lørdag 12. januar 2013

Fotor! Bra app til windows 8!

Den tittelen der er nok sånn som mange tror er en slags kode. Men etter å ha sjekka ut mange av appene som Windows 8 har å tilby, uten å bli så veldig frelst, ble jeg overlykkelig over å oppdage en app som er helt strålende!
Den heter Fotor, den er gratis, og den er kjempelett å bruke! Du legger på ulike filtre (som du gjør på Instagram, men her har du mange å velge i!) Og så kan du legge på rammer. Det er bare et klikk eller to, og så er bildet i boks. Du trenger ikke å justere og styre.
Herved min yndlingsapp!

Under her får du se orginalbildet, og deretter ser du bildet med et eller annet filter.
Jeg har tidligere skrevet innlegg om bilderedigering, og kommentarer jeg fikk da var "Orginalbildene var bedre..." Okei, så blir kanskje ikke de redigerte bildene så superflotte. Men jeg synes det er morsomt å leke med bilder og å variere. Og så liker jeg sånne rammer;)

Bruker du bildene som de er, eller bruker du tid på å redigere dem?

Ha en fin dag med eller uten apper!

19 kommentarer:

 1. For å bruke App så må ha ha en mobiltelefon for Apper ikke sant? I så fall forblir jeg appfri. Jeg holder meg til min gamle Nokia.

  Men appen virket veldig bra.

  SvarSlett
 2. Dette er en app jeg har lasta ned på pcen min. Jeg har fått installert Windows 8 på maskinen min, og da åpner det seg en verden med apper på pcen;)

  SvarSlett
 3. Lurt, må sjekke Windows 8 skjønner jeg.
  God helg.

  SvarSlett
 4. Jeg som drømmer om å ta slike bilder...slike magisk, fine...som gjør at bloggen min ser litt typ kunstnerisk ut...sånn at liksom folk skjønner at Wilhelmine har peil...hi,hi...men after all these years med bloggen sliter fortsatt med magien...men det skal vi nok se denne appen skal gjøre noe med...takk for tipset;))

  SvarSlett
 5. Til bildene på IG bruker eg den redigeringa som er der. Av og til bruker eg Camera+.
  Bildene på bloggen vert det litt hipp som happ med. Har vel ikkje vore så nøye med å få eit kunstferdig uttrykk der.

  SvarSlett
 6. Filter er gøy det, ofte blir bildene bedre etter litt redigering. Synes at mange av dine ble mer "spennende" med litt redigering.
  Skulle ønske jeg var god på Photoshop, eller rette sagt, jeg skulle ønske jeg hadde Photoshop..

  Inntil videre må jeg nøye meg med Picasa og Instragram.

  Ha en fin helg!!

  SvarSlett
 7. Jeg redigere så godt som alltid bildene mine, men da i Photoshop Elements ;) Det å beskjære et bilde eller justere litt på farger og kontraster gjør underverk!

  Ønsker dere en fortsatt fin helg :)

  SvarSlett
 8. Eg redigerer mine stort sett i windows fotogalleri. Ikkje noko mykje, men justerer lys og skugge som regel.

  SvarSlett
 9. Supert altså, trenger alle sånne tips! Og ja,er det ikke rart det der når en har en haug med unger...så er en "oppmøte kl.07.15 i nabokommunen" og tre stykker på skirenn ingenting...hi hi
  God helg videre!
  Klem♥

  SvarSlett
 10. Det nederste bildet må være fra Portugal. Elsker de flisene der. Jeg holdt faktisk på å kjøpe med meg en pakke med flis på 50 kg. Men mannen fikk meg til å tenke på hvordan i all verden vi skulle få med et hem på flyet.
  Så da ble det 5 stk flis som jeg enda ikke har funnet ut hva jeg skal bruke til.... :)
  Jeg redigerer ikke bildene så mye. Bruker Picasa og det blir stort stort bare beskjæring, 'Jeg prøver lykken' og 'Autokontrast'.
  Men av og til er det artig å leike seg litt.
  Ellen :)

  SvarSlett
 11. Stall Hammer var meg. Logga på med feil konto.
  Ellen :)

  SvarSlett
 12. Likte godt den nederste konverteringen :) Ellers er jeg ivrig bruker av fotofilter på instagram, eller evt ta bildene inn i photoshop :)

  SvarSlett
 13. Brukte mye photoshop før, men etter å ha fått ny mac har jeg ikke somlet meg til å innstalere det, så nå bruker jeg de filterene som ligger i IG eller Picasa... ikke like bra, men vel så morro :)

  SvarSlett
 14. Blir nok ikke noe tid til redigering her. Bare såvidt jeg får tid til å blogge, ofte med to kranglende storebrødre og en krabbende "dra i ledning og trykke på knapper" baby i nærheten. SÅ her må en være fornøyd bare en får lagt ut bilder :-)

  SvarSlett
 15. Her redigeres det! Og det er supergøy og leke seg. Da er det mer moro å scrappe de etterpå også. Tusen takk for app-tips!

  SvarSlett
 16. Oi, takk for tips! Tror jeg skal laste ned denne ja :)

  SvarSlett
 17. Det nederste bildet ble knallfint! Og for en kjekk sønn du har!

  SvarSlett
 18. Moro med bilderedigering, og å leke seg med farger og annet stæsj!
  Bruker redigering for det meste til å forminske bildne, eller til å kutte vekk rot i kantene...:)

  SvarSlett
 19. Her er det både- og. Liker å kunne redigere, men blir veldig glad når jeg har noen bilder som ikke trenger det også. ;-) Favoritten min på tlf er for øyeblikket snapseed. Genial!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails