiania Teater. Men så fikk jeg ikke dratt. Fordi jeg var på jobb.

Men treåringen dro. Med pappaen sin. Og de hadde det toppers. Først restaurant (les McDonalds...), så Pippi.

Da de kom hjem, var jo jeg veldig interessert i å høre hvem som hadde vært der - det var nemlig premieren, må vite. Og før mannen fikk startet med sin utredning over observerte kjendiser i salen, var jeg inne på VG og leste entusiastisk opp.
"Jøss! Linn Skåber var der! Så du henne eller?!"
(halvt sekunds pause)
"...og hun fra Kon-Tiki!! Og Kash fra barne-Tv!"

"Jeg vet ikke hvem...."

 Og Hank! Von Helvete!"
(nok en kjapp pustepause)
 "Hun Mariann som før var sammen med han Conradi, og Ellen Arnstad! Og Cathrine Moholt! Så du dem ikke, eller?"

 "næææ, jeg var..."

 "Espen Bredesen!! Og Trude Mostue!! Herregud, så du ingen, eller?!"

"Jo, hun dyrlegen så jeg faktisk, men hun er vel ikke kjendis?..." prøvde mannen seg på, og jeg bare tenkte helloo, lissom, og rista oppgitt på hodet, og klikka meg videre på bildene fra Pippi-forestillingen, på let etter flere kjendiser. Det var jo tydelig at salen hadde vært spekka med celebriteter, og jeg kunne ikke fatte at mannen min ikke hadde fått med seg noen av dem.

Plutselig var det akkurat som et lite lys flammet opp bak hans øyne, og han utbrøt glad
"Jo, forresten! Jeg så en kjendis der! Åse Kleveland!" `

Jeg himla bare videre, klaska min egen panne og tenkte "Er´e mulig? Er han to år eldre enn meg, eller er han førti år eldre enn meg?" Men jeg smilte bare kunstig og svarte "Å, ja, så gøy at du fikk se Åse Klevland!" . Og jeg var nok litt sarkastisk i stemmen da jeg sa akkurat det.

Åse Kleveland, lissom. Det neste er vel at han skal spille Nora Brockstedts samlede på full guffe. Og humre over Leif Juster.
Okei, jeg skal lissom tøffe meg i bloggen og late som om jeg er så kul. Her har jeg prøvd å ta et sånt bilde som sånne bloggere tar - at de har et teaterprogram liggende henslengt på bordet med en tilfeldig kopp dandert ved siden av. Fikser jeg det? Nei.

_____________________________________________________________________________
Det var voldsomt mange som ville vinne en personlig almanakk - dessverre kunne jeg bare gi bort en. Merete S. Ludviksen imponerte meg med flott dikt, så nå kan du juble med hendene i været. 
 Er du fortsatt higen etter å vinne noe, kan du fortsatt slenge deg med i trekningen av et plagg fra meandi. De har både klær til barn og til damer.

17 kommentarer:

 1. Kor'e alle heltan' hen?
  .. og sånt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg trur ikke Jan Eggum var der. Så han ikke på bildene inne på VGnett, i hvert fall....

   Slett
  2. Ånei? Han kunne vært det, har småunger vet du.

   Slett
  3. I know! Kanskje han var der? Oppdaga på bilder at hun Hilde Lyran (?) også hadde vært der.

   Slett
 2. Jeg har nylig snakket med Per Spook, så sannsynligvis kommer jeg i kategori med din mann.

  SvarSlett
  Svar
  1. Men de to på tur synes de hadde hatt det fint?

   Slett
  2. Per Sppok begynner vel å dra på årene?
   De hadde en fin Oslo-tur, ja!

   Slett
 3. Jeg liker både Leif Juster og Nora Brockstedt, og jeg er 41. Jeg innrømmer det; jeg har CD-er med begge. Åse Kleveland er dyktig.

  Cecilie

  SvarSlett
 4. Åse Kleveland er jo en flott dame! :) Jeg hadde nok blitt like glad om jeg så henne, og mange andre eldre norske kjendiser. Det er ikke mange av de unge kjendisene som når like høyt opp i klasse. Aksel Henie og Kristoffer Joner er noen av de få som når opp.

  Og Jan Eggum er også bra! :)

  Ps jeg har en give away..
  http://www.egedenne.com/2013/08/a-french-connection.html

  SvarSlett
 5. Ikke bare en kopp, men en MATCHENDE kopp!

  SvarSlett
 6. :-D Hehe, jeg er nok like gammel som mannen din... men du.. kanskje han faktisk så på forestillinga? :-P

  Ha en god helg

  SvarSlett
 7. Kjente meg litt igjen her ja.

  SvarSlett
 8. Haha - du husket det viktigste på slike bilder da iallfall! Kaffekoppen er tom :P Da er man sikker på at det ikke er tilfeldig :)
  Ja de lærerene altså! Rart de får betalt i det hele tatt ;)

  Men se den lyse siden - mannen din var iallfall ikke ute å kikka på en masse kjendisdamer ;)
  God helg! :)

  SvarSlett
 9. Haha! Eg hadde nok vore like fjern som mannen din. Åse K. skil seg såpass ut frå mengden at ho hadde sikkert eg også lagt merke til. Men mannen her, hadde nok fått med seg alle kjendisane. Eg pleier sei at han får med seg alt som skjer utanfor huset, og eg får med meg alt som vert sagt, gjort og ikkje gjort innanfor huset.

  SvarSlett
 10. Hehe... Jeg er sikker på at alle de du nevner er litt skuffa over at ikke PIA var der, hun morsomme mammabloggeren ;) Fin søndag til dæ :)

  SvarSlett
 11. Jeg var der også på lørdag, men så ikke mannen og treåringen. Og heller ikke noen av de andre du ramset opp. Men mamma så Katrine Moholt på do :)

  SvarSlett
 12. Hahahahah du skriver så innmarri bra!!! Skikkelig kul dame er du! Takk for sist, og gleder meg til neste gang vi treffes :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails