søndag 11. august 2013

#instabærtur

Vi dro på bærtur. Sånn ekte, i skogen.


Jeg måtte selvfølgelig legge ut et bilde på instagram, men jeg glemte alle de viktige hashtaggene! Du vet -  #happy #family #love #berries #raspberries #godtmedbringebær#blueberries #instablueberries #norway #like4like #followme #LOL #instaforest #trees #beautiful #drittmygg. Og så videre. Jeg får legge dem til i ettertid.

Jeg har faktisk aldri plukka så mye bær i hele mitt liv - hele bunnen i litermålet var dekket av bær! Jeg tror vi snakker over en desiliter! Det var en fantastisk opplevelse som jeg føler det er veldig viktig at jeg får delt med alle dere.
Her ser det ut som om jeg har en veldig stor finger og en veldig liten kopp med bær. Det er bare en illusjon.
 
Grunnen til den tjueminutters skogturen var egentlig at mannen skulle ha noe pinnegreier til hageprosjektet sitt vårt sitt. Da plukka jeg heller bær.

Elsker du å vandre timevis i skog og kratt, på leting etter naturens skatter?

18 kommentarer:

 1. Æ elske å plukke bær! Da "tømme æ hauet" som vi så fint kalle det når vi skal koble av litt :)) hadde bikkja me idag, men da fikk æ konkurranse i plukkinga gitt! Så neste gang får han bli igjen hjemme, trur æ. Like best å rusle aleina eller ilag me ei venninne, og bare skravle, ikkje passe på så mye anna;))

  SvarSlett
 2. Jeg sier hvert år at i år SKAL jeg ut å plukke bær, men så blir det aldri noe av.. Nå tenker jeg at når barna er store nok, skal vi i hvert fall ut å plukke bær...så får vi se om det noensinne blir noe av.. :-)

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke vært i skogen for å plukke bær på 30 år.

  Synes nok at det er mange andre ting som er morsommere enn å plukke hagebær også, men det gjør jeg tross alt.

  SvarSlett
 4. Ser ut som du fant like mange som meg :) Men jeg fant bare blå....

  SvarSlett
 5. Er ganske glad i bærtur jeg, men med tre små blir ikke fangsten så stor.. Men til helga tenkte jeg å prøve lykken og plukke sopp..

  SvarSlett
 6. Aner jeg et aldri så #lite, #sarkastisk spark til alle #instabildene som legges ut på #verdensveven av passe #tankeløse aktiviteter? :D

  SvarSlett
 7. Akurat passe med bær det der. Men fant de pinnar til hageprosjektet?
  Er sjeldan på bærtur. I år er det i allefall ikkje fristande å gå ute i ein sørpeblaut skog.

  SvarSlett
 8. akkurat nok bær ja.. bør aldri plukke mer enn du klarer å spise opp på veien hjem #slippe#rot#og#rusk#på#kjøkkenbenken#etterpå#

  SvarSlett
  Svar
  1. Turte ikke å blogge om det, for da ville jeg sikkert framstå som litt for ordentlig : vi bakte faktisk muffins med bær!

   Slett
 9. Det var planen min til helgen. Gå en blåbærtur. Håper på 4-5 liter, men er kanskje optimistisk. Glemmer aldri min ordentlige blåbærtur med 17 liter blåbær til slutt:)

  SvarSlett
  Svar
  1. 17 liter?! Tar av meg (den imaginære) hatten!

   Slett
 10. Jeg trodde jeg likte det. Og jeg skulle ønske jeg likte det.
  Men jeg liker det ikke.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg skulle også ønske at jeg likte det. Men jeg har ikke tålmodighet...

   Slett
 11. Jeg føler meg stadig på bærtur. Savner forresten Bønna...

  SvarSlett
 12. Jeg elsker å plukke bær! Til helgen skal svigers passe ungene, mens jeg og mannen min skal på fjelltur/multetur. Gleder meg til to dager i fjellet og forhåpentligvis noen kilo multer:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails