mandag 29. april 2013

Kattenavntrøbbel

Vi er rimelig sikre på at katten er gravid. Eller drektig, som man vel skal si. Nå sliter vi med kattenavn. Du kan liksom ikke kalle kattungene for Busse, Nusse og Pusse når de andre i slekta heter Wackymoon SituationsPrairiebaby Mercy Spring Frost og Capricorn Rising of the Dorsai.
Men jeg må jo si at navn som Capricorn Rising of the Dorsai og sånn er litt tungvinne navn, da? Litt sånn vanskelig å stå på trappa og rope "Capricorn Rising of the Dorsaaai! Nå er det tørre tunfiskkuler på gang!"

Gutta har utallige navneforslag, treåringen synes en katt skal hete Pusekatt og jeg tenker at her må vi få noe som klinger greit og passer sammen. Vi kan ikke ha en Cornflakes in the Cherry Tree sammen med Basse. Gandalf og Aragorn kan ikke være brødrene til Solo og Snacks. Hello Kitty og Honey Boo Boo kan jo gå an, men hva hvis de får brødre?
Treåringen håper at vi får noen rosa og lilla kattunger, gutta håper vi minst får ti, og jeg håper bare at alt går greit.
 
Strengt tatt skal visst kattungene ha navn som starter på S, men oppdretter sier at vi kan få bestemme. Kattene blir hetende Lindevolls S - og så det navnet vi gir dem.

Har du noen gode kattenavntips?

Ha en myldrende kveld med eller uten navn!

34 kommentarer:

 1. Spennende!! Hadde vært spennende med en rosa kattunge da :-D Men forslag ja, hva med Felix, Pirre, Pusur, Smirre, Missy, Ozzy.. Ja det var da noen.. :-)

  SvarSlett
 2. Takk! Ozzy var jo et rocka og kult navn:)

  SvarSlett
 3. Smeagol, Symarra, Sybilla, (ikke Syfilis), Syntax osv :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Smeagol har en av gutta også foreslått:) Syntax føres også opp på lista:)

   Slett
 4. De navnene de får hos dere blir bare på papiret heldigvis. Jeg hadde i såfall hatt katten Turinas Tobias og hunden Mothern Talking. De blei hetende Tobias og Lexi. Fine kattenavn er Snurre, Svima, swix, Surpompen og Sado (datra min sin katt heter det siste) Noen av disse navnene er jo unisex ;-) Lykke til

  SvarSlett
 5. Ha ha, Sado! Kult navn! Takk:)

  SvarSlett
 6. Hva med Nala, Simba, Timon, Pumba, Scar, Mufasa, Sarabi, Zazu.... Ja, you get it?

  SvarSlett
 7. Sugarbabe, Selda, Slatan (?), Smirre, scarface og Sappo!

  SvarSlett
  Svar
  1. Får jo håpe det ikke blir en scarface... Men takk for fine forslag!

   Slett
 8. Får dere en liten tass/tassinne; Shy, kanskje?

  SvarSlett
 9. Tror jeg hadde kalt dem opp etter noen kongelige....

  SvarSlett
 10. Jeg har dessverre ingen forslagg å komme med, men her var jo mange gode.

  Cecilie

  SvarSlett
 11. Svendson,Samson, Scooby-Doo, Severin , Sheriff Sherlock, Skippern Skippy Skofus, Snoopy ,Sofus ,Sokrates, Solan,Spetakkel, Sprell ,Sputnik, Squash, Stakan , Svarte-Per, Sabbath, Samantha, Svanild, Safari

  SvarSlett
 12. Hjå oss har me ein Zorro, eg ville hatt Lakris men vart nedstemt, og ein Rooney. Jepp, etter fotballspelaren, og det skal eg lova deg at det var ikkje det einaste den katten arva. Maken til kåtskap skal ein leita lenge etter, så det tok ikkje lange tida før me måtte kastrera Rooney, sidan begge to er i fast jobb så har me andre ting å ta oss til enn å reka gatelangs og ropa på ein halvkåt Manchester United spelar.

  Utover det så er eg ekstremt spent på dei rosa og lilla kattungane, og foreslår sjølvsagt at ein då vert oppkalt etter P!nk, som er ei rå syngedame. Honey Boo Boo var stilig synest eg, kjekt å sei! Kva med Buddah, Ali Baba eller Brittney Bitch? Då hang eg meg tydeligvis på B i staden for S, ssssorry...

  SvarSlett
  Svar
  1. Festlig! Vi har hatt en Van Basten, han hadde noen fine tofotsdriblinger med pingpongball. (Og Bastet er jo kattegudinnen så det passet bra!)

   Slett
 13. Kattastrofe og Kattzenjammer eller Tarzan? Rocky? Jentefuut? Hanshugo? Bobbkårefritz? Jarlsberg? Luremusepus?

  Lykke til uansett hva det blir! :) Mye bra navn over her og :)

  Mvh. RandiC

  SvarSlett
 14. Hei Pia!
  trodde jeg hadde sendt deg mail jeg, men har kanskje lest mailadressen feil?
  Prøver meg på adressen her jeg ;)
  Marianne Holst Hansen
  Øvre Jensvollvei 22
  9060 Lyngseidet

  SvarSlett
 15. Fantastiske forslag her! ;)
  Vår tidligere katt og broren hans het Scooby Doo og Shaggy. De passet godt sammen ;) Og min barndoms katt skulle hete Snurre Sprett, men det viste seg at hun var en jente - så da ble det Snorra Sprett ;) Så det har vært S-er her også.

  SvarSlett
 16. Snoop dog
  Shiraz
  Syntax error
  Sonic Hedgehog
  Snusmumriken/
  Silvia
  Stella
  Estelle

  En jeg kjenner har to katter som heter Ragnar og Sven-Bertil. Ganske festlig med gubbenavn fra 50-tallet.

  Andre katter vi har hatt er Comtessa da Silva (Tessa) og Sotis.

  SvarSlett
 17. Shangrila, Shaun, Sandy, Sylvester, Santos, Sheena.

  :-) Spennende med kattunger! Min Maine Coon heter Babar. Sånn ser han ut også...

  SvarSlett
 18. Alltid fristende å svare Katastrofe, Kattapult osv. på kattenavn. hehe..
  Men kule kattenavn på S kan være: Salto, Snøfrisk, Svimle, Svante, Smitt og Smule

  Lykke til med familieforøkelsen. Og med navnjakten. :)

  SvarSlett
 19. Hehehehe, oppdrettere og komiske navn, altså!! Katta vår heter Otto, han tror han er verdens tøffeste. Vår forrige katt het Anton..... Så litt gubbete mannenavn er en favoritt her i huset:) Skal det være noe på S: Sigurd, Sjefen, Sylfest, Sjangalabangala(!)
  Eller oppkall alle etter karakterer fra en favorittserie/film!!!! Mr Green, mr Pink, mr Brown etc fra De hensynsløse, f.eks. Hehehe, lykke til som kattemamma!!!

  SvarSlett
 20. He, he, jeg kan også glede meg over tanken på rosa kattunger.. Jeg slenger på noen mindre gjennomtenkte navn
  Sting, Strycats, Steven og snurresprett :)

  Nann Karin :)

  SvarSlett
 21. Takk for mange supre forslag!!

  SvarSlett
 22. Katten vår heter persille:) Da er det bare å følge på med timian, rosamarin... Tanta mi har forresten en som heter purre:)

  SvarSlett
 23. Solan synest eg er fint. Ville Emil skulle heite det, men slekta sa nei. Så om eg får meg ein hane eller noko så skal den heite det... Sigbjørn, er ikkje det eit festleg kattenavn? Eg likar at dyr heiter gamlemann/dame-navn. Olga, Olaug, Sigmund og Arthur... :-)

  SvarSlett
 24. S i kattenavn er fint fordi katter reagerer på s-lyden. Jeg ønsker meg en katt jeg kan kalle Purpur. Hva med å kalle opp kattungene etter gamle engelske lorder? Gå på en kirkegård og finne festlige gamle navn? Eller selvfølgelig kalle en av de for Sau. "Dette er Sau", liksom.

  SvarSlett
 25. Sjeik!! :-)

  Hilsen Susanne ( enda et fint navn på S)

  SvarSlett
 26. Fantastiske navn dere har på eksisterende katter :) -min heter noe så lett som Fluffy... Ellers synes jeg hver unge skal ta utgangspunkt i favoritt film/tegneserie el.l. og velge hvert sitt navn - kommer vel som oftest en 3-4 kattunger ;)
  Lykke til

  SvarSlett
 27. Pia - du skal bli bestemor! Gratulerer, eller mjau om du vil :-)

  Katten din er jo flott, brun og hvit. Eller orange og hvit. Hva med å kalle de søte små Latte, Cortado og Macciato ? :-)

  SvarSlett
 28. Finn den beste artisten på S alle enes om og gi ungene navn etter låtene, ex; Springsteen's Hungery Heart
  Gro

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails