torsdag 13. juni 2013

Sommeravslutning!

Hei Else-Beth!

Jeg må si at jeg reagerer litt på arrangementet til sommerkomiteen. At vi skal møte rett etter jobb er nå en ting, men at vi skal ta med egen mat?! Hvilke oppgaver er igjen til sommergruppa da, om jeg tør spørre?

Dere lærere kan vel hjelpe til med maten? Å steke opp noen sommerkoteletter og koke noen poteter er vel en grei sak? Saus kan man jo droppe, evt kjøpe ferdigsaus? Pommes frites til barna burde vel også kunne ordnes av dere? (Unngå palmeolje, den er livsfarlig! Du vil vel ikke ha tapet av noen og tjue små menneskeliv på samvittigheten nå rett før sommerferien?)

(Roar står ved siden av meg her og kommenterer at jeg ikke må være fullt så dramatisk, men jeg tror virkelig at noen ganger må man si ting rett ut. Sikkerhet har IKKE stått øverst på prioriteringslista di dette semesteret! Senest forrige uke kom Bønna hjem med et stygt skrubbsår på kneet - det hadde nesten gått hull på huden, og små sandkorn hadde klebret seg fast rundt kneskåla!  Det så absolutt ikke behagelig ut. Jeg la ut bildet av kneet hans på facebook, og det fikk ikke mange likes, for å si det sånn.)
 
Jeg har, som jeg tidligere skrev, sykemeldt meg ut året, og akkurat på sommeravslutningsdagen er jeg i Oslo på sommerkos med herlige venninner. (Kommer til å legge ut noen bilder på facebook - hvis du hadde orket å endelig svare ja på venneforespørselen jeg sendte deg, så får du se hvor koselig vi har det!)

Kan ikke du videreformidle dette videre til sommergruppa - de driver og maser via mail om at vi må stille med to kanner kaffe, jeg blir helt matt av det maset og jeg tappes helt for energi. Kan de ikke fikse kaffen sin selv?!

Roar blir jo alene med Bønna den dagen og dermed blir det vanskelig for ham å stille på arrangementet. Men Bønna kommer:)

Mvh Pia

P.S: Bønna sier at han skal fortsette på barneskolen etter sommerferien? Det kan da ikke stemme? Sjuende klasse er da ungdomsskolen?? Kan dere virkelig plutselig gjøre slike endringer?! Her har det vært meget sviktende kommunikasjon fra skolens side! Jeg må virkelig få si at jeg blir matt av dere noen ganger!

12 kommentarer:

 1. Det er jammen godt for Else-Beth at hun skal få sommerferie/-avspasering snart! Håper virkelig hun klarer å holde tankene borte fra denne slitsomme Pia ;-)

  Lykke til med innspurten for deg også, hilsen en annen lærer

  SvarSlett
 2. Hahahahahahahahaha jeg dør litt hver gang du skriver om Bønna:-D

  SvarSlett
 3. Hei,

  Ja moren til Bønna tar disse junidagene på kornet :9 ;) :)

  Hilsen Hanne Fra Madla

  SvarSlett
 4. Sykemeldt ut året, faktisk. Herlige Bønna!

  SvarSlett
 5. Fantastisk morsomme :-)
  God sommer :-)
  Mvh Christina Bjerknes

  SvarSlett
 6. Hahaha, herlighet. Dette var en av de beste tror jeg :D

  SvarSlett
 7. He, he, er like spent på kva som kjem kvar gong eg ser eit "Bønna" innlegg. Fantastisk :D

  SvarSlett
 8. Veit du, i barnehagen er det fleire foreldre som reagerer på at dei må kjøpe kakene som dei sjølv har bakt. Inntekta går til foreldrakassa som vert brukt til turar til ungane. Forstår ikkje enkelte altså....

  SvarSlett
 9. Jeg tror jeg møtte Bønnas mor på Kiwi her om dagen... Hun hadde kjøpt grillmat (pølser) og noen kartonger med juice og mumler noe om at det var da voldsomt hvor mye disse sommeravslutningene skulle kreve av en stakkar... 😀

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails