søndag 5. mai 2013

Legoland

Jeg digger Legoland. Da jeg var barn, var det jo bare sånne kjedelige legobyer der, pluss en dansetrupp fra Bulgaria. Nå er det jo så mye mer! Man kan ta båtene og safaribilene eller duplotoget med de aller minste. Brannbilen er noe for en ivrig konkurranseinnstilt familie. Dragen er morsom. Og hvis du starter helt innerst i parken, ved robotarmen (her får jeg nesten lyst til å dele opp ordet. Det er en arm jeg snakker om, ikke en tarm) unngår du de verste køene.
Jeg skrek meg gjennom Polar X-plorer flere ganger. Når du helt på slutten tror det verste er over og vogna står i ro, og så plutselig svikter hele grunnen under deg og vogna faller noen meter rett ned....Grusomt! (Vil gjerne få advare kvinner med en del barnefødsler bak seg - knip igjen på slutten!)

Båter i diverse varianter

Er du høyere enn 100 cm, kan du kjøre Dragen! Barn blir stadig vekk målt i Legoland. De er strikse når det gjelder høyden. (Vekt gikk helt fint.)
Spruting med vannkanoner er gøy for store barn. Treåringen og de voksne synes ikke denne er så morsom. Du blir bare våt.
I Viking River Splash risikerer du også å bli våt, men denne er morsom!
I bilen i går kveld, mens vi venta på båten. (Og nei, dette er ikke turens morsomste bilde. Gårsdagens desidert mest lattervekkende bilde var et sånt bilde de automatisk tar av alle som kjører berg-og dalbane. Jeg er vanligvis ikke heldig på bilder. Men det tok kaka... )

Vi dro en kjapp tur til Legoland. For Legoland kan fenge både en på tre og en på fjorten. Polar X-plorer var kulest for de største, mens Dragen og båtene var morsomt for treåringen. Sola skinte, jeg ble rosa i ansiktet, og alle var enige om at det hadde vært en fin tur.
.
Har du vært i Legoland?

Ha en fornøyd kveld med eller uten action!


20 kommentarer:

 1. ja, jeg har vært i Legoland som åtteåring i 1984. Skal nok dra dit med mine barn også engang, kanskje om en 4 år f.eks -)

  SvarSlett
  Svar
  1. Der er bare å reise:) Det har nok forandra seg veldig siden 1984...

   Slett
 2. Vi var i Legoland i fjor med en femåring - TOPP! Vi var også der i mai. Lite folk, lite kø, fint vær! :)

  SvarSlett
 3. Vi var i Legoland for to år sida, da hadde jeg vel ikke vært der siden 1976 eller noe. Jeg er utrolig pysete, skjønner ikke hvorfor folk betaler for sånt ubehag det er å kjøre berg- og dalbane. Jeg blir en sånn kjedelig stumtjener som passer på alle jakker og sekker og sånt.

  SvarSlett
 4. Legoland var stas allerede i 1990. det garantert en ny tur om noen år.

  SvarSlett
 5. Artig i Legoland! Har vært der en gang, for fem år sia. Og æ har og et lekkert lekkert(??!?)bilde fra en bane.. legg du ut ditt på IG Pia så legg æ ut mitt! :-D hihihi
  Randi

  SvarSlett
 6. Jeg har vært i Legoland. Det er så lenge siden at jeg har glemt årstallet.

  Cecilie

  SvarSlett
 7. Det var da ikke SÅ dølt der da du var liten? Jeg var liten litt før deg og besøkte landet en gang på 70-tallet. Jeg fikk iallefall både indianerfjær og vaska gull! ;o)

  Har forøvrig vært der minst to ganger etter det, og det er mulig det har vært noen oppdateringer...

  SvarSlett
 8. Vi digger også Legoland her i heimen. Du MÅ jo bare vise det morsomme bildet - nå er jeg så spent :)

  SvarSlett
 9. Vi storkoser oss i legoland, var der i fjor, så tror ikke det blir tur før neste år igjen.

  SvarSlett
 10. Jeg har en dansk mamma, har vært i Danmark minst 2 ganger i året siden jeg ble født, men har fortsatt ikke vært i Legoland... Men i sommer - da SKAL vi! Danskene kan fornøyelsesparker altså! Gleder meg! :)

  SvarSlett
 11. Jeg har faktisk aldri vært i Legoland, men det står på planen til neste år:-)

  SvarSlett
 12. Legoland er herlig. Jeg var der med de to eldste da de var små. Jeg likte tarzanløypa best. vet ikke om den heter det, men det var i hvert fall ikke skummelt. jeg hater høyder og frie fall. Ungene fikk lurt meg oppi vikingskipet på Hunderfossen en gang. Jeg trodde bokstavelig talt at jeg kom til å dø. Til slutt skreik jeg gråtkvalt: "Jeg vil av, jeg vil av", mens Anna og Svein Arne holdt på å le seg i hjel.
  Aldri mer!
  Ellen :)

  SvarSlett
 13. Ja, det har jeg. det var supert, og tror jammen det må bli en tur igjen snart, før ungene blir for gamle :-)

  SvarSlett
 14. Vi skal fem dager til Danmark i juni. Skal bo i Lalandia og selvfølgelig besøke legoland... Gleder oss, store som små..

  SvarSlett
 15. Vi reiser om 3 dager! :D
  Med en 2 1/2-åring og en 6-åring. Tror det kan bli bra for liten og stor.

  SvarSlett
 16. Vi reiser om par uker. Det blir første gang og både store og små gleder seg. Så takk for noen tips :-)

  Marit

  SvarSlett
 17. Vi var ein tur i Danmark for nokre år sidan, men kom oss ikkje til Legoland. Vi var i Fårup sommarland.

  SvarSlett
 18. Tror jeg har vært i Legoland rundt et halvt snes ganger. Det begynner å bli en stund siden sist, men det går helt greit for meg: Den parken kan jeg såpass godt at jeg ikke trenger å dra tilbake igjen.

  SvarSlett
 19. Her elsker hele familien fornøyelsesparker, deriblant Legoland :)))

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails