mandag 15. juli 2013

Juli! So far..Og vertikale utfordringer

Jeg ser mange bloggere har sånne oppsummeringer av måneden som har gått, og de lager fine collager og sånt. Nå har jo ikke måneden gått helt ennå, og ikke fikser jeg helt sånne flotte collager. Men jeg har prøvd å sette sammen noen instagrambilder fra juli. Jeg hadde tenkt til å skrive tekst til hvert bilde, men fant ut at "Solnedgang" og "Treåring klusser på tavle" og sånn ble fryktelig kjedelig. "Kult på Kaizerkonsert!" var spenstigere tittel, men det bildet ble jo ikke helt toppers. Men tar det nå med for å forevige at jeg faktisk har vært ute etter klokka ni om kvelden på noe voksengreier. Kryss i taket.

Juli har jo vært sykt spekket med begivenheter. Mesteparten av tida akkurat nå går med på at mannen snekrer platting og jeg er dverg. Altså, det dvergegreiene har ikke noe med mannen og snekringa å gjøre - det er mer at treåringen er inne i en Snøhvit-periode. Og jeg får ikke andre roller enn dverg. Noen ganger rykker jeg opp til heks. Men mest dverg. Eller heter det kortvokst? Mennesker med vertikale utfordringer?
Nå fikk jeg noe å tenke på.
"Snøhvit og de syv menneskene med vertikale utfordringer" ?

Over og ut. Fortsatt god sommer.

13 kommentarer:

 1. Hi hi. Din språkhumorist. God juli videre!

  SvarSlett
 2. haha - jeg tror det er lov å si dverg når man nevner Snøhvit i forbifarten... Herlige bilder!

  SvarSlett
 3. Hahahahahaha,takk For dagens beste latter...vertikale utfordringer..ler så jeg griner!!!
  Helene

  SvarSlett
 4. Bare legger igjen et spor jeg. Du skriver veldig bra, jeg sitter her og flirer for meg selv her :)

  SvarSlett
 5. Hihi, ikke vet jeg! Men kjenner meg igjen i tre/fireåringers lek og kjipe roller! Jeg er som regel passasjer på et eller annet fremkomstmiddel for tiden...

  SvarSlett
 6. Vertikale utfordringer - jeg ler meg ihjel av deg, Pia! Dessuten er bildene dine på IG veldig fine, kule og morsomme :) De er ekte!

  God sommer til deg :)

  SvarSlett
 7. Dette minner meg på at jeg, et sted i en bokhylle, har Political correct bedtime stories, hvor alle er vertikalt utfordret eller har andre ulne lidelser og bortforklaringer slik at alt budskap forsvinner utover sidelinja. Hmmm. Må avsted og lete. God sommer!

  SvarSlett
 8. Hahaha! Ler litt av mormor Inger sin kommentar også.

  Fin collage og veldig søte katter.

  SvarSlett
 9. Hahahahaha:) Du er dyyyyyrebar Pia:)
  Trine

  SvarSlett
 10. Per definisjon er dverg en medisinsk diagnose, og med den kommer et par andre sykdommer. Kortvokst er du hvis du er under halvannen meter, men jeg synes helt klart at vertikalel utfordringer er et verdig avløseruttrykk. Utfordringen blir å kategorisere mennesker med både vertikale og horisontale utfordringer - tenker da i form av en.. tja... kule.

  SvarSlett
 11. Da minsten var gjennom Snøhvit-perioden var jeg som regel en av de åtte vergene

  SvarSlett
 12. Fine bileter. Du har det vel travelt om du ikkje skal dille med desse bileta. Eg har ikkje tid til å blogge ein gong. No er eg oppe alt for seint allereie. Kvart på elleve, eg har ferie, men må gå å legge meg fordi eg skal opp kl halv seks. Please sei det går over! ;-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails