onsdag 15. mai 2013

Bønna, fotballtrening og snart 17.mai!


Hei Else-Beth!

Som du helt sikkert vet, har Bønna begynt å spille fotball sammen med de andre i klassen. Vi har fått veldig lite informasjon om denne treningen, det er kun Henriks far som driver og sender oss noen meldinger. Vi hadde satt pris på å få grundige nyhetsbrev, både på mail og i papirform, slik at vi kan følge med på lagets progresjon og resultater.

Når du tar kontakt med de som styrer med fotballen, ber vi deg også om å ta opp følgende punkter:
 • Be de som vasker draktene om å bruke Blenda Sensitive. IKKE bruk tøymykner med parfyme eller noe som er kløeframkallende!
 • Vi ønsker kun at Bønna skal spille på kunstgress. Skal noen kamper foregå på gammeldags gress, ønsker vi at han står over. Ekte gress kan føre til snue, eksem og grønske på klær og knær. Ikke akkurat det vi ønsker nå rett før 17. mai!
 • Bønna vil helst spille spiss. La ham få ta alle cornere. (Han kan lett bli irritabel hvis noen andre får ta corner - da er det like så greit at "Corner er Bønna", om du skjønner hva jeg mener?)
 • Vi kan ikke stille på dugnader. Jeg lider av Flink Pike-syndromet, og må bare prioritere bort ganske mye for å ta vare på meg selv.
 • Neste helg reiser jeg til Barcelona med gode venninner, og Roar er alene med Bønna. Vi har derfor ikke anledning til å kjøre til cup. Flott om noen kunne ta seg av Bønna før, under og etter cupen.
 • Er det mulig å bruke skumgummiball i stedet for disse harde ballene?
 • Er det bare vanlige foreldre som står for fotballtreningene, eller hyres det inn profesjonelle fagfolk? Hvis det kun er foreldre, forventer vi vandelsattest, trenerkurs, HIV-test og god kunnskap innen førstehjelp og krisehåndtering.
 • Fjern alle steiner i området rundt banen! Forrige trening hadde Bønna blitt dyttet, og da han landet, fikk han tilfeldigvis en stein i høyre hånd. Da han kastet steinen fra seg, traff han uheldigvis treneren i hodet. Bønna fikk skjenn av treneren for dette! Hadde treneren brukt noen minutter på å fjerne steiner og andre løse gjenstander rundt fotballbanen, hadde dette aldri blitt et problem!
Ønsker deg en strålende nasjonaldag, Else-Beth!

Mvh Pia

P.S: Kunne du ha hentet Bønna hos oss før du drar ned til barnetoget? Det blir vanskelig for oss å komme oss opp såpass tidlig - det er jo tross alt en fridag. Bønna har fått lov av oss til å ta med seg et lite vanngevær. Han har lovt at det ikke skal brukes - det er kun en trygghet for ham når dere støter på russen.

15 kommentarer:

 1. Herlig! Jeg hørte igår om et barnehagebarn som ikke får lov av foreldrene sine å gå i nedoverbakker. Fikk litt assosiasjoner til Bønna da kan du si ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg jobber i barnehage, Bønna m familie er ikke så langt unna visse, som man kanskje skulle trodd...
   E. Einshøj

   Slett
 2. Ha-ha-ha! "Bønna har fått lov av oss til å ta med et lite vanngevær. Han ha lovet at det ikke skal brukes - det er kun en trygghet for ham når dere møter russen." Seff!
  Eva Einshøj

  SvarSlett
 3. Bønna bør kunne få et tilpasset opplegg på fotballtreningene.

  Cecilie

  SvarSlett
 4. Ååå tenk om jeg kan gjøre som Bønnas mor !!!!! ;) ;)Ja noen ganger i dette mammalivet hadde det vært fristet å sende slike brev/mail til de det måtte gjelde;) ;)

  Hilsen Hanne fra Madla

  SvarSlett
 5. Her er det behov for en skikkelig fotball-IOP, ser det ut til :-)) Lover å ikke bruke vanngeværet - ha ha ha

  SvarSlett
 6. Hehehehehe!! Jeg får lyst til å legge mor til Bønna over knærne og rise henne skikkelig på rumpa!

  SvarSlett
 7. Hei Pia!
  Dette var en finfin blogg :-)
  Jeg driver å jobber meg oppover på "prøverålæreåkjennebloggverden-skalaen" og i dag oppdaget jeg deg :-)
  Jeg har også fire barn, og tenker som deg at hvis jeg blogger litt så klarer jeg kanskje å henge med barna i den digitale verden iallefall til de er 8-9 år - yeah right..

  Gleder meg til å lese flere både gamle og nye innlegg her i din verden!

  Og vanngevær bare sånn i tilfelle hørtes skikkelig skikkelig smart ut..

  SvarSlett
 8. Hahaha😃
  Ha en strålende 17.mai!

  SvarSlett
 9. Så glad for at foreldre endelig ser at det ikke er feil å sette visse krav til trenere og støtteapparatet rundt kommende stjerner på fotballbanen!

  Et par naturlige punkt til vil være å få det skriftelig at en slipper å sentre ballen til spillere som er dårligere enn seg selv. Da er dribling mye mere effektivt.

  Det burde heller ikke være SÅ vanskelig å få en liten sitronbåt eller noe friskt i drikkeflaskene (og da orker jeg ikke å gå inn på det fakta at det blir DELT flasker på både trening og kamp).

  Trening i regn er nytteløst. Gir barna (og ikke minst foreldra) en dårlig opplevelse. Og de fleste som lever i 2013 vet hvor viktig motivasjonsfaktoren er for å prestere.

  Bare et par punkt som burde vært snakket om og fått en ordning på i breddefotballen i 2013.

  SvarSlett
 10. En helt sann historie er mammaen som sendte meg meil om at hun dessverre ikke kunne hjelpe til på 17. mai med det trinnet har ansvar for. Hun har nemlig endelig lært seg å si nei til ting hun ikke opplevde som lystbetont.
  Hun er ellers ingen bønne-mamma, men altså... er det ikke greit at ikke alle andre har det som henne? Det hadde blitt et magert 17. mai arrangement på skolen...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails