tirsdag 2. april 2013

Bold Statements. Giveaway

Ha ha, første april etter første april legger jeg ut det ene usannsynlige innlegget etter det andre. Og første april etter første april er det faktisk noen som går fem på. Nei, jeg har ingen tatoveringer!Verken her eller der.

Da jeg så at Ukeplan-Siri tro til med nok en nettbutikk, nemlig boldstatements (eller antageligvis Bold Statements) ble jeg inspirert. Til årets første april-innlegg. Boldstatements selger juksetatoveringer. Altså tatoveringer som ser ekte ut, men så er de ikke det. Bare å vaske dem av. Målgruppa er vel egentlig barn og ungdom. Men det er da noe vi pingler kunne tydd til også. Vi som drømmer om en tatovering innerst inne, men aldri vil driste oss til den slags.
Kidsa elsker sine tatoveringer. Jeg fjerna mine ansiktstatoveringer. Stiller ikke på jobb med stjerner rundt blikket.
 
Ta en titt inne hos boldstatements, plukk ut din favoritt, så skal jeg sørge for at mer enn en av dere får ønsket deres oppfylt.

Ha en merket dag med eller uten tatoveringer!
(Og for dere som ikke higer etter juksetatoveringer, kommer snart en annen giveaway...)

28 kommentarer:

 1. Jeg ønsker meg Marihøner. Synes jo Normal people scare me var super! men jeg går for marihøner ;)

  SvarSlett
 2. Haha, jeg er ganske ny leser her inne, så "kjenner" deg ikke så godt enda, jeg gikk fem på! Helt til jeg leste kommentarene... ;) Tenkte: hun dama her er mer crazy enn jeg kunne tenkt i utgangspunktet...

  Anyway.. Jeg ønsker meg "limited edition" tattoveringen og "butterflyes" i sort... =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, jeg er faktisk ganske normal og ordentlig, altså. Men liker å bølle - gårsdagens innlegg var nok skrevet sånn at de som kjenner meg skjønte at det var tull, mens andre nok kunne tvile:)

   Slett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Jeg ønsker meg infinity love:) Hilsen Marit:)

  SvarSlett
 5. Siden vi helt uten å ønske det har fått en Bieber blodfan i hus må det bli belieber infinity..

  SvarSlett
 6. Slenger meg på og ønsker meg noen flotte smileys =)

  SvarSlett
 7. Jeg falt forden som starter med maybe some girls.. Passer perfekt på meg! :)

  SvarSlett
 8. Marihøne er søtt og min favoritt..
  K.eilertsen att Hotmail.com

  Ps, det var fine stjerner også

  SvarSlett
 9. Jeg ønsker meg den fantastisk kule: Normal people scare me!

  SvarSlett
 10. HVA!! Var det bare tull assåå?? :-)) Greit å kunne vaske det av seg da ;-) Mange fine liksomtatoveringer der inne. Ser litjtupp setter på seg innimellom, og da er det VELDIG greit at det kan vaskes av - derfor hiver jeg meg med her jeg også :-D

  Ha det godt

  SvarSlett
 11. Digger Normal people scare me - og jeg hadde LETT gått med den på jobb ;)

  SvarSlett
 12. Jeg syntes birdcage var kul! http://boldstatements.myshopify.com/collections/text/products/birdscage Jeg går og er litt fysen på en liten tattovering, men vet ikke hvor den skulle vært plassert (sånn får ævår, altså) eller hva motivet skulle vært. Må jo være noe betydningsfullt når det skal vare livet ut. En slik lissom-tattis hadde jo vært et morsomt forsøk! :D

  SvarSlett
 13. Footprints!

  i_Sen3@yahoo.no

  SvarSlett
 14. If you tickle me, I'm not responsible for your injuries..
  (hilsen ho med 9 søsken, kunne trengt den da ja..)

  Normal people scare me og limited edition va åsså kul.. =)

  SvarSlett
 15. Normal People scare me synes jeg var tøff!

  SvarSlett
 16. Blomster til lillemor tror jeg. Og så kanskje "limited edition" til storemor? :-)

  mvh
  Bente
  bentegravem@hotmail.com

  SvarSlett
 17. Hihi :)
  Normal People scare me og/eller den med stiplelinje og saks.

  Tror ikke jeg hadde tatt juksetatovering i ansiktet heller....

  SvarSlett
 18. Jeg tenkte at du hadde blitt gal. Hehe. Men jeg er jo veldig lettlurt da, glemmer alltid at det er første april.. :)

  SvarSlett
 19. Cupcakes var kule synes jeg. Det gjør nok berta på 7 år også. Krysser fingrene!!

  SvarSlett
 20. her i huset har vesla på 3 år skikkelig dilla på tall og bokstaver, så vi ønsker oss sånne :-)

  Randi

  SvarSlett
 21. her i huset har vesla på 3 år skikkelig dilla på tall og bokstaver, så vi ønsker oss sånne :-)

  Randi

  SvarSlett
 22. Nå har jeg et par ekte tatoveringer, om enn ikke like fremtredene som din 1.apriltatovering, så noen fake trenger jeg ikke. Men jentene mine hadde nok vært svært interessert i sånne søte med sommerfugler eller prinsessekrone på :)

  SvarSlett
 23. http://boldstatements.myshopify.com/collections/black/products/old-enough
  og denne
  http://boldstatements.myshopify.com/collections/colour/products/owls
  er mine favoritter :)

  SvarSlett
 24. Det var både bart og ugler der, men jeg tror jeg står over... ;o)

  SvarSlett
 25. Jeg synes du var fin med stjerner rundt blikket, jeg, men synes i grunnen ikke noe om tatoveringer i ansiktet. Når det er sagt drømmer jeg om et par tatoveringer andre steder på kroppen og kan godt drømme meg litt bort i mellomtiden med noen juksestjerner;-)

  SvarSlett
 26. Jenta mi på 8 hadde blitt glad for norske flagg til 17.mai;)eller dyresporene,for hun er så glad i dyr;)

  Klem,Linda

  SvarSlett
 27. hurray! har faktisk leita etter et sted å bestille sånne?
  way to go, ukeplan-Siri. Dette er en hit! :)
  og så mange kule!!!
  kunne jobbe meg gjennom hele sortimentet, jeg! :)
  men må jeg velge en så er det Limited edition :)
  trenger premien være til de små?? de har jo alt de trenger.
  kan ikke mor få da?
  (fordi hun fortjener det...?) :)

  beste hilsener fra
  ÅPent^hus

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails