søndag 3. februar 2013

Brevet fra J.


"Heisan Pia!

Jeg har sykt lyst til å bli med deg på tur! Etter at jeg så et program fra Asia på tv, har jeg hatt et syyykt ønske om å reise dit!

Du vil nok vite mer om meg? Tjihi;) Jeg er ei gladjente på noenogtjue med glimt i øyet. Jeg har en del reiseerfaring, jeg har tidligere vært både på Jylland og flere ganger i Syden, men å få bli med deg og FORUS høres supert ut!

Jeg er veldig fotogen og tror at vi kan få tatt mange bra bilder av meg. Jeg har flere kjoler jeg kunne tenke meg å ta med - jeg har blant annet en fantastisk gullkjole med et bredt brokadebelte. Se for deg meg med den kjolen, skyhøye pumps, og så massevis av sånne søte, brune barn i bakgrunnen og kanskje en tiger? Eller hvis jeg har en kjole med bar rygg, så kunne jeg holde en mango i den ene hånda og kanskje en søt ape i den andre? (Apen må dopes ned, altså, ellers tør jeg ikke å holde den!) Eller jeg kunne posere i bikini mens du sitter på et esel og vifter med sånne palmeblader? Eller så kunne jo jeg hatt på meg min antishake treningsbukse og tatt ei treningsøkt med de fattige, hjemløse, enslige mødrene? Kanskje avslutta med noen styrkeøvelser? Det kunne jo blitt flotte bilder! Og tenk så inspirerende det ville vært for de kvinnene! Man trenger ikke å gi blaffen i utseende selv om man er fattig og har født en del barn, vet du;)

Jeg har massevis av gode ideer, altså! Vi kan jo diskutere detaljer etter hvert;)

Jeg elsker shopping, og tar meg gjerne en fest med noe rødt i glasset;)
Jeg er ikke redd for sykdommer og sånt - synes faktisk det hadde vært greit å få noen sånne parasitter for da går man vel enkelt og raskt ned i vekt? (Har en drøm om å komme ned i størrelse xxxs, skjønner du!)

Du sa at det bare var å spørre hvis vi lurte på noe, well, here it comes!
 • Hva slags solfaktor kommer du til å bruke?
 • Tar vi taxi til stranda, eller blir vi kjørt i limousin?
 • Regner med at du får en sånn suite, siden du er en toppblogger, men får jeg det også?
 • Er det treningsrom på hotellet?
 • Regner med at man får kjøpt ferskt, nyklippet hår der? Hvis man bleker det og bruker det som hair extensions - er kvaliteten bra da?
 • Hvis man eventuelt velger seg ut et barn som man vil ta med seg hjem, betaler NORUT for flybilletten da, eller må man stå for det selv? De er jo så nydelige, alle barna der nede, og det er jo bra for alle parter hvis jeg finner en jeg vil adoptere med meg hjem. (Har lite lyst til å gå gjennom et svangerskap på grunn av strekkmerker og alt som følger med!)

Hvis du og HOKUS velger ut meg, lover jeg at dere ikke vil angre! Jeg er full av futt, er stort sett alltid glad og vil være en stor inspirasjon for alle de fattige barna der nede! Jeg tror at hvis de lærer seg å se lyst på livet og gripe dagen, så vil også de få flotte hverdager! Selv om de ikke har så mye penger, er de jo så rike på lykke og latter:)

Ser fram til å høre fra deg og NOKAS!

Mvh Jeanette H.

P.S: legger ved noen bilder fra min yndlingsbutikk, Sherri Hill, for å vise en del av kjolene jeg kunne tenkt meg å ha med. Den småfrekke buksedrakta kunne vi jo kjøpt begge to og hatt på oss en kveld vi skal ut? (Jeg er IKKE så feit som de modellene, altså!!)"
 
¤¤¤¤¤
Ta det med ro.
Jeg har faktisk bare fått flotte India-søknader.
Jeg begynner å bli klar for å ta en avgjørelse.
Om ei uke, kanskje?
 
Ha en flott kveld med eller uten fjas!

41 kommentarer:

 1. Hei Pia,
  Jeg satt akkurat å tenkte på deg og India og at nå er vi i februar måned og du må i løpet av dager/uker ta en avgjørelse. Tok en rask titt innom bloggen din og så ditt nye innlegg. Gleder meg til å følge med deg i bloggen videre. Særlig oppdateringer rundt Indiareisen med Forut - og jeg har fremdeles et ørlite håp om å få bli med til India....Det er lov å drømme!
  Ønsker deg en god ny uke og lykke til i innspurt av utvelgelsen din.
  Hilde :)

  SvarSlett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. India??? Nei, nå har jeg gått glipp av noe her! Jeg kan forresten godt bli med...Kan ta med kamera og greier;)...(tusler seg ut fra innlegget og inn i bloggen for å se hva jeg akkurat sa meg frivillig til å bli med på nå...)

  SvarSlett
  Svar
  1. Neeei!! Makter ikke flere gode kandidater! (Men tenk for noen bilder du ville tatt!)

   Slett
 4. Sitter og humrer godt for meg selv nå... :)

  SvarSlett
 5. haha - ja det måtte vært det ultimate reisefølget for deg :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Og ikke minst en flott person som sikkert vil fronte FORUT på beste måte!

   Slett
 6. Hei. Så hyggelig at du drar fram akkurat mitt brev, selv om jeg ser du av en eller annen grunn har satt et annet navn under. Åååå, dette blir sykt kult.

  SvarSlett
  Svar
  1. Prøvde å anonymisere det litt. Endra på alderen din også. Men ellers er det jo ordrett.

   Slett
  2. Var det deg, Elisabeth? Ja, det kunne jeg tenke meg :) Gleder meg til bildene :)))

   Slett
 7. Seriøst, lizm????

  SvarSlett
 8. Hvis dette representerer brevene du har fått har jeg kanskje en sjanse til å bli med likevel ! ;) God søndag!

  SvarSlett
 9. Du altså...! Hvor tar du det fra?? Skjønner jeg har lite å stille opp med i forhold til Jeanette, jeg har ikke engang antishake treningsbukse! :)

  SvarSlett
 10. Hei,

  Har du fått brev fra tanta til Bønna?;)
  Hilsen Hanne Fra Madla

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, det verste var at jeg opprinnelig tenkte at dette var søstra til Bønnas mor;)

   Slett
 11. Hahaha, NOKAS . Lo så gubben begynte å lure på hva som sto på.

  SvarSlett
 12. Hahahahahahahahahahah! Nydelig! Hun MÅ jo være i slekt med Bønna!

  SvarSlett
 13. Hahaha!! Skulle gjerne vært en flue på veggen og opplevd denne reisen din sammen med J....

  Lykke til med valget!!!

  SvarSlett
 14. Hohoho! Dette blir supert! Vi får vel sjå deg i ein indisk inspirert Sherri Hill kjole?

  SvarSlett
 15. Du ville gjort deg så veldig godt i den frekke buksedrakta! I India. Perfekt! :)))

  SvarSlett
 16. Morsomt, ironisk innlegg! Jeg ble litt bekymret for at du hadde fått mange henvendelser i denne sjangeren. Ellers vil jeg høre fra resten av familien til Bønna. Hvordan er for eksempel Bønnas far? Stiller han opp på foreldresamtaler?

  Cecilie

  SvarSlett
 17. Heia, jeg ble helt anpusten av å lese det innlegget du! Har vært i Tromsø og fått vite at Else-Beth eksisterer og at jeg vet hvem hun er! En god venninne av min venninne!

  SvarSlett
 18. ha,ha,ha... her vil jeg tro at reisefølget vil utfylle hverandre.
  Go on!

  SvarSlett
 19. Hahaha... Fantastisk! Du slår til igjen! ;-)

  Drømte forresten ei natt her at du valgte meg... Bare sånn så du vet det... Og jeg har en tendens til å være sanndrømt! Altså... Sånn seriøst!

  Lykke til med valget! Jeg er superspent!!

  SvarSlett
 20. Du kunne sagt fra før du blogga søknaden min, altså!!
  Ellen

  SvarSlett
 21. *fnis*
  JA til buksedrakt! Den så jo skikkelig komfy ut! :o) Jeg stiller gjerne i den fluffy turkise saken, med palmeblad i handa og tiger under armen!;o) Men helt alvorlig - skulle gjerne vært med deg, det blir sikkert utrolig spennende! Gleder meg til rapporter! :o)

  SvarSlett
 22. Grøss og gru, du er kjempegod på formidling av "flaue fruer"! Har du fått forespørsel om å skrive for revyar? Eller ståopparar? Du har nok mykje å bidra med innan sjangeren:)

  SvarSlett
 23. Innlegget ditt ført til latterkrampe på sengekanten. Dette var ein storslagen måte å ende ein elles fin dag på!

  SvarSlett
 24. Hm..jeg tenkte bloggen min var den beste reklamen for meg selv..derfor skrev ikke jeg brev.
  Har ikke gullkjoler,men fremdeles lyst til å være med
  :-)

  SvarSlett
 25. Hehehe, nå innser jeg at mitt brev ble heller kjedelig *fnis*

  SvarSlett
 26. Haha, fantastisk:) Blir spennende med en avgjørelse..

  SvarSlett
 27. Haha, fantastisk:) Blir spennende med en avgjørelse..

  SvarSlett
 28. Haha, herlig! Takk for super fredagsunderholdning ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails