onsdag 20. mars 2013

Whatever!

"Kjøkkenet vårt ser ikke ut som kjøkkenet deres..." sier en av guttas venner.

Og jeg gjør meg klar til å svare noe sånt som "Ja, men vi har helt nytt hus, vi, vet du, og da er jo kjøkkenet veldig kult og moderne, men deres kjøkken er jo sikkert flott på sitt vis, og..."

"...for vi setter alt inn i kjøkkenskapet og så har vi ikke så mye rot på kjøkkenbenken!" fullfører han.

Og av en eller annen grunn fikk jeg lyst til å kle meg ut som en liten Annie og synge "Tomorrow" med stor innlevelse. Men ikke kan jeg hele teksten på den sangen og ikke har jeg en krøllete rød parykk, så jeg spurte heller om han hadde lyst på litt mer pizza.

Unger, ass!

Rotete kjøkkenbenk? Vi?

Har du en ryddig kjøkkenbenk?
 
Ha en strøken kveld med eller uten hermetikk!

 

33 kommentarer:

 1. Haha, herlig! :)
  Her er mannen tilhenger av å ha ting på benken, mens jeg stapper det heller hardt og brutalt ned i de allerede overfylte kjøkkenskuffene...
  Jeg liker bedre å ha rotet der hvor ingen andre kan se det! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. jeg har stappfulle skuffer og skap for å slippe rot på kjøkkenbenken..:) ikke bra det heller!!!

   Slett
 2. Hehe, den er er ALLTID rotete. For vi har så lite skapplass (det er hvertfall det jeg liker å rettferdiggjøre det med!) Men det er system i rotet må vite! Og i dag ser det faktisk litt bedre ut enn vanlig, for jeg har fått kokt alle flaskene som har stått og ventet på en runde i grytene (i..kremt..ukesvis..:-/) Så nå sitter jeg med beina høyt, superfornøyd med ryddig(ere) kjøkkenbenk!
  :-D

  SvarSlett
 3. Jeg har strøken kjøkkenbenk hver dag. Denne rydde-æraen begynte rundt 13. desember og kommer å vare nøyaktig til 23. oktober. Etter det er alt kjørt.

  SvarSlett
 4. Ja du vet, det er fra unger og fulle folk man får høre sannheten. Brutalt! Jeg hadde slengt litt tabasco i maten hans neste gang han kommer på besøk! ;-)

  SvarSlett
 5. hahahaha.. Ja, kjøkkenskap er en fin ting ;)

  SvarSlett
 6. haha! hørtes akkurat ut som en kommentar jeg kunne fått hihi!

  SvarSlett
 7. Kjøkkenbenk?! Er det den som er under all den skitne oppvasken siden oppvaskmaskina er fulle av reine kopper ingen orker ta ut? hilsen tenåringsmonstermamma

  SvarSlett
 8. For å sitere en av kompisene til Sigurd, han kom inn i gangen samme dag som jeg hadde ryddet. "Oi, her var det ryddig". Det sier vell litt om hvordan det bruker å være...

  SvarSlett
  Svar
  1. Kameraten til sønnen min også samme dag som jeg hadde ryddet 1. etg. "Dere har det veldig rotete". Da spratt sønnen opp og sa "Næhei! mamma har akkurat rydda her jo! oooops...

   Slett
 9. Ha ha ha ha.
  Vi har også en sånn kjøkkenbenk, det er jo fullt i skapene!!

  SvarSlett
 10. Hahahaha helt fantastisk! Vet ikke hva ryddig betyr engang:-p

  SvarSlett
 11. Det er jobben til kjøkkenbenken...å holde på rotet...NEMLIG!!

  Fin kveld til deg!
  Silje

  SvarSlett
 12. Min kjøkkenbenk er som oftest også full av diverse esker og annet som jeg ikke vet hvor jeg skal plassere. Det er godt å høre at jeg ikke er alene om det, i det minste.

  Cecilie

  SvarSlett
 13. Det er vel av unger og fulle folk man får høre det ;-) Jeg liker å ha det ryddig på kjøkkenbenken, men det er ikke alltid jeg lykkes like bra :-P

  SvarSlett
 14. Fra barn og fulle folk skal man ha det.. Her er skjøkkenbenken stort sett ryddig når vi krabber til køys, men ta et bilde klokka halv seks...

  SvarSlett
 15. Kjøkkenbenken her i huset er såklart strøken, hvis du bare flytter litt på det som står der :)

  SvarSlett
 16. He he! Herlig :=)

  Jeg har faktisk så liten kjøkkenbenk at jeg må ha det noenlunde ryddig akkurat der. Står det 2 ting som ikke "hører til" så er det liksom fullt.. Men du vet: det er bedre med et rotete hjem enn et rent H.... ;)

  SvarSlett
 17. Vi har en kjempeliten kjøkkenbenk, men den er alltid full. Sånn at en skjærefjøl for å kutte grønnsaker, må ryddes plass til...
  Jaja...

  SvarSlett
 18. haha! Ungar er fantastiske, dei seier det dei tenker ;-) Kjøkkenbenken min er ryddig og rotete fleire gongar om dagen. Mannen i huset irriterer seg over at det alltid er rotete der, men då truar eg han med at det ikkje vert laga meir mat. Ja for det vert rot av å lage mat. Blir ikkje rot av kjøpepizza og hot dog, så han skjønnar ikkje det....

  SvarSlett
 19. Selv har jeg gjennomført den kjente og tidløse stilen "flaks og uflaks" gjennom hele huset. Kjøkkenbenken tilhører definitvt uflaks-delen (den også).
  Elin.

  SvarSlett
 20. HAHAHAH!! :D

  Jeg roter kjøkkenbenken full hver dag, men jeg "får ikke lov" til å legge meg før jeg har ryddet. ;)

  SvarSlett
 21. Haha!
  Kjøkkenbenken her er ryddig mellom kl 18 og 20…
  Eg rydder opp etter dagen ca i 18 tida, og frå ca 20 kjem og utover kvelden, kjem det ein etter ein og skal lage seg ulike typer kveldsmat.
  Har eit innlegg på kladd om dette, får sjå om eg vert motivert til å gjere det ferdig.

  SvarSlett
 22. Kjøkkenbenken min er så liten at jeg ikke har plass til å rote mer enn oppi oppvaskkummen. Sånn er studentlivet.

  SvarSlett
 23. Herlig, jeg ler godt her jeg sitter. Tenker tilbake på den gangen jeg hadde laget 17. mai eggerøre til ti tusen mennesker, minst, og ei jente på ti kom bort til meg og spurte om det var jeg som hadde laget eggerøren hun hadde på tallerkenen sin. "Ja!" Svarer jeg entusiastisk og venter på lovprisingene som jeg forbereder å vifte vekk med et 'nei da, det var da ingenting!' Hvorpå hun kan fortelle meg at neste gang jeg lager eggerøre, burde jeg ikke ha i eggeskallene ...

  SvarSlett
 24. Hos meg er det kjemperyddig på benken just nu. Men det er bare fordi jeg ikke har flyttet skikkelig inn ennå, mesteparten av skapmaten ++ står i ekshuset.

  SvarSlett
 25. Haha, herlig!! Vi har stort sett ryddig kjøkkenbenk. Men det er visst bare jeg som higer etter å ha den strøken, så som oftest er det et og annet som ikke hører hjemme der.

  SvarSlett
 26. Haha, ler så jeg griner. Jeg synes du skulle tatt den Annie-varianten.:D
  Her er kjøkkenbenken ryddig i ca ett kvarter og så plutselig, på helt merkelig vis er den fylt av pålegg, tomme kartonger, smuler, toastjern, brødrister, ostehøvler, middagsrester fra i går og i verste fall dagen før der....
  Jadda....
  Ellen :)

  SvarSlett
 27. Det er jo greit at ting er lett tilgjengelige, da. Plutselig kommer du dødssliten og utsultet hjem og orker ikke å åpne skapdøra engang, og så dør du, formelig rett ved siden av brødboksen, dersom alle matvarene står trygt forvart inne i skapet. Det skrekkscenariet slipper heldigvis du, for du kan bare dra med deg posen med puffet ris ned fra benken idet du kollapser på kjøkkengulvet og få i deg akkurat nok føde til at du heldigvis overlever nok en dag! Og så orker du kanskje til og med lage middag, slik at resten av familien også overlever.

  Litt rot er ikke farlig!

  Jeg har for øvrig fått gjentatte spørsmål fra min sønn om vi ikke kan få oss vaskehjelp...

  SvarSlett
 28. Kjenner meg veldig igjen, men vi har mest oppvask og redskaperliggende framme. Jeg skylder på dårlig skapplass. Har jo ikke plass til å rydde bort alt!
  Elisabeth H

  SvarSlett
 29. Ha ha, morsomt! Jeg er litt usikke på om det sømmer seg for en mann å si det men, Kult innlegg!

  SvarSlett
 30. Driv å les meg opp her hjå deg, dette traff veldig;) her har me kaos både her og der i periodar.. lange periodar. Ein gong fekk eldstejenta ei venninne på besøk som såg seg rundt i gongen der skoa flaut og sa; kva har skjedd her??? ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails