lørdag 18. mai 2013

Bønnas 17.mai

Else-Beth!

17.mai er barnas festdag, ikke sant? En dag full av fred, raushet og barneglede? Hvorfor i all verden konfiskerte dere Bønnas vanngevær før dere begynte å gå i barnetoget? Unner du ham ikke litt glede i livet? Ja, greit at han var litt løs på fingeren og sprutet litt løst og fast rundt seg, men det var vann, Else-Beth! 2HO! Var nå det noe å henge seg opp i? Dere lærere oppmuntrer sånne asylsøkerbarn til å gå med afrikanske flagg i barnetoget, mens et usselt plastgevær skal forbys! Snakk om forskjellsbehandling!

Dessuten ble Bønna nektet å plukke opp russekort! Det synes jeg også var rimelig firkantet av dere på en dag som 17.mai! Han samler jo på russekort! Hva skulle han liksom ha gjort når russen slang russekort mot ham? Skulle han bare ha lagt dem ligge?? Han hadde fått et par femhundrelapper av oss slik at han kunne kose seg litt på nasjonaldagen. Så ble han regelrett nektet av assistentlærer Bodil å forlate toget for å stikke innom en kiosk for å kjøpe seg en Krone-is og en Red Bull! Det bryr hun seg liksom om, mens det at multihandicappede Morten siklet ned på Bønnas sko var liksom helt greit?! Ærlig talt! Jobben hennes i går var vel å følge opp de stakkarene som ikke vet hvordan man skal oppføre seg på en slik feiring, ikke å henge etter Bønna som en innpåsliten tiur?

At han senere på dagen ble kjørt hjem av en sur og tverr klassekontakt reagerer vi også på. Hun hilste knapt på oss, og mumlet noe om at man burde ta seg av egne barn. Maken til frekkhet! Akkurat som vi ikke gjør det? Men akkurat i går var han på et skolearrangement, Else-Beth! På skolen! Hvem har ansvaret da? Vi hadde faktisk fri i går - hvis du ikke har fått med deg det, er 17.mai merket med rødt i kalenderen!

Når dere utstyrer barn med poteter, egg og skjeer ber dere faktisk om bråk, Else-Beth. Nei, vi kommer IKKE opp i skolegården for å tørke eggesøl av vinduer. Neste år bør dere koke både egg og poteter slik at de ikke får gjort så mye skade! Bønna utstyrt med en hard Pimpernell kan faktisk være livsfarlig, og dere bør være takknemlige for at det kun var ei frontrute og et par melketenner som ble rammet i går.

Pia

13 kommentarer:

 1. haha - godt det bare var 2HO i geværet ja ;)

  SvarSlett
 2. Nydelig, helt nydelig! he he he

  SvarSlett
 3. Stakkars Else Beth. :D
  Ønsker dere en fantastisk reise til India!
  Ellen :)

  SvarSlett
 4. Gleder meg til Bønna blir russ! Han kan gå på Kongsvik VGS!

  SvarSlett
 5. Ler så jeg dauer!! *kosetlig*

  SvarSlett
 6. 2HO du :)
  Jeg må bare si at det er fornøyelig ( og litt gjenkjennelig ) å lese ... du forstørrer det bare litt mye og får latteren frem. Snart er det tentamen, eller han er kanskje ikke gammel nok til det. Mon tro hvordan de løser sommerferien..

  Glad dager i India til deg
  Nann Karin

  SvarSlett
 7. Fantastisk lesning :)

  Smil og klem
  -Maia

  SvarSlett
 8. Like fantastisk denne gangen som sist. Ler høyt

  SvarSlett
 9. du altså! :)
  regner med dere hadde en fin dag både foreldre, Bønna og søskenene

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails