torsdag 20. juni 2013

Verdens ivrigste

Sorry. Jeg skal ikke mase så mye om den gule jakka. Men forrige uke trodde jeg at jeg skulle være grei og tipse om salg hos Polarn O Pyret. For kanskje ville den gule jakka være der?  Da jeg klikka meg inn hos POP så jeg jo at de hadde noen tilbud. Men det var ikke mye. De pleier liksom å trå så veldig til. Derfor ble jeg litt skuffa over det såkalte salget.

Så oppdaga jeg at salget ikke starta for en uke siden. Det starter nå! (Og den gule jakka er der!)
Tunga rett i munnen. Plaster på kneet. Skikkelig sommerunge!
 
Sånn. Ferdig med guljakkeinnlegg. Men glad for å få vist fram nok et guljakkebilde.
 
Ha en gul dag med eller uten sol!

1 kommentar:

  1. Haha herlig! Stusset også over at du skrev om salg i det forrige "guljakke" innlegget, for det var jo ikke særlig mye salg da, hihi. Nå derimot er jo alt på salg og jeg har selvsagt handlet. Brukte dobbelt så mye penger som planlagt, obs :p

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails