lørdag 10. november 2012

Love your blog!

For et år siden (eller to?) gikk det inflasjon i sånne awards - beste blogg-award, kuleste blogg-award, du er herlig-award, digger deg-award og så videre.

Nå er det awarder ute og går igjen, og både kloke Mormoruniverset og morsomme Casa Kaos har sendt en hyggelig award min vei. Selv om jeg gjerne kan himle litt med øynene over awards, er det jo samtidig en hyggelig og positiv greie. For det første er det hyggelig for meg. Jeg er ikke den flinkeste til å skrive i bloggen "Hæææærlig!! Tusen takk, fiiiineste dere!" Ikke klinker jeg til med så mange hjerter, heller. Men det betyr ikke at jeg ikke setter pris på ros. Så takk for award:)

Noe annet som er hyggelig med sånne awards, er at du oppfordres til å sende den videre. Det er så mange flinke skribenter. Men jeg vil nevne fem beskjedne blogger som fortjener litt ekstra oppmerksomhet:

Sparringmamma og Mandagsmor er to ganske nye bekjentskaper for meg. De skriver ikke fjas, de skriver klokt og engasjerende.

Her på Sandaker er en sånn søt og god blogg. Ikke sånn klissete rosasøt blogg. Men sånn klokfin blogg.

Mammarie har holdt på ei stund. Hun er litt rar. Men hun er morsom. Hun har selvironi.

Husfrua traff meg midt i hjerterota. Du kommer inn i noen blogger og tenker at "Yes, her føler jeg meg hjemme, og her kan jeg skrive en teit kommentar uten at det blir tatt ille opp!"

Fikk du ingen award? Ikke fortvil! En giveaway is coming up! Later. Today.

Ha en utmerket dag med eller uten award!

6 kommentarer:

 1. Nååå ble jeg kry, nå! Takk skal du jammen meg ha. For dette skal du få to ting.
  1. : <3
  2. : En hemmelighet uavhengig om jeg vinner giveawayen din. :-)

  SvarSlett
 2. All ros til deg som har tatt meg med inn i bloggernes verden med et litt annet syn, med det har jeg turt å skrive litt mer uredigert fra mitt eget hode!! Har ikke så store ambisjoner med min egen blogg akkurat, men håpet er å ikke bli sett på som en råååsablogger..urk!

  SvarSlett
 3. Liker sånne award jeg :) FOr oss som er litt nye her i bloggverdenen er det veldig fint å få tips til andre gode blogger. Gratulerer til de utvalgtte, følger fire av fem, så jeg får si at vi har rimelig lik smak :)

  SvarSlett
 4. TAKK for linker Pia - der var det flere jeg ikke har vært innom før, og i alle fall en av dem fikk meg til å le :)

  SvarSlett
 5. Ah, hjertelig takk ! Den beskrivelsen hadde gjort mammaen min stolt. Spesielt det med rar :D

  SvarSlett
 6. Åh, takk!

  Yes, 500 besøk i går!! ropte jeg akkurat til mannen! Sikkert fordi jeg lenket fra facebook for første gang, tenkte jeg. Men så kom jeg på at jeg ikke har 500 venner på facebook (faktisk!).. Så så jeg at folket kom herfra, hoho.

  Klokfin, det likte jeg. Takk:) Og takk for tips, det var faktisk et par nye bekjentskaper;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails