torsdag 4. juli 2013

Bjørneparken

 
Her kommer min fyldige reportasje fra Bjørneparken. Jeg har laget et intervju, faktisk. Jeg har funnet på de flotte spørsmålene helt selv. Og så er det stort sett jeg som svarer.
Kjør på! 
Får man garantert se bjørner i Bjørneparken?
-Jepp. Med mindre du er sterkt svaksynt eller blind, ser du bjørner.
Var det andre dyr enn bjørner der?
-Ja
Var det noe annet å gjøre der enn å se på dyr?
-Ja
Synes store barn Bjørneparken er like stas som små?
-Små barn kan jo klappe kaniner og geiter i timevis, eller de kan skli og klatre gang på gang. Store barn blir ikke like henrykt over å se en elg.
Har de store barna noen tips, da?
-Gå helt til toppen i parken - der finner du lekeapparater som er kule!
 -Eller knus brødrene dine i hinderløypa
-Og Zip-line var morsomt!
-Eller lat som du blir omringet og drept av en gjeng blodtørstige ulver!
Hvem passer Bjørneparken for? Lissom?
-Å tilbringe flere dager etter hverandre i Bjørneparken er nok mer for folk som er mer enn gjennomsnittet interessert i bjørner. Men som en dagstur kan jeg anbefale parken. Kanskje skal dere kjøre fra Oslo til Bergen og vil stoppe et sted der ungene får brent av seg litt energi? For små barn er dette en flott park - rolig, reint og fredelig. Å få med seg Hakkebakkeskogen må være en opplevelse, vil jeg tro.
 
Kan du ikke fikse noen gratisbilletter til kidsa mine, Pia?
-Seff! Jeg fikk tilfeldigvis noen billetter som gir barn gratis inngang i Bjørneparken. Legg igjen en kommentar, og om et par dager deler jeg ut noen barnebilletter.

38 kommentarer:

 1. Jeg vil gjerne ha billetter! :-) Hadde faktisk tenkt på å ta turen til Bjørneparken om noen uker, så gratis billetter hadde gjort seg!

  SvarSlett
 2. Skal på ferie til svigermor og stikk gjerne innom bjørneparken på veien :-) Med tre barn. Hjelper det å seia at eg er ein av dine største bønna-fan? :-) Bill.mrk. "Håpar eg aldri blir som mora til Bønna"

  SvarSlett
 3. Hvis de billettene fortsatt er gyldige i slutten av juli/begynnelsen av august, hiver jeg meg med i trekkningen om noen sånne. Tenker DET hadde gitt a mor en litt høy stjerne i familieboka det... (Pluss at jeg får fotografere bjørn da...hihi).

  SvarSlett
 4. Vi hadde planer om å besøke bjørneparken i sommer så ett par gratisbilletter hadde vi ikke takket nei til :)

  SvarSlett
 5. Ååååå, det hadde våre kjekt:)
  Mvh Bente

  SvarSlett
 6. Vi vil gjerne ha ett par billetter, har to små som syns bjørner er kjempeKULE og kan klappe geiter leeeeeeeeenge :D
  Gleder oss til trekning!

  SvarSlett
 7. Frøken sju år var ganske skuffet her tidligere i sommer da vi overnattet på Hotell Bjørneparken uten å gå inn i parken, - vi var bare på vei forbi. Så vi må vist tilbake en tur senere i år vi og. Var der for to år siden og begge de to små og vi to store synes parken er rett og slett fantastisk!

  SvarSlett
 8. Å, så stas det hadde vært!! Vi har drevet å flyttet den siste tiden, så de siste ukene har ikke akkurat vært så veldig spennende for gutten på straks 4 år... En slik tur hadde vært super gøy å overrasket han med! Moro med trekning :-)

  SvarSlett
 9. Å det har vi pratet om at vi har lyst til å se,barna er veldig interessert i dyr, så prøver lykken jeg:)Mvh Vivian(viv-am@online.no)

  SvarSlett
 10. :-) Flott intervju. masse ja og nei spørsmål, lettvint for den som svarer. Og det er jo smart når man skal svare selv. :-D Knallbra, Pia. og vi vil gjerne ha billetter til Bjørneparken. Ser moro ut for en fireåring der.

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 11. Vi har tenkt oss til Bjørneparken i ferien, tar gjerne gratisbilletter:)

  SvarSlett
 12. Hei, slenger meg på! Hva gjør man med fire stk ferieglade barn og en stk mann som må jobbe når jazzfestivalen er over? Lager et program! Setter gjerne Bjørneparken som en verdifull post, Pia :-)

  SvarSlett
 13. Vi vil gjerne til bjørneparken. Tipper en 4 åring og 2 åring vil ha det topp der!

  Takk for flotte bilder. 😃

  SvarSlett
 14. Kan ikke bli annet enn et morsomt intervju når du svarer selv!
  Vinner jeg, blir vi nok mest på toppen, men det er jo kult med elg på nært hold og da.
  Var i Bjørneparken for noen år siden, da klappet vi et pinnsvin.
  Sitter klistra! Både hos de og meg.

  h-gaasem@hotmail.com

  SvarSlett
 15. Dette hadde vært nydelig å kunne vinne! Det ser jo artig ut for hele gjengen, og ikke bare de minste. Vi har enda ikke vært i Bjørneparken som familie, selv om vi jo kjører forbi støtt og stadig på vei "heimover" :) Vi skal oppover i slutten av juli da. Har ikke store planer for sommeren da vi håpet på innflytting i nytt hus (som lar vente på seg...) og med en nylig arbeidsledig mor så ble dette nesten en litt stusselig greie. Så en firebarnsfamilie her sier ikke nei takk til et bidrag i sommer!:)Klem, Gunhild.

  SvarSlett
 16. Likte jeg innlegget? Ja.
  Er jeg over gjennomsnittet interessert i elg og bjørn? Vet ikke. Imponerte bildene? Ja.
  Fikk jeg litt lyst å vinne billetter? Ja.
  Men har jeg egentlig tenkt å kjøre mellom Oslo og Bergen i nærmeste fremtid? Tror ikke det.
  Er det lov å prøve lykken likevel? Ja. Hvorfor ikke?

  SvarSlett
 17. Ja takk, vi vil gjerne til "Bjørneparken", både store og små i familien. Flott innlegg du har laget, med gøy tekst og fine bilder :-) inspirasjon til å finne på noe her i Norge. God sommer til deg :-)mvh Tonje ( famjri@yahoo.no)

  SvarSlett
 18. Jeg er blind, så jeg får garantert ikke se noen bjørner i Bjørneparken. Nå er ikke jeg blant dem som er over gjennomsnittet interesert i bjørner, så det plager meg ikke, akkurat. Jeg henger meg på her likevel. Kanskje noen blir glade for noen overraskelsesbilletter fra meg. Intervjuet var bra gjennomført, helt uten dobbeltspørsmål, som vi lærte at vi helst burde unngå, da jeg var med og laget amatørradio for mange år siden.

  Cecilie

  SvarSlett
 19. Det hadde passet supert med billetter til Bjørneparken. Jeg skal på den siden av fjellet nå i sommer, og med 2 barn i akkurat rett alder, krysser jeg fingrene.
  Vi har kjørt forbi mange ganger, men aldri besøkt - nå er det på tide.

  SvarSlett
 20. Åh, vi vil gjerne til Bjørneparken. Det må vel passe bra for to dyreinteresserte på 6 og 8 :-)

  Marit

  SvarSlett
 21. Det hadde vært gull med bjørneparkbilletter til poden ja,tror seksåringen hadde blitt skrekkslagen til å begynne med,selvutnevnt bygutt som han er, men jeg er hellig overbevist om at han vil komme til å få et litt annet syn på natur og villmark etter et slikt besøk :-)
  Helene
  helenee_@hotmail.com

  SvarSlett
 22. Ungene var der med svigers i dag, faktisk! De stakk innom på et pitstopp på vei mot overlevering til sine rettmessige eiere etter hyttetur med besteforeldrene. Særlig fireåringen var imponert, han klarte ikke å la være å hoppe mens han fortalte om alt han hadde opplevd på et par timer. Vi tar gjerne et par bonusbilletter til et nytt pitstopp på vei til hytta neste gang!

  SvarSlett
 23. Dette var ein super reportasje, eg fekk reklamemail frå DnB om denne parken for eit par veker sidan, hadde aldri høyrd om den før. Men nå som vi har flytta til Oslo kunne vi faktisk ha tatt ein dagstur dit. I morgon kanskje?! :-)

  SvarSlett
 24. Tror vi må legge inn et stopp i Bjørneparken neste gang vi kjører Bergen-Oslo:-)

  SvarSlett
 25. Bra intervju :) Ser ut som en kjempefin park! :) Er gjerne med i trekningen om billetter altså, tror guttene mine hadde likt seg der.
  Rannveig

  SvarSlett
 26. Eg prøver lykken på nytt:) Eit besøk i Bjørneparken på veg frå Oslo til Bergen vart bestemt i går - så dette hadde vore midt i blinken! (meir penger til is!)

  SvarSlett
 27. Vi vet ikke helt hva vi skal gjøre på vår ferd i sommer, og Bjørneparken er vel noe kidsa blir strålende fornøyde med!! Takker gjerne ja, hvis vi blir trukket ut. Fortsatt god sommer

  SvarSlett
 28. Høres ut som en artig park - ikke vært der før! :) Blir gjerne med i trekninga! Har to gutter som må ta mye hensyn til lillesøster på nå 6 uker, som hadde blitt superglad for en tur dit! :)

  SvarSlett
 29. Åh.
  Jeg vil veldig gjerne ta med gutten min dit :)

  SvarSlett
 30. tusen takk for tips! Har lurt på å ta med gutta på to og fire en tur dit og det tror jeg jammen vi skal gjøre, billetter eller ei :) Har vært i Klatreparken Høyt og Lavt i Vestfold i dag. Den kan virkelig anbefales for både stor og liten!!! Hilsen Karianne

  SvarSlett
 31. Åh, nå får jeg enda mer lyst til å dra dit med ungene siden vi bare skal på dagsturer i år. Jeg ønsker meg 1 barnebilett til 4 åringen, i og med at 2 åringen og babyen går gratis ;)

  SvarSlett
 32. Hahaha! Herlig intervjurunde;-) Melder meg gjerne på vinnegratisbillettrunden :-)

  SvarSlett
 33. Bjørneparken var en stor opplevelse, og jeg drar gjerne dit igjen. En billett ville være et fint spark i rompa for å komme seg avgårde :-)

  SvarSlett
 34. Fantastisk intervju, godt hverken jeg eller mine barn er svaksynte fordi vi kunne godt tenkt oss billetter til parken. I år skal nemlig mor, meg altså, og mine tre barn på ferie all alone mens mannen pusser opp. Et lite stopp i bjørneparken ville vært supert.
  Du burde egentlig tatt for deg en hver park i Norge, det hadde vært bra det!

  SvarSlett
 35. Fantastisk intervju, godt hverken jeg eller mine barn er svaksynte fordi vi kunne godt tenkt oss billetter til parken. I år skal nemlig mor, meg altså, og mine tre barn på ferie all alone mens mannen pusser opp. Et lite stopp i bjørneparken ville vært supert.
  Du burde egentlig tatt for deg en hver park i Norge, det hadde vært bra det!

  SvarSlett
 36. Ja vi vil gjerne i Bjørneparken! Har kjørt forbi den mange mange ganger, men det har aldri passet å stoppe.

  SvarSlett
 37. Åh! Vi skal kjøre Oslo-Bergen-Oslo i sommer (som i fjor, og året før der, og..) med junior på 2 1/2. Har hatt matpause på Flå før, men aldri vært i bjørneparken. Hadde vært superstas å prøve!

  SvarSlett
 38. Ja, Hakkebakkeskogen var en opplevelse! Flinke folk. Litt voksenhumor innimellom også. Engasjerte og det var gøy at de pratet på halling. (er halvt halling selv). På slutten ble jeg litt opphengt i at han ene skuespilleren var han som er i den reklamen som sier "de har gjort om appen til en bank" "da har dem ikke mye å finne på ass" Hehe

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails