torsdag 21. mars 2013

Arrangementer og klassemiljø


Heisan Else-Beth!

Opp gjennom alle årene vi har hatt Bønna hos dere, har vi hatt et jevnlig mas fra visse foreldre om sånne høstklassefester og vinterkosdager og andre årstidsfester. Greit nok hvis de vil arrangere slikt for barna, men de skal på død og liv ha med oss foreldre! Vi har da ingen interesse av å henge nederst i en skibakke en torsdagskveld mens en gjeng gale unger bedriver kamikazeaking uten hjelm, ei heller er vi særlig lystne på å møte en tidlig morgen for å dekke på til påskefrokost. Slike aktiviteter burde da heller være for de foreldrene som faktisk liker å omgås barn i fritida? Jeg tenker på barnehagetanter, jordmødre og småskolelærere. Vi med ordentlige jobber har faktisk annet vi vil bruke tiden vår på.

(At dere skal trekke inn foreldre til den påskefrokosten er vel rimelig spesielt, Else-Beth? Der skal du komme på "jobb", komme til ferdigdekket bord, kun sitte og slappe av OG du forventer en liten påskelilje som takk? Ja, ja, det er noen som har lettvinte dager på jobb..)

Så over til noe helt annet. Kunne dere ha jobbet litt med klassemiljøet noen dager etter påske? Jeg hørte fra søstera mi at de har hatt noe de kaller "fokus på klassemiljø" i klassen til sønnen hennes. Det betyr at lærerne forteller elevene at de ikke skal mobbe. (Du kan godt få mailadressen hennes hvis du lurer på mer). Bønna har nemlig kommet hjem et par dager nå og fortalt om stygge episoder fra klassen. Kimm-Marius har flere ganger kalt Bønna for en dust uten at Bønna har gjort noe som helst. Ja, jeg vet at du påsto forrige gang at Bønna provoserer Kimm-Marius, men ærlig talt! Bønna må ha lov til å klø seg under øyet med langefingeren uten at det skal oppleves som provoserende! Og ja, Bønna klør mye under høyre øye. Særlig i pollensesongen. At Bønna skal ha sagt stygge ord på engelsk burde du vel sett på som noe positivt, du som har klaget over hans dårlige engelskkunnskaper? Og hvordan kan noen egentlig bedømme om ord er stygge eller ei? Det er vel opp til øret som hører? Kimm-Marius kan i hvert fall bare holde kjeft, han som ikke en gang kan snakke reint! Kimm-Majjjius! (Ja, unnskyld meg, men jeg kan ikke dy meg. En ekkel gutt er han. Joggebukser fra Cubus! Say no more!)


Mvh Pia

P.S: Vi drar et par uker til Syden rett etter påske for å slappe av og ha litt kvalitetstid. (Nesten halv pris i forhold til prisene nå - helt sykt!). Vi tviler på at vi får barnevakt og må antageligvis ta med oss Bønna. Hvis han blir med oss, ønsker vi et opplegg som han kan ta med seg nedover. Gjerne oppgaver som vil lære ham multiplikasjonstabellen, litt om forskjellen på store og små bokstaver, og engelsk skriftlig og muntlig. Send det i posten - vi må ha det innen andre påskedag.

16 kommentarer:

 1. Bukser fra Cubus... say no more!!! Hahahaha! :D

  Cubus har forresten en kampanje for tida, kjøp fem bukser, få en gratis :P Jeg har kjøpt to hittil, til barna. Staser på å ha to til i boks før den 30 april, høhø.

  SvarSlett
 2. Ja, takke meg til lettvinte dager på jobb ;-) Skjønner ikke hvor du tar det fra jeg :-))

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 3. Kimm - Marius med dobbel M faktisk ...
  og undervisningopplegg per post, selvfølgelig1

  Godt å trimme lattermuskelene på noe igjen(kjenlig ) :)

  SvarSlett
 4. Ler meg ihjel - igjen! Takk fordi du holde liv i Bønna og moren hans. Tror faktisk godt det kunne hende, at jeg fikk kraftig kløe under høyre øye hvis jeg traff henne i real life!

  Eva Einshøj

  SvarSlett
 5. Digger cubusreferansen!!!!
  Fantastisk innlegg som vanlig :)

  SvarSlett
 6. Else-Beth bør få Bodil til å levere opplegget personlig. Hva har man assistent til, lissom.

  SvarSlett
 7. Skal man ikke få lov å klø seg som man vil heller nå da?

  God påske til Else-Beth (og Pia) - jeg håper noen foreldre gir henne en skikkelig god flaske vin istedenfor en påskelilje.

  SvarSlett
 8. Ha, ha, fantastisk skrevet som alltid:-)

  SvarSlett
 9. LOL! ;) God Påske, Pia! Klem

  SvarSlett
 10. Er det ikke gratis skole i Norge? Kan jo ikke kreve innsats av foreldrene da vel! Tid er ressurser vettu!

  Fantastisk Pia! :))))

  SvarSlett
 11. Ubetalelig :-D utrolig morsomt skrevet!

  SvarSlett
 12. I think I løøøv you!! :-) Fabelaktig rett og slett. La det komme mer. Takk!

  Tone

  SvarSlett
 13. Ler meg ihjel :-D fantastisk bra skrevet, og rett humor for meg som jobber i barneskolen :-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails