søndag 14. juli 2013

Nydelige Maine Coon-kattunger til salgs!

Vi har jo disse kattungene i hus. Vi skal ikke ha dem for evig og alltid. Så jeg får fortelle litt om dem. De er av rasen Maine Coon. Og de er til salgs. Nå skal ikke jeg filosofere så mye over at det finnes massevis av katter rundt om kring som man kan få helt gratis. Alle katter er flotte, og alle katter fortjener et godt hjem.
Vi er forverter for katten vår, Lily. For oss innebærer det at Lily skulle ha et kull kattunger, og oppdretter skulle plukke seg ut tre kattunger som hun skal selge videre. Lily fikk fem kattunger, og dermed er to av dem våre. Vi vet jo at kattemora er utrolig flott på alle måter. Og kattefaren er en kosekatt av dimensjoner. En ting er at disse kattene er utrolig nusselige som små. Men vi vet at de blir like fine som voksne. Derfor vil vi så klart beholde en sjøl. Og den andre ble raskt tinget for.
Fanta.
Oppdretter Solveig leter etter bra hjem for tre av dem. En skal til en forvert, det betyr at du får katten til redusert pris mot at oppdretter får et visst antall kattunger fra kattens første kull. Du kan lese mer om hva en forvert er her.
Pepsi
Oppdretter er katteidealist og har drevet med katter i mer enn førti år. Hun er opptatt av kattenes helse og gemytt. Du kan google og lese masse om Maine Coon. De er utrolig sosiale katter. De er glade i å leke med vann. De er nysgjerrige. De blir store. De "snakker" med deg med sin spesielle brrr-lyd.
 
Max
Vår Lily er rundt oss hele tiden. Trommespilling, søskenkrangling, foreldrebrøling og kornettblåsing skremmer ikke denne katten. Hun er tam. Hun er veldig sosial.
Champ
Så det er vel det beste med disse kattene - du vet hva du får. En hengiven familiekatt. Dessuten er de jo virkelig vakre katter.

Zero
Kattene skal snart legges ut på Finn, men jeg tenkte jeg ville tipse dere først. Det ville gjort meg trygg og glad hvis jeg visste at kattungene "mine" havnet hos noen som har fulgt med litt på deres liv og oppvekst. Så ta kontakt med meg hvis du har spørsmål, eller ring oppdretter Solveig hvis du lurer på noe. (Warning: Hun snakker veldig mye. Men hun er grei og dyktig). Kom gjerne på besøk for å se om du faller for en av dem.

Kattungene skal være sammen med oss, mammaen sin og søskenflokken fram til midt i september.

Hvem av dem tror du vi skal beholde? Hvem falt du for?

Ha en dyrekjær dag med eller uten katter!

19 kommentarer:

 1. Heia!
  Aldeles nydelige katter alle som en. Æ trur dåkk ska ha Max, tenke den e oppkalt etter din favoritt drikke, Pia. ;)
  Randi

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, godt gjetta, men nei, Max er en av dem som oppdretter skal selge....

   Slett
 2. ååååh.. Main Coon! *hjertehjerte*
  blir det rasekatt på meg noen gang så blir det definitivt en sånn :)

  SvarSlett
 3. Så skjønne de er - min favoritt er den øverste og Pepsi - ja, for jeg måtte ha to favoritter :)

  SvarSlett
 4. Kanskje de er samme katt? Ser nå at den navneløse på toppen sikkert er en av "brusbarna" under :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Begge bildene er av samme katt, ja;) Hun er kjempevakker!

   Slett
 5. Jeg har forelsket meg i zero<3

  SvarSlett
  Svar
  1. Det har noen andre gjort også...Zero skal til Elisabeth:)

   Slett
 6. Jeg er egentlig mer hundemenneske, men disse har smeltet hjertet mitt... Herlige! Forelsket meg i flere... Champ, Fanta, Zero... *sukk*

  SvarSlett
  Svar
  1. Ungene har falt helt for Champ, så han blir her:) Zero er også "tatt", mens Fanta er ledig:)

   Slett
 7. Har allerede en Maine Coon, og jeg tror mannen hadde fått dånedimpen om jeg hadde anskaffet en til. Men om så var så tror jeg at Fanta hadde vært ett enkelt valg... Nydelig pus!!
  Lykke til med å finne nye hjem til pusene, aldeles nydelige er de alle sammen! ♥

  SvarSlett
 8. Oh.. Så vakre! Jeg har ønsket meg en Maine Coon lenge, og Pepsi la seg som en varm klump om hjertet her. Utrolig vakker katt, som blir en skikkelig skjønnas som voksen. Hadde jeg ikke vært slightly allergisk selv, og i tillegg har en hyperallergisk hund som faktisk begynner på vaksinering til uken, så hadde jeg stått som førstemann og ropt: velg meg, velg meg! Spørs om min elkeveårige dronning an en kvart perserpus hadde blitt så blid heller. Vakre var de, og enda flottere blir de når personlighet, størrelse og pelsen kommer :)

  SvarSlett
 9. Hva koster de? Og er pepsi til salg?

  SvarSlett
 10. Hvor mye koster disse? Pepsi? :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisan Siv! Alle kattungene er solgt:)

   Slett
 11. Hei. Har lyst på maine coon, og har begynt å sondere terrenget. Ser at dine er solgt, men lurer på om du kan gi et ca overslag over hva man må regne med å betale for en kattunge av denne rasen?

  SvarSlett
  Svar
  1. Vanlig pris på en Maine Coon, ligger vel på rundt 8000 kroner.

   Slett
 12. Helene Danielsen6. april 2016 kl. 16:58

  Hva er prisen du tenker for salg av kettungene du har?

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails