onsdag 21. august 2013

Bruning. Og flekk

Jeg så at Elisabeth med bloggen Innerst i veien hadde testet ut selvbruningskrem, og resultatet ble en snasen brun flekk på foten hennes. Jeg vil bare tipse om at man kan oppnå akkurat samme flotte brunflekkeffekten ved hard bruk av sandaler gjennom en hel sommer.
For guds skyld - dette er mannen, ikke meg!! Hva med å skifte skotøy en gang i blant, spør nå jeg. Barbeint, kanskje, når det er nærmere tredve grader? Neida.
(Og jeg må innrømme da jeg så akkurat dette bildet, tenkte jeg "Herregud! Hva slags kroppsdel er dette?!" Men det er da en fot.)

Liker du å være mest mulig bar nedentil (snakker føtter her, altså), eller elsker du sokker, sandaler og den slags? Året rundt?

14 kommentarer:

 1. Nå har brunfargen på mine føtter falmet, så skillet er ikke så tydelig lengre, men jeg har også fargeforskjell. Under jobbingen i bedene her funger ikke engang sandaler, men tette sko.

  SvarSlett
 2. Jeg lurte også på hva slags kroppsdel det var! Og ja, jeg går helst bar.

  SvarSlett
 3. Liker bare føtter om sommeren.. Men bildet der minner meg om pappa, som ALDRI, og da mener jeg aldri som i ikke ved bassengkanten en gang tar av seg sokkene. Gjett om de føttene er hvite da.. Mot de brune leggene. På slutten av sommeren har han sokker selv om han tar av sokkene. Hvite tennissokker..

  SvarSlett
 4. Bruker sokker og sko hele sommeren igjennom, kan bruke sandaler uten sokker på skikkelig varme dager, men uten sokker får jeg tedenser til urinveisinfeksjon med engang og det er skikkelig pyton :(

  SvarSlett
 5. Bruker dere å drikke kaffe på gulvet eller å ha beina på bordet? :D

  SvarSlett
 6. Går helst barbent om sommeren. Gjerne uten strømper i skoene fra tidlig vår til sen høst. Liker ikke strømper, med unntak av "Happy Socks"... :)
  Mannen derimot har gjerne strømper i sandalene. Lækkert.... Not.

  SvarSlett
 7. Her går hele familien helst barbent på sommeren og undertegnede kan du finne barbent på vei til postkassa også en vinterdag..

  og ja, vi har vært på skojakt i sommer fordi minsten plutselig bestemte seg for å gå "armbeint". Så her er føttene jevnt brune ;)

  SvarSlett
 8. Ja den der flekken går ikke bort med en krafting omgang med fotfil...

  SvarSlett
 9. Haha, og eg som tenkte at "det er godt det er andre kvinner som også har slike hår nederst på foten." OGSÅ VAR DET MANNEN DIN??! I stand alone.

  :)

  SvarSlett
 10. Pleier å sikre meg sokkeskille om sommeren.

  SvarSlett
 11. Helt makan til føttene til kællen her i huset!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails