torsdag 25. april 2013

Begynnende reisefeber

"Four simple steps and you will soon be in India!"  Dette ropes litt sånn blidt til oss fra den nettsiden der du "enkelt" og "greit" kan søke om visum før innreise til India.

Simple og simple, Fru Blom. Eller Fru Singh. Selv jeg, som jo liker å smøre på og overdrive, hadde nok ikke sagt at de steppa der var så innmari simple. Men jeg har lest, klikket, spurt, undersøkt (I hvilken by ble faren min født? Hva var adressen da jeg var i India forrige gang? Hvilke land har jeg besøkt de siste ti årene?) og visumsøknaden ble innlevert. Og det ordnet seg, og nå er jeg snart klar for reise.

Om en måned er jeg faktisk i India. Så får vi se om facebookstatusene mine blir noe à la "Spennende og sterke møter i slummen!" og "Fantastisk besøk på fantastisk skole!" eller om det er blir mer "Kolera ruler!" og "Skulle ha tatt den vaksina mot Japansk encefalitt, for å si det sånn!". Uansett skal jeg være positiv. For jeg gleder meg til å reise.
Foto: Sameer Soorma

Har du noen reiseplaner?

12 kommentarer:

 1. Det blir sikkert en kjempeopplevelse!
  Selv tar jeg turen til Egypt. Men det blir en helt annen tur. Det blir en bassengtur, rett og slett. For med urolighetene der nede, så kommer vi nok ikke til å utforske alt hva landet har å by på... Passene er klare og vi er igang med vaksinasjonen. Så snart er vi klare for tur :)

  SvarSlett
 2. Tror ikke jeg orker lese meg opp på den japanske saken....
  Blir spennende uansett hva fb-statusen din blir. :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg gleder meg til å følge med på oppdateringene! Her er det begynnende reisefeber, men i motsatt retning. Vi drar hjem fra Bali i helgen, hjem til kulde og slaps og jobb.

   Slett
 3. Gleder meg til å lese om turen, det kommer til å bli en reise med minner for livet.

  SvarSlett
 4. Ingen reiseplaner bortsett fra en tur til Biltema i formiddag, gitt, men jeg gleder meg veldig til å følge deg når du er i India ;-)

  SvarSlett
 5. Jeg har ingen reiseplaner, men jeg synes det alltid er gøy å følge med på andres.

  Cecilie

  SvarSlett
 6. Så kjekt!
  Her blir det som vanlig en tur nordover. Ganske eksotisk det og for en søring:-)

  SvarSlett
 7. Så spennende det blir. Foreldrene mine var i India i slutten av januar, og de digget det. :)

  SvarSlett
 8. Gleder meg til å høre fra turen.
  Vi skal en uke til Hastings med guttene i sommer. Gleder meg innmari. Det blir første flytur for Eimund. Håper veldig at vi får noen varme sommerdager der, for Eimund har fått med seg at det er noe som heter syden. Han har store forventninger om bading og sandstrender. Sandstrender er der, men sydenvarme er ikke like garantert.
  Ellen :)

  SvarSlett
 9. Gleder meg veldig til å lese om den reisen din, Pia. Lykke til med alle forberedelsene.

  SvarSlett
 10. Jaaaa, i år skal det faktisk reises! I fjor ble jenteturen til Cork avbrutt av svangerskapskvalmen, så jeg prøver igjen i år. I tillegg til sommerferie i Spania. Oh yeah, vi tar det igjen i år! ;)

  SvarSlett
 11. Jeg gleder meg til Berlin i juli.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails