tirsdag 25. juni 2013

Pippi!

Jeg digger Pippi. I en jenteverden som er full av yndige prinsesser, nydelige fotballfruer og silikonsprengte modeller, er det bra at Pippi fortsatt står der som en bauta. Kul, tøff og sterk.
Jeg innbiller meg at kul, tøff og sterk fører deg lenger enn yndig, nydelig og silikonsprengt. Sånn i det store og hele.
 
 
Jeg har fått billetter til teaterforestillingen Pippi Langstrømpe på Christiania Teater. Samtidig får jeg gi dere lesere 20% rabatt på billetter. Jeg fikk så mange linker tilsendt, så jeg tar bare og limer inn det jeg fikk. Dere får vurdere om det er noe dere vil benytte dere av. Å ta med barn på teater, overgår uansett både lekeland og timer på ipaden, synes jeg.
 

facebook.no/scenekvelder legger de ut videoer og nyheter. 
 
Sånn. Nå har jeg limt inn. (Du bare klikker på den aktuelle datoen, så kommer du inn til den siden du kan bestille billetter)
 
Liker du Pippi?
 
Ha en sterk dag med eller uten billetter!

3 kommentarer:

 1. Jeg digger Pippi !!
  Fint med ting som er litt røft i kantene og ikke så prektig ;)

  SvarSlett
 2. Takk for tips Pia. Jeg har en tanteunge som digger Pippi, så jeg skal jammen ta med meg henne på teater. :)
  God sommer! :)

  SvarSlett
 3. Med en fortid hvor jeg til stadighet gikk å løftet høyt på ting for å faktisk vise at jeg "nesten" kunne være som Pippi (manglet bare en fatter i fengsel og en gullpengene) så jo dette være midt i blinken! Poden på 7 år er kanskje middels intr, men kan absolutt finne glede i teater. Uansett, her må mor få oppleve litt mimring. skal benytte meg av dette.

  Takk for tips og rabatt Pia :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails