onsdag 30. januar 2013

Til deg!

Argh! Jeg ligger i skrivende stund på gulvet mens jeg holder meg til strupen og lar fråden frese i skuffelse over at jeg nok en gang IKKE ble kåret til Norges morsomste mammablogger.

Men, men. Livet kan by på tøffe slag, og her er det vel bare å reise seg, tørke bort spytt, sikkel og tårer, og gå videre.

For å snu denne sorgens dag til noe mer herlig, trår jeg til med et blogglotteri! Yey! (Allerede nå merker jeg at bitterheten og skuffelsen er borte!!)

Jeg har jo nevnt Ukeplan flere ganger. Vi har en sånn ukeplan sjøl. Om ikke den er husets hjerte, så er den viktig for oss. Der fører vi opp det som skal skje i løpet av uka. En gang i mellom klarer vi å skrible ned en eller annen middagsrett. Og treåringen øver seg på sine skriveferdigheter. Både på og utenfor tavla. Du kan sjekke ut Ukeplan her.
Ut januar har Ukeplan et tilbud der du får halv pris på alle ukeplaner hvis du bestiller sammen med en venn. Altså ta to, betal for en. Å skaffe seg en midlertidig "venn" å bestille sammen med, må da være enkelt å få til?
 
Inne på Ukeplans side har de også dørskilt. I begynnelsen var det ikke all verdens valg du hadde - det var et par fonter og så kunne du klæsje inn et bilde.  Men nå kan du gjøre så mye mer! Du kan velge i flere ulike fonter (skrifttyper), du kan sette inn bilder eller andre utklipp, du kan endre farger og en del andre ting. Her kan du lese mer om dørskiltene. (og det er knalltilbud på disse også ut januar;)

Så kommer det gledelige - Ukeplan-Siri er i ekstase fordi jeg vant kåringa av Norges morsomste mammablogger oppnådde en lusen andreplass, og for å feire dette gir hun bort to dørskilt!
Sissel med bloggen En tid for alt har akkurat bestilt et dørskilt.
 Fra galleriet inne hos Ukeplan.
 
Nå kan jeg jo ikke lenger trygle om stemmer, så jeg får bare be dere om å legge igjen en kommentar her, og så trekker jeg to heldige vinnere på fredag! Om to dager, altså.

Yuhuu!!

Ha en gledens dag med eller uten seier!
Så må jeg jo få komme med en oppriktig takk til alle dere som stemte på meg - TAKK!
Og gratulerer til Litloo med seieren:) Skal gruse deg neste år.

116 kommentarer:

 1. Jeg stemte på deg, men det holdt visst ikke denne gangen. Krysser fingrene for dørskilt. Det gamle i trolldeig kan med fordel byttes ut.

  SvarSlett
 2. Så trasig! men hvem bryr seg vel egentlig om du vant eller ikke - vi som følger deg digger deg jo uansett!

  Dørskilt hadde sikkert vært fint å ha, og har jeg ikke lykken med meg må man fremdeles satse på at man har rett adresse...

  SvarSlett
 3. Så dumt du ikke vant! Ønsker meg veldig et dørskult, det passer liksom aldri å kjøpe... :) linn730@hotmail.com

  SvarSlett
 4. Jeg stemte på deg, så jeg er selvfølgelig rimelig muggen for at du ikke vant...:(
  Men jeg vinner gjerne et dørskilt! :) Det har vi ikke skaffet oss enda!

  SvarSlett
 5. Du er vår vinner! Får oss til å trekke på smilebåndet både titt og ofte. Hadde blitt superglad for et nytt dørskilt. Mvh Ellen Albrigtsen

  SvarSlett
 6. Du burde jo ha vunnet!
  Om en god latter forlenger livet, har nok bloggen din gitt meg noen uker ekstra.
  Alltid noe å le, humre eller gapskratte av.

  SvarSlett
 7. Du burde jo ha vunnet!
  Om en god latter forlenger livet, har nok bloggen din gitt meg noen uker ekstra.
  Alltid noe å le, humre eller gapskratte av.

  SvarSlett
  Svar
  1. Men hvorfor kommentaren kom dobbelt, vet jeg ikke.
   Kan vel le litt av det også?

   Slett
 8. Gratulerer med andreplassen Pia:)
  Jeg trenger ikke dørskilt. Men det gjør jenta mi som flytter hjemmefra om 14 dager (hjelp:-S) og det hadde vært kjekt å gi et slikt i innflyttingsgave!

  SvarSlett
 9. Pias verden er herlig! :-)
  Mvh Hanne Aasen

  SvarSlett
 10. Loooser ;) Stemte på deg fra opp til flere pcér, ipad, og telefon.. men men. Såå nærme da!!
  Jeg ønsker meg et dørskilt! plliiizzz :D

  Hilsen Kristin
  kristin-(A)hotmail.com

  SvarSlett
 11. kjipt du ikkje vant!!!

  syns du e den morsomste æ i allefall =)

  -Susanne K. -

  SvarSlett
 12. Jeg synes din blogg er den aller morsomste uansett!! Jeg oppdaget bloggen din denne uka, her jeg ligger med influensa og har hatt tid til å "tråle" rundt på nettet i timesvis. Takk for en utrolig festlig, selvuhøytidelig og morsom blogg! Jeg har virkelig storkost meg og lett høyt mange ganger, til tross for tungt influensahode og hosteanfall. Blir fast leser heretter! OG jeg har kjempelyst på et slikt skilt!! Hilsen Ester (eespeset@gmail.com)

  SvarSlett
 13. Jeg heiet, og stemte, på deg...vi kommer sterkere tilbake neste år:)
  Dørskilt hadde vært midt i blinken. Barn nummer to er skrevet inn med korrekturlakk( for 12 år siden...) og den stakkars skrapkaka som er ett år nå, han får visst ikke være med på det skiltet i det hele tatt..

  Kari

  SvarSlett
 14. Eli Svebakk-Johansen30. januar 2013 kl. 19:48

  Gratulerer med flott andre plass. Delte Bønna innlegget ditt her om dagen for å få andre til å stemme på deg. Du må bare fortsette å skrive disse Bønna innleggene :-)
  Eli

  SvarSlett
 15. Nr 2 er jammen ikke noen dårlig plass :-)
  Og du er jo best iallfall..
  Dørslikt hadde bare vært på tide nå etter
  snart 11 år!
  Jeg krysser alt :-D
  Sofie Berg

  SvarSlett
 16. Jeg syns du er morsom og stemte ja:-)
  hege@ebnett.no

  SvarSlett
 17. Grattis, er så mye bedre med andreplass, litt kleint og stå der med awarden da synes du ikke? ;)

  SvarSlett
 18. Tenk så mange bloggar det fins! Og tenk kor mange som trur dei er morsom! Då er nr 2 veldig bra blant dei som faktisk folk syns er morsomme :-)

  SvarSlett
 19. Gratulerer med topp 2 plassering, bør vel egentlig feires det ;)

  Har et fantastisk flott dørskilt som datteren min på 4 har laget, kjempe stolt av det! Venter heller spent på en annen trekning jeg....

  SvarSlett
 20. Synd du ikkje vant, heia på dæ ;)) men blir no fortsatt å lese loggen din altså!
  Hadde jo vært fint å kunne bytte ut dørskiltet våres - det vi har fikk vi førr mange år sia,når ongan va små,så Ole Brumm og Nasse Nøff ønske våres gjesta velkommen!

  Randi

  SvarSlett
 21. ÅÅÅ, synd, men du er en morsom og flott mammablogger uansett...min stemme gikk til deg, andre plass er fint det...er jo rett bak første plass da...klem

  SvarSlett
 22. Gratulerer Pia - liker bloggen din kjempegodt jeg, så for meg er du en vinner! Når du først skulle bli nummer to, så er det jo superbra for oss at jeg faktisk ikke har dørskilt og veldig gjerne kunne tenke meg akkurat et slikt du nå deler ut:))

  SvarSlett
 23. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 24. Er det nå jeg skal melde meg på og vinne dørskilt bare for å toppa heile driden?? :P Hehe! Jeg får si takk for god konkurranse og et par våkenetter jeg da. Jeg trodde seriøst jeg var tom for folk som stemte, helt til det bare eksploderte på slutten der. Hvem de er aner ikke jeg, for jeg hadde nesten innsett (lagt meg ned for å gråte) at jeg hadde tapt. :P Men hallo, vi doblet nesten stemmer fra i fjor begge to. IKKE verst!!! (Ja jeg er en slik trist person som faktisk husker at vi fikk noen å fem hundre stemmer i fjor)

  SvarSlett
 25. HVA? Vant du ikke? Og jeg som stemte på deg og allting! Må være noe feil i tellingen- hadde de skikkelige valgobservatører tro...? Uansett- hiver meg på denne gaveutdelingen- et nytt dørskilt er ikke å forakte :)

  SvarSlett
 26. Jeg stemte på deg flere ganger jeg :-D Grattis med sølv!!

  SvarSlett
 27. Det var synd du ikke vant da, men bedre lykke neste år :) Du er en vinner uansett :)
  connie_isabell@hotmail.com

  SvarSlett
 28. Hurra for andreplassen! Jeg har lyst på nytt dørskilt. Det vi har er malt og i tre. Litt slitent. Men vi fikk det til bryllupet for snart 19 år siden (på mandag, faktisk!), og det er nesten litt skummelt å skifte. Men tenk å kunne overraske husbonden med nytt, stilig skilt, da!
  Hilsen Kjersti, Elverum

  SvarSlett
 29. Du fikk min stemme for du har en herlig blogg som leses med stor glede.

  SvarSlett
 30. Ussssj så dumt at du ikke vant! Stemte maaaaange ganger jeg! Kanonbra blogg du har:-)))
  Antonia

  SvarSlett
 31. Dette kalles å bli slått i senk på målstreken ? Uansett, en (mager) trøst er at bloggen din er i særklasse - på sin egen måte :-) Selv gutta på jobb leser bloggen din. (er høne blant hanene)

  Nytt skilt ville passet bra nå som vi har ny leilighet, jeg joiner gjerne . :-)

  Hilsen Gørill/oss5ifamilen(men nå bloggløs)

  SvarSlett
 32. Et skilt hadde vært perfekt her!! Nytt hus, men ingen skilt her enda;)

  SvarSlett
 33. Dine innelgg om Bønna har gitt meg SÅ mange latterkramper at du fortjente å vinne, men en annenplass er ikke så ille det heller!!!!
  Dørskiltene var ille fine!!! Nå som vi har fått de umgene vi skal ha, så hadde det passet fint med et dørskilt :)
  Mvh Karianne

  SvarSlett
 34. Hvis du hadde vunnet hadde du nok bare gitt deg med blogging og henfalt til en evig champagnerus... nå må du fortsette et år til, og det er jo mye bedre! For oss, ihvertfall :)

  SvarSlett
 35. Hiver meg med i kampen om skiltet, og krysser fingrene for litt vinnerlykke - det hadde gjort seg!
  - og du, jeg stemmer på deg neste gang også - som jeg har gjort i år og ifjor :)
  Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 36. Trenger dørskilt! Ukeplan er fine saker det. :-)
  Og jada, jeg stemte på deg jeg og. Jeg lover!! 0:)

  Mvh
  Bente
  bentegravem@hotmail.com

  SvarSlett
 37. Jeg vil gjerne være med i trekning om dørskilt. Så jeg jeg breie meg med mitt lange etternavn mens de andre i familien kan ha et lite hjørne med sitt korte...

  SvarSlett
 38. Synd du ikke vant, men gratulerer med en finfin andreplass.
  Jeg ønsker meg et sånt dørskilt. Så håper du trekker ut MEG :)

  SvarSlett
 39. Gratulerer med andreplass! Jeg stemte og fulgte med i går, du leda faktisk med et par stemmer, men så kom sikkert ungdommen og tok over ;)
  Kunne veldig gjerne tenkt meg et sånt skilt! Her har det vært varierende navn og antall personer boende i flere år, men nå har det stabilisert seg til kun to... Ja sånn er livet :)

  SvarSlett
 40. Jeg vil gjere vinne et fint dørskilt til min veldig fine familie. Vi har akkurat flyttet inn i et nytt/gammelt hus så et dørskilt ville vært helt supert! Forresten, en fantastisk morsom blogg du har:)

  SvarSlett
 41. Trøst deg med at 2 plass er bedre enn fjerde... :) Trenger et stilig dørskilt så jeg er med!

  SvarSlett
 42. Akkurat her må jeg bare skyte inn at det virkelig ikke er målet om å vinne som er det viktigste, men all den gleden du gir oss på veien.
  Takk for en virkelig god og underholdende blogg!

  Tørk tårene, for du ble sikkert litt rørt nå, og sleng over dørskiltet!

  SvarSlett
 43. Stemmen min fikk du - gratulerer med 2.plass! :D
  Nå leser jeg ikke andre blogger, men jeg føler på meg at din faktisk èr den morsomste! ;)
  Dørskilt hadde vært stas, so bring it on. :)

  Mvh, Marianne :)
  (marianne_oa@yahoo.no)

  SvarSlett
 44. Da vi stemte på deg en gang til igår, fortalte jeg mannen min litt fra bloggen din. Vi liker det begge to! Ikke værst å treffe begge kjønn? Ikke værst å nesten vinne heller, Pia?
  Du er i alle fall best - for oss :-)

  SvarSlett
 45. Hipp, hurra for andreplassen..
  eller er det kanskje som i fotballfinaler, der det jubles for gull og bronsje?


  Jeg leser bloggen din med glede, og koser meg med det jeg leser.
  Både det artige og det mer alvorlige.

  Jeg må finne meg en å dele ukeplan med. De er flotte!
  Dørskiltene også. men jeg blir ikke med i trekningen av et dørskilt, da vi har et vi er fornøyd med

  SvarSlett
 46. ANDREPLASS, MENER DU IKKE FØRSTETAPER?

  Haha, forsett det gode arbeidet ditt, så får du nok ditt for strevet til slutt! ;p

  SvarSlett
 47. Fingers crossed:) De er jo skikkelig fine! Grattis med 2.plass, not bad:)
  Hilsen Marit haugland_marit@hotmail.com

  SvarSlett
 48. Skal ikke kimse av 2.plass :) Gratulerer så mye med den, jeg stemte på deg, så klart.
  Vi bygger hus, og om få dager kommer et nytt tilskudd til familien. Da hadde set vært stas med nytt dørskilt

  SvarSlett
 49. Jeg leste nettopp boken om Buzz , den 2 mannen på månen, som sier andre plass og sølv er dritt, men jeg heier fortsatt på deg og du får ære være med 2.plassen. Dørskilt blir sikkert kult her på plassen der ingen kunne tru noken kunne bu og når Oddeir Bruaset kommer på besøk kan han i hvert fall se han har kommet til rett sted:) Jeg roper til ELLEN om ikke vi skulle dele en ukeplan. Det trenger begge våre familier sårt!

  SvarSlett
 50. omg, jeg ønsker meg gjerne:)

  og 2 plass er ikke bestandig helt greit, noen ganger litt kjipt!!!! Men du er min favoritt av alle mammabloggene, da!!! Smisk, smisk!!!!!!!

  SvarSlett
 51. Innom bloggen din for første gang - og ikke fordi jeg ser du har en slik trekning...den var jeg helt uforberedt på ;) fant bloggen din i en bloggliste - og måtte jo sjekke ut! Har sittet og lest flere innlegg her nå - og smilt for meg selv. For du har jo en festlig blogg, det skal sies. Her gleder jeg meg til å innom igjen :)
  Ønsker deg en fin uke videre - eller på tide å si god helg egentlig. klem din vei <3 ps. andreplass er en god plass, det ;)

  SvarSlett
 52. Åh, jeg ønsker meg et slik dørskilt - ikke til oss selv, men et som jeg kan gi til søsteren min som nettopp har bygd nytt hus :) Krysser fingrene for at jeg vinner :)

  SvarSlett
 53. Som den trofaste leser jeg er krysser også jeg fingrene for nytt dørskilt :-) Heidi (heidi.prytz@gmail.com)

  SvarSlett
 54. Så synd at du ikke vant da :(

  Men JEG trenger absolutt nytt dørskilt! Har en vedski/trebit malt med TROLL på! Og mangler vesla på det... Så hadde vært suupert med ett nytt!

  SvarSlett
 55. Slenger meg med jeg også:)
  Sølv er ikke gull, men jøje mæ, det er pallplass...selv om jeg hadde sett deg på toppen:)
  Ha ei flott helg, den kommer før du aner det, klem;)

  SvarSlett
 56. Ann Katrin Østlie30. januar 2013 kl. 22:11

  Hei:)Jeg er ganske fersk leser på bloggen din men kommer absolutt til å fortsette å lese den:)
  (ann_katrin_84@hotmail.com)

  SvarSlett
 57. Vi trenger navneskilt, og disse var superstilige!

  SvarSlett
 58. Jeg hiver meg gjerne med i trekningen av disse, var jo råstilige!

  Satser på grusing neste år :-D

  SvarSlett
 59. Noen må jo glinse på andreplass for at andre kan sitte på første. Bloggen din er uansett en av dagens høydare. Men oppusing på timeplanen hadde jo denne premien vært susen til det ferdige prosjektet.. I'm in! :-)
  annka_johansen@hotmail.com

  SvarSlett
 60. Oioi, dette ønsker jeg meg veldig! Krysser fingrene :)

  SvarSlett
 61. Aiai, jeg er med! Vi har en laminert papirlapp som dørskilt, og egentlig kan men vel ikke kalle den laminert lenger heller, mer vått papir med noe plastræl i laser rundt. Jeg heier fremdeles på deg (og Bønna).

  SvarSlett
 62. Sur annenplass, godt vi kan feire med dørskilt. I'm in!

  SvarSlett
 63. tuche..men, bedrelykkenesteår! vi stemmer igjen da og vi!
  lodd er flott uansett :)

  SvarSlett
 64. Synd, du hadde fortjent det, for du får meg alltid til å le! Masse! Lodd er bra :-)

  SvarSlett
 65. Jeg er med :-D

  malinraaolsen@hotmail.com

  SvarSlett
 66. Gratulerer Pia! Velfortjent :) Påtide å kommentere litt omkring ettersom jeg føler jeg er igang med å blogge igjen. Dørskilt hadde så absolutt hvert fint, det vi har nå mangler minstemann.

  SvarSlett
 67. Gratulerer med andreplassen da! Jeg trenger er dørskilt, så slenger meg med!

  SvarSlett
 68. Selv Petter Northug og Marit Bjørgen blir nummer to innimellom! :) Oppdaget bloggen din under kåringen nå og har vært innom flere ganger siden. Siden jeg får skolebarn til høsten er det greit å lese om Bønna slik at en ser hvordan en IKKE skal være som mor! Ønsker meg gjerne et dørskilt, har tenkt på det lenge, men bare ikke gjort noe med det så kanskje dette kan bli et spark bak? :)

  SvarSlett
 69. All stemmingen på deg var forgjeves! Satser på seier til neste år!

  Vi vil vinne dørskilt!!

  SvarSlett
 70. Ja, tusen takk. Det hadde vært topp! :)

  SvarSlett
 71. Gratulerer med 2. plassen (er det ikke noe som heter at man ikke taper 1. plassen, men vinner 2. plassen eller noe sånt svada da!?)!

  Et dørskilt hadde vært kjempefint. Vi har ikke ordnet noe, men vi har bare bodd her i 1 1/2 år så det er vel fortsatt tid?

  SvarSlett
 72. Jeg vil gjerne bli med i trekningen:)
  :)

  Camilla N.

  SvarSlett
 73. I min verden har du helt klart den morsomste bloggen (og det har IKKE noe med at jeg bare følger deg;-). Fortsett som før! Og jeg vinner gjerne dørskilt, kanskje på tide å få seg ett etter fem år uten.

  SvarSlett
 74. Næmmen Pia, vi son kjenner deg vet jo at du er den morsomste! Blir gjerne med i trekningen av dørskilt :-) klem, Marianne Dalviken.

  SvarSlett
 75. ny leser av bloggen din, og her blir jeg :) liker bloggen og skrivemåten din utrolig godt !:) du skriver på den måten at jeg ser for meg bildene av det du skriver :) keep up the good work mama :)@@

  vil gjerne vinne et dørskilt som kan pryde og lyse opp den stygge fasaden vi har utvendig før oppussing :)

  SvarSlett
 76. Du har en artig blogg, og ja jeg trenger et nytt dørskilt da vi akkurat har flyttet inn i nytt hus:)
  anita75@live.no

  SvarSlett
 77. Morsomt å lese bloggen din, neste gang er det du som vinner. Jeg har ikke dørskilt, så dette hadde passet perfekt ;) Ha en fin onsdag!

  SvarSlett
 78. Grattis med andreplassen.
  Jeg vil veldig gjerne vinne dørskilt. Det vi har som ligner mest på et dørskilt ved inngangsdøra er skiltet med at vi har alarm montert, og vi flytta inn for godt over et år siden!!;) På tide med dørskilt kanskje?

  viern@hotmail.com

  SvarSlett
 79. Kjipt med 2. plass, men neste gang da vinner du! Vi mangler dørskilt, til tross for at vi har bodd i huset vårt i 1,5 år....-absolutt på tide, og skiltene fra ukeplan.no er jo bare knallstilige :)

  Hilsen Tonje ( tonjemn@gmail.com )

  SvarSlett
 80. Gratulerer med 2 plassen. Hiver meg på i kampen om et stilig dørskilt.

  May-Brith

  SvarSlett
 81. Du topper ihvertfall listen over mammablogger jeg leser :D Jeg ønsker meg veldig et dørskilt, flyttet i nytt hus for noen måneder siden! Ha en strålende dag videre. Hilsen Hilde

  SvarSlett
 82. Då me snart skal kjøpa oss hus, treng me eit dørskilt;) Og eit skilt frå Ukeplan hadde våre fint! :)

  Gratulera med andreplassen, og lykke til neste år!

  SvarSlett
 83. For meg er du den beste uansett, Pia!!! (Og sølv er jo for øvrig et edelt metall, det også.)

  Jeg hiver meg med på gi-bort-en din og krysser fingrene for at jeg blir en av to heldiggriser på fredag;-)))

  SvarSlett
 84. Du er en vinner her hvertfall ;) Ønsker meg veldig et dørskilt :)

  SvarSlett
 85. Hei
  Ja kjedlig med den 2aren :) men lyspunktet i støtte til deg hadde vert et dørsklt, manger tilogmed her i huset:) h-tore@online.no

  SvarSlett
 86. Din blogg er best, ingen protest! ;) Jeg krysser fingerne for at jeg kan være heldig til å vinne et dørskilt! :)

  SvarSlett
 87. Stemte på deg - du gir oss latter i stua stadig vekk! Og så tenker jeg litt på deg sånn ellers i det daglige også. Jeg blir glad av det :). Vi trenger også faktisk et sånt dørskilt. Det har kommet et tilskudd i familien siden forrige gang vi kjøpte et "tradisjonelt" skilt. Vi skal bygge nytt hus og så synes jeg rett og slett de er kjempefine!

  SvarSlett
 88. Ingen dørskilt her i gården, så det hadde passet perfekt med at nytt og stilig ett!

  Ellers oppdaget jeg akkurat bloggen din, takk for forfriskende og festlig lesning... :-)

  SvarSlett
 89. Gratulerer med en flott andreplass! Et sånt dørskilt hadde virkelig gjort seg ved døra mi! :) Jeg krysser fingrene! andrea@tronderoil.no

  SvarSlett
 90. Eit slikt dørskilt har vi sett på lenge men enna ikke somlet oss til :) tvi-tvi !
  rossland84@yahoo.no

  SvarSlett
 91. Ja! Eg vil ha dørskilt!
  Det må jo vera eit strålande argument mot ho på snart 16 som vil flytte på hybel: "Nei, no har me akkurat fått nytt dørskilt så det blir ikkje aktuelt!"
  Annette
  anneolav@frisurf.no

  SvarSlett
 92. Jeg er med!
  reneefjellanger@hotmail.com

  SvarSlett
 93. Gratulerer med en flott andre plass!

  SvarSlett
 94. Sikker på at du er en "god nummer to"! Dørskilt mottas med stor takk :))
  Hilsen Tone Ørstavik

  SvarSlett
 95. Etter familieforøkelsen trenger vi et nytt flott dørskilt

  Abjorheim@hotmail.com

  SvarSlett
 96. Huhei, dette var jo et lotteri som skapt for meg og min familie! Jeg satte opp en midlertidig lapp på døren vår da vi som samboere flyttet inn i ny leilighet i 2009. Litt usikker på om jeg kan bruke betegnelsen midlertidig treogethalvt år senere...men siden den gang har vi fått et barn, giftet oss (og skiftet etternavn) og fått et barn til...så vi trenger VELDIG til et oppdatert, pent navneskilt. Blir superkjempeglad om jeg vinner :)
  Hilsen Margrethe.
  (aavmar@hotmail.com)

  SvarSlett
 97. Sølv er jo ikke dårlig.
  Dørskilt hadde vært kjekt ved døra.

  SvarSlett

 98. Et dørskilt hadde vært kjekt. Med tanlke på tilskuddet av mine, dine og "våre" barn er det jo greit å få plass til alle syv.

  SvarSlett
 99. Grattis med en 2. plass! Det er hvertfall bedre enn 3. plass! ;)

  Hadde lyst å bestille et dørskilt i dag, men samboeren min ville at vi skulle gjøre det grundig, også dro han ut på by'n. Så da ble det ikkeno. Hadde jo vært innmari praktisk om jeg vant et så vi får litt mer tid på oss! ;) *krysse fingrene*

  SvarSlett
 100. Gratulerer med andreplassen! Syns du kan trøste deg med at når det jeg antar ble vinneren av "mest originale blogg" headlinet med et ekstremt lite innovativt innlegg som promoterte en ladyshaver, så sier ikke nødvendigvis kategoriene noe som helst om noe som helst unntatt at noen folk har flere lesere enn andre / flere venner å facebook som ikke har annet å gjøre på. Eller er jeg bare bitter fordi jeg ikke var nominert.. Hm..

  SvarSlett
 101. Gratulerer med skjønningen under her. Utrolig fine ord du har skrevet. Jeg ble rett og slett litt rørt.
  Ellen :)

  SvarSlett
 102. Er det ikke noe som heter en god nr.2 to! Eller idag sier vi best! Ler alltid av dine herlige innlegg. Og en nytt dørskilt hadde vært supert:)

  SvarSlett
 103. Å kjære mi tid, vi som skal flytte og alt! Etter 4 år her, kom vil aldri så langt at vi fikk dørskilt. Nå burde vi satse på å ha det fra start. Så det gjør vi! :-)

  SvarSlett
 104. Kan eg få vinna eit dørskilt til det nye huset vårt?

  SvarSlett
 105. Du er nå toppen likevel, du Pia!

  Siden minstemor her har fått en svært beskjeden plass på dørskiltet vårt (fordi det rett og slett ikke var mer plass da hun kom til, og bare ble pressa inn mellom to andre familiemedlemmer), hadde det gjort seg med et nytt dørskilt med lik plass til heile gjengen :)

  SvarSlett
 106. Hipp hurra! Ønsker meg dørskilt!
  (Tårene over at du ikke vant er nå borte- og gleden over lotteri er til å ta og føle på...)
  Ina

  SvarSlett
 107. Whaaaaat?!?!? Vant du ikke???? *rister oppgitt på hodet*
  Dørskilt? Ja takk!
  indigo76@broadpark.no

  SvarSlett
 108. Hei
  Har lenge ønsket meg en ukeplan, men ikke tatt meg råd ennå.
  Dørskilt trenger vi, har skrevet på sist ankommet på det vi har.
  Takk for knallbra blogg.
  Rikke

  SvarSlett
 109. Som forsmådd sølvvinner i egen kategori, fikk over 1500 stemmer men tapte med... 37!!, så vil jeg bare få si dette: Next time, Gadget! Foreslår en pakt til nest år, en maktallianse av verste sort ;)

  SvarSlett
 110. Er jeg for sen?! Jeg ønsker meg absolutt et dørskilt! Og en ukeplan...

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails