onsdag 24. april 2013

Bloggfest. The truth

Jeg har vært på en ekte bloggfest. Og jeg vet at de aller fleste av dere nesten døøør av nysgjerrighet over å få vite litt om festen. Her kommer et kort referat:

Jeg satt på Aker Brygge og koste meg med champagne og cakepops, tok bilder av tilfeldige fotgjengere og la ut et tresifret antall bilder på instagram, alle med hashtaggene #bloggfestoslo #bff #yolo #timeofmylife og #helskjønne #venner. Etter å ha drukket vel og lenge, ankom jeg åstedet for festen. Jeg skal si det ble stor glede og høy stemning da jeg skled skred ned trappa! Alle jublet og klappet og hvisket "Der er hun!! Selveste Pia fra Pias verden!"

Jeg hadde på meg en lekker bikiniaktig kjole med paljetter og pyntecupcakes. (Størrelse xs. Men den er romslig på meg, altså.) På bena hadde jeg de lekreste skyhøye sko et menneske kan tenke seg. Vanvittig flott å se på! Og helt fine å spasere rundt med.
Denne uka har jeg tenkt på miljøet og kun kjøpt tre par sko. Disse snasne skoene kan fint brukes både til fest og hverdag.

Jeg tok et sånt saksehopp jeg tidligere hadde øvd på da jeg prøvde å komme meg over 70 cm i høyde på barneskolen. Rett opp på bardisken. Jubelen sto i taket!

"INTERIAH BLOGGAAZZZ!!" ropte jeg, og interiørbloggerne holdt opp hver sin lysestake fra Kähler og ropte "Wiiiii!"
"OZZAH BLOGGAAZZZ!" ropte jeg like intenst. Og hørte etter hvert et lite "hey" fra en krok.

Jeg er jo en sånn som alltid lager liv og stemning, og jeg så godt at bloggersa storkoste seg. Takket være meg. Jeg leste en del av mine egne blogginnlegg høyt, styrta shots og tok noen dansesteg. For å være litt inkluderende og gjøre sånn at ikke hele kvelden kun dreide seg om meg, valgte jeg ut en litt stakkarslig blogger som skulle få bli kveldens OLLB. (One less lonely blogger) Hun jeg tok opp var ei sånn som skarra og har en blogg der hun tar bilder av kaffekopper og vaser og sånn. Ikke akkurat det folk er interessert i! Så for henne ble det en højdare å bli trukket fram på den måten.

Jeg holdt meg der oppe på bardisken i timevis, og alle kom bort til meg og sa sånn "du har en syyykt bra blogg!" og det måtte jeg jo bare si meg enig i. De andre som var der, var sånne litt merkelige som blogget om mose og nelliker og fly og Mette-Marit. Ei blogga om det å være bestemor i en hage. "Weirdos" tenkte jeg.  Men egentlig var jeg ikke så interessert i de andre. Det viktigste var at jeg fikk vist meg fram fra min aller beste side. Jeg fikk tatt sykt mange kule bilder av meg selv som jeg delte på twitter, blogger, instagram og facebook. Utpå morgenkvisten tuslet jeg fornøyd og lykkelig hjem.

Pleier du å være festens midtpunkt?
Ha en strålende kveld med eller uten oppspinn!

34 kommentarer:

 1. Det ser eg for meg altså. Håper ho som skarra ikkje fekk eit illebefinnande... ser at det kan skje når kjendisar dreg folk opp til seg. Har slike sko i gult og lilla! Kjempegode!

  U rock!

  e

  SvarSlett
 2. Hahaha! Nydelig, ser det virkelig for meg:-D

  SvarSlett
 3. Herlig! Skal ha fest til lørdag, MÅ ha de skoa.

  SvarSlett
 4. Fantastisk. Godt at de andre hadde deg til å holde nivået oppe! Hva skal egentlig til for å bli invitert på en slik bloggfest? (Snufs...)

  SvarSlett
 5. JIPPI, jeg skarret - og fikk noen minutter med festens dronning!
  Men sånn helt alvorlig, helt på ekte: det var veldig koselig å treffe deg! Etter alle disse årene, må jeg innrømme at jeg var litt spent. Men du var akkurat som jeg hadde forestilt meg, feiende flott dame. Og som jeg sa (nesten i hvert fall); jeg er av og til misunnelig for at jeg veiver med Kählervaser mens du kan veive med leppen. Du er et herlig lyspunkt i bloggsfæren! PS. Jeg må ha snudd meg da du tok det saksehoppet, så jeg håper jeg får anledning til å treffe deg igjen! Klem

  SvarSlett
 6. Søren og, skulle absolutt vært der. Skjønner jo at jeg har gått glipp av noe.
  Men regner med du kan ta en reprise på det saksehoppet neste helg hvis vi svipper innom:-)

  SvarSlett
 7. Du ruler, Pia! Skjønner godt at du made the day for resten av bloggerska :)))

  SvarSlett
 8. Det var vel pyntecupcakes fra Fam Irvoll, antar jeg?!

  SvarSlett
 9. Hahaha!
  Alt eg skal no gå glipp av.…

  SvarSlett
 10. Haha! Ja, det er akkurat sånn jeg har sett deg for meg ;-) Håper du har fått sovet ut etter helgas strabaser!

  SvarSlett
 11. Ja, der kan du se hva jeg gar glipp av nar jeg bor i utlandet...!

  SvarSlett
 12. Ha ha ha ha - så det var sånn det var ja :-) Glad jeg slipper å lure lengre ;-) Bra det finnes sånne som deg.... Knall!

  SvarSlett
 13. Enda jeg hadde kamera i veska så glemte jeg helt bort å ta bilder. Splitthoppet burde jeg iallefall fått med meg.

  SvarSlett
 14. Ozzah ? Jeg får ikke sove nå, for jeg bare grubler på den !!

  SvarSlett
  Svar
  1. Aah, og jeg som var inne på "rosa-bloggers" en stund.

   Slett
 15. Fest??? Hva er det......?

  Der skulle jeg gjerne ha vøri :-)

  Klæm

  SvarSlett
 16. Hahaha :-) Det splitthoppet ditt var forresten bare helt fantastisk!

  SvarSlett
 17. Hehe - fantastisk morsomt, du har så mange gode poeng der :)

  SvarSlett
 18. Ha ha! Bra du hjalp alle med å holde humøret oppe :-)
  Men du, jeg lurer også veldig på hva OZZAH BLOGGAAZZZ er...

  SvarSlett
 19. Pia, du er bare fantastisk morsom! Vifta med hver sin Kähler-vase, hehehe ;-)

  SvarSlett
 20. haha dette tror jeg må være det morsomste jeg har lest på lenge!

  "Ozzah bloggazz" må vel være other bloggers som i ikke interiørblogger eller?

  SvarSlett
 21. Hahaha, det var hel fantastisk og se deg der oppe på bardisken! Tusen takk for at du kom og kastet litt piaglitter over oss andre. Tenk at jeg har tatt deg i hånden, jeg skal aldri vaske meg :-)  Det var virkelig storartet og hilse på deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var veldig hyggelig å hilse på deg og:)

   Slett
 22. Haha, ler så jeg griner. Skjønner jeg gikk glipp av årets bloggfest.
  Ellen :)

  SvarSlett
 23. Lenge siden jeg var på bardisken, gitt! Og nå må jeg Google "yolo". Så det... ;)

  SvarSlett
 24. Har "bloggfest" hver morgen, jeg. Da setter jeg meg med nettbrett, kaffekopp og Bloglovin'. Og leser hva dere andre har skrevet. Det er fest det! ;)

  SvarSlett
 25. At jeg aldri lærer; å pløye gjennom siste månedens innlegg mens man sitter i åpent landskap er ikke særlig smart. Jeg ler høyt og tørker tårer, mens 40 mannfolk ser spørrende (les: irritert) på meg. Du gjør en litt hard mandag om til en lek med den fantastiske humoren din, takk! //bareAnette

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails