onsdag 28. august 2013

Blah

"Unnskyld meg, men burde du ikke legge ned litt mer innsats i disse blogginnleggene dine? Det er ikke mye miljøvern, solidaritet og motetips å spore i denne bloggen din for tida!"

Sorry, ass. Men dagene flyr. Og du kan jo tenke deg hvilket sjokk det var for meg når både Rolv og Tjostolv vandra heden i en og samme helg. Når jeg i dag får bruddet mellom Catherine Zeta-Jones og han gamlingen Douglas regelrett kastet midt i fleisen, ja, da kan det bli for mye for noen og enhver.

Pust med magen. Ting roer seg etter hvert.

Bilde lånt fra Em Dash

14 kommentarer:

 1. Say what?? Er det slutt mellom C & D?? Ja det blir for mye å ta innover seg vettu!

  SvarSlett
 2. Slutt?? Catherine og Douglas?? Nei!!!!!!! De neste er vel Angelina og Brad?

  SvarSlett
 3. Oh du herlige! Nå har jeg hatt både bloggskrive og blogglesetørke i ett helt år! hel sant! og når jeg først skulle ramle innom en igjen, var det fremedeles du som sto øverst på bloggrullen min! og hildrane du, her var det like morsomt og koselig.så nå skal jeg skjerpe meg, og ta et stort skritt tilbake i bloggverden, for den er jo egentlig ganske morsom!

  SvarSlett
 4. Hahahaha, takk for en god latter på morgenquisten !

  SvarSlett
 5. Men at George Clooney er singel igjen er nå iallfall en gladnyhet.

  SvarSlett
 6. Hæ? Er Georgern single igjen? Da trues Bustehjemmet med skilsmisse!!

  SvarSlett
 7. Hahahaha :D
  Fine :D
  Seff, en blir jo helt matt........

  SvarSlett
 8. Du kan i det minste skryte på deg å være min tabloid-kilde for jeg hadde ikke fått med meg bruddet mellom Zeta-Jones og gamlingen. Takk for oppdatering.

  SvarSlett
 9. Uff dette hadde jeg ikke fått med meg...nå blir det senga fremover her...så mye å fordøye og så triste nyheter...

  SvarSlett
 10. Jepp, eg henger meg på Elisabeth og takkar så mykje for oppdateringa når det gjeld Zeta-Jones og han Michael, eg veit ikkje heilt korleis eg kjem til å takla dette, eg lyt kjenna etter når sjokket har lagt seg. Eg som nettopp las ein artikkel om dei i blodbanken, på glansa papir og allting...

  SvarSlett
 11. Haha, ja det er jammen ikke lett å henge med på alt!

  Men du får ha en god helg da iallfall ;)

  SvarSlett
 12. Haha! Og så har jo Clinter'n og dama skilt lag...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails