søndag 11. november 2012

Hvem er du?

For et par år siden spurte jeg dere om hvem dere var. Og nå ble jeg inspirert av Amelie78 og spør igjen: Hvem er du? (kjønn, alder, sivil status, yrke - bring it on!)

Er du her fordi du liker fjaset, eller er du her for å lese noe saklig, eller er du rett og slett her for å følge med på meg og mine? Hvor lenge har du lest bloggen? Hvordan fant du fram hit?

Mener ikke så mase på dere. Jeg veit at mange kun er innom og leser. Sånn i smug. Men jeg er bare så innmari nysgjerrig. Så det hadde vært supert om du gadd å lire av deg noen ord. Anonym eller ei.
Ha en nysgjerrig dag med eller uten svar!
Jeg trakk en vinner av pappaplagg fra meandi, og det ble en hegestorberg uten blogg som vant. Sender deg en mail:)

145 kommentarer:

 1. Jeg er Liv. Gift. lærer, blogger og mamma til tre. Vil lese tant og fjas og alvorlige tanker og se bilder av noen som har det litt som meg... Tilfeldig funnet, for et par måneder siden. Du er inspirerende og lattervekkende, jepp!

  SvarSlett
 2. Hei Pia ;))
  Æ e 40, mamma t to gutta på 12 og 15, bor i Troms fylke, jobbe i barnehage som barne-og ungdomsarbeider. Begynte å lese bloggen din førr et par år sia og d va helt tilfeldig at æ ramla innom der. Men du skriv så mye rart, og mye fornuftig, og æ har skikkelig sansen for måten du skriv på så derfor e æ innom og kikke av og til, men ikkje daglig førr d har æ ikkje tid tell. Og æ følge dæ på instagram, og du må gjerne følge mæ om du vil ;)) har ikkje så mange fancy bilda men...
  Hilsen Randi ;))

  SvarSlett
 3. Hei!
  Morten her 51-åring fra Indre Østfold. Fant bloggen utfra tips om Bønna-historiene. Har funnet ut at det er flere hverdagsunderfundigheter her.
  Så er innom med uregelmessige mellomrom.
  Morten

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy! Med en mann! Jeg er også fra Indre Østfold....

   Slett
 4. Jeg fant deg vel etter et av dissa brevene om Bønna ;)

  Jeg liker å lese den herlige blandingen av rå humor, litt humring, litt alvor, og alt det andre!

  Jeg er trebarnsmor på 37, og har barn fra 1. til 8. klasse.
  Kommer fra Bergenskanten, men er bosatt på lutfige Jæren.

  For tiden er jeg stort sett husbundet pga sykdom, og mye av min kontakt med "verden" foregår per nå via internett. Da er det ekstra kjekt å lese slikt som du har på bloggen din, for det får alltid frem et smil, og kanskje litt latter, hos meg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk - gøy å høre fra bloggelesere som vanligvis er usynlige for meg:)

   Slett
 5. Så langt den yngste av leserene dine...:) Jeg er da Linda, 30 år og mamma til 2 barn på 5 og 7. Fant bloggen din via en annen for leeenge siden, og ble hekta på "fjaset" ditt:) Syns bloggen din er så herlig befriende, og digger at noen sier det som det er, og ikke later som om livet er en dans på roser hele tiden! Keep up the good work :)

  SvarSlett
 6. Kjersti her. Jobber i skolen. Gift, mor til jenter på snart 17 og 15. Blogg-leser på 3. året, og FB-følger i 3 måneder. Liker din veksling mellom alvor og fjasing, men Bønna-innleggene er alltid en "høydare". Keep up the good work!

  SvarSlett
 7. Jeg er en 27 år gammel relatvt nygift biolog som også nettopp ble lektor i naturfag (men har ikke begynt å undervise ennå). Følger bloggen din fordi du ganske ofte får meg til å fnise, fordi jeg suger til meg alle råd du gir om å være lærer og forelder (har ikke egne barn men planlegger å få), og fordi jeg digger skrivestilen din. Du er en inspirasjon rett og slett!

  SvarSlett
 8. Hei:) Lene fra ditt gamle hjemsted:) 43 år og trebarnsmor. Hørte om bloggen din av andre her i Trøgstad. Syns bloggen din er av de aller beste!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmm, nå må jeg gruble over hvem du er...Gammel nabo?

   Slett
 9. Jeg er sikkert blant de eldste her. Har fulgt deg i 2 år tenker jeg. Fant deg hos Elisabeth.

  Du skriver godt med humor og litt ironi om det meste.

  SvarSlett
 10. 26 år gammel jente fra Eidskog farlig nær svenskegrensa men bor nå i Ringsaker, tvillingmamma til verdens beste (såklart) gutter på 7 måneder (som du kanskje har sett litt vel ofte på instagram..knis..). Har en ganske ålreit samboer som har en 5 årig datter fra før. Jeg har jobbet som barne-og ungdomsarbeider der jeg bodde før, men har foreløpig ikke noe å gå tilbake til etter permisjon enda her. Litt sånn hvordan-skal-vi-gjøre-med-gutta-eventuell barnehagestart-jobb-situasjonssnakk for tida så vi får se hvordan vi løser det. Jeg kom over bloggen din i forbindelse med dilldall-Nina, og har hoppet innom rett som det er ettersom bloggen din tiltalte meg på flere måter. Prøver å se og lære litt av deg ;)

  SvarSlett
 11. Hei!
  Jeg er 44 år og bor i Trondheim. Jeg er samboer og mamma til 3 gutter (14 og og to på 12). Av ykre er jeg lærer, og underviser ved en vgs i utkanten av Trondheim. Jeg er veldig glad i brevene fra Bønnas mor, og fant deg da en av mine FB-venner la ut link til et av disse:) Jeg liker ellers å lese blogger som er ærlige, sånne rosarøde blogger om interiør og cupcakesbaking er ikkeno for meg:)
  Anita

  SvarSlett
 12. Hei. Jeg er 28 (snaaart 29). Er samboer, mor til en gutt på 7, førskolelærer og gladjente. :-) Kom over bloggen din på Facebook hvor en av mine venner hadde postet et innlegg av bønna. Da var det gjort, og har siden fulgt med. Ler så godt som hver gang (sånn type høyt). Keep up the good work..

  SvarSlett
 13. Jeg er noe over 50 år, gift, bor i Bærum, leder, har hund og katt men ingen barn. Leser bloggen din fordi det er et fint pusterom. Elsker fjas med innhold! Håper du fortsetter med dette Pia.

  SvarSlett
 14. Jeg heter Jenny og bor like i nærheten, men det visste du jo :) Fulgte deg da bloggen din var ganske fersk, og vi var i samme barselgruppe - satt og ammet og snakket om blogg :) Så "datt" jeg litt ut av blogg-verdenen selv, men så fant kom jeg tilbake. Og er altså 32 år og jobber som sosionom.. Leser jo selvfølgelig bloggen din fordi jeg liker den, variert og bra.

  SvarSlett
 15. Fniser stadig når jeg er innom, og en del blir lest høyt for mannen! :)
  Liker aller best innleggene om familien din og hverdagslivet deres, og håper på en ny 4 stjernes middag snart! ;)

  SvarSlett
 16. 29 år, mamma til en 3 åring og fant deg rett etter din 3 åring ble født :) liker best når du kommer med saklige ting om barn, men følger fjas og alt med ofte høy latter ;)

  SvarSlett
 17. Hmmm. hvor fant jeg deg da Pia???

  Og når?? Jeg fant deg relativt kjapt etter at jeg begynte å blogge, og det er over 3 år siden... Jeg er Lillianne jeg ;) 33 år gammel Askøystril (utenfor Bergen). Mor til vakre (og aktive) Mattias og Silje, gift med dansken min (Ricco) Og jobber med flotte, gode og utfordrende ungdommer på en videregående skole :) Det var meg det Pia - Jeg stjeler ideen din pia, og spør mine lesere også - om enn de er langt ferre enn dine, så er det jo kjekt å vite ;)
  Ha en finfin dag:)

  SvarSlett
 18. Jeg er Susanne, 28 fra Tromsø, bor på Sola, jobber som maler, litt vimsete pga all malingen, men tror jeg ramlet over bloggen din på VG. Og har vel siden blitt hengende fast her ;-)

  SvarSlett
 19. Jeg er 30 år, gift, ett barn. Fysioterapeut. Følger deg sporadisk fordi du skriver morsomt om interessante og aktuelle temaer. Keep up the good work!

  SvarSlett
 20. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 21. Jeg er 30 år, gift, ett barn. Fysioterapeut. Følger deg sporadisk fordi du skriver morsomt om interessante og aktuelle temaer. Keep up the good work!

  SvarSlett
 22. Jeg er 44 år - mor til to piger 11 og 14, bor i København og er Bibliotekar og Informationsarkitekt på Intranet. Hos en i danmark boende norsk FB ven så jeg link til en bønnehistorie - jeg mener det var infoskriv til læreren og jeg fik mig et stort grin. Jeg læser dine historier når overskriften fanger mig og fordi jeg synes de er fine.

  SvarSlett
 23. Jente (kvinne?!) på 28 år. Mamma til ei lita jente på snart 2 år. Er fra Østfold og jobber som rådgiver. Fant deg ved en tilfeldighet, og har fulgt deg i litt mer enn et år. Synes du skriver morsomt om ting som opptar meg, også er det koselig å lese om den fine familien din. :-)

  SvarSlett
 24. Ege ( med bloggen EGEDENNE ) 42 år, vestlending tidligere bosatt i Bergen, nå Torrevieja, spania. Fant deg via den bananbåten.. ;)

  Titter innom og leser når jeg føler for å lese noe morsomt :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, bananbåten ja! Jeg glemmer aldri den...

   Slett
 25. Kristin på 29 år her, har ei jente født juli-09 og gutt født mai-11, samboer med en melkebonde, bosatt på Fosenhalvøya.
  Fant deg ved en tilfeldighet for et års tid siden, og lot meg fascinere av den herlige tonen i innleggene dine, og det at du er så lik meg når det gjelder det huslige! =D Synes det er moro å lese om familiens gjøren og laden, og klukker godt av dine brev til Bønnas lærer!!!

  SvarSlett
 26. Kari på 43 (nesten 44) 3 barn på 1, 12 og 16.Er spesialpedagog og jobber i barnehage.Fant bloggen din tilfeldig via en annen blogg..liker historier fra heimen,dypere tanker,tant og fjas :)

  SvarSlett
 27. Jeg er 34 år, gift, mamma til tre og fysioterapeut. Bor i Bergen, og fant bloggen din ganske nylig en kveld jeg satt og surfet på nettet. Kjente meg igjen i innledningen din der du forteller at målet med bloggen var å lære mer for å kunne veilede barna i den digitale verden, og når toenen og skrivestilen din appellerte, så jeg la deg til på blogglisten min for å kunne følge deg fast. Alltid kjekt med inspirerende blogger, med godt innhold kombinert med humor - noe jeg finner hos deg :-)
  Ha en fortsatt flott søndag!!

  SvarSlett
 28. Fant deg via Foreldremanualen for et par år siden Pia.
  Jeg er 40 år, gift, to barn på barnetrinnet. Liker godt den humoristiske tonen din med alvorlige undertoner. Du harselerer med hverdagslige ting, setter de på spissen og får meg til å reflektere over hvordan jeg gjør ting. Her inne trekker jeg på smilebåndet og senker skuldrene.

  Klæm Siw

  SvarSlett
 29. Jente i 30-årene, bor i Oslo, 2 små, lege.
  Leser bloggen din av flere grunner; du er morsom (har tatt meg i å le høyt flere ganger. Leser opp de beste postene for mannen, og til og med han må flire litt), du skriver bra (jeg orker ikke å lese blogger med masse skrive- og orddelingsfeil. Uff, det hørtes jo litt ille ut..) og du fremstår som ærlig. Det siste er kanskje den viktigste grunnen. Jeg kan føle meg rimelig mislykka både som mor og menneske når jeg leser de blankpolerte bloggene hvor alt er på stell både i forhold til barn, ekteskap, interiør, jobb og you name it. For slik er ikke mitt liv! Her er det både rot, sure unger og slitne foreldre ( og selvsagt også mange fine stunder, men jeg synes faktisk at småbarnslivet er krevende). Å lese bloggen din får meg faktisk til å føle meg bedre! Tusen takk!! Pleier å anbefale bloggen din til folk jeg senser er litt slitne og lei av hverdagen, og har fått flere positive tilbakemeldinger. Tror faktisk jeg vil gå så langt som til å si at bloggen din er VIKTIG. Den er ihvertfall en real motvekt til fasade-jaget i samfunnet vårt. Du må gjerne skrive bok! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen tusen takk, ble veldig glad (og litt stolt) over det du skreiv:)

   Slett
 30. Hei!
  Jeg er 28 år, samboer og mamma til ei jente på tre måneder.
  Jeg fant deg via blogglista til ei venninne av meg og har fulgt bloggen din siden den gang! :)
  Koser meg med innleggene dine og setter veldig stor pris på at du gir et nyansert bildet av livet med små og litt større barn! Også digger jeg innleggene fra moren til Bønna!!

  SvarSlett
 31. 30 år gammel tobarnsmor fra Surnadal. Jobber som lærer på barneskole, så det var et innlegg om Bønna som fenget interessen min. :) Siden den gang har jeg vært innom med jevne mellomrom, og koser meg med bloggen din. Du skriver godt og variert. Keep up the good work:)

  SvarSlett
 32. Jeg kom over bloggen din ved en tilfeldighet.
  Jeg kan ikke huske hva innlegget handlet om , men jeg kan huske at jeg lo. Det har jeg gjort mang en gang, PIa !
  Takk! Jeg må innom på grunn av humoren, men også fordi jeg kan lese at også du møter helt dagligdagse problemstillinger. Jeg opplever deg som voksen, humoristisk og alvorlig i en lett blanding.

  Jeg er ei voksen dame. Jeg er samboer, mamma og bonusmamma. Jeg har en syk og funksjonhemmet pappa. Han prøver jeg å hjelpe i hverdagen. Har master i spesped og arbeider på en liten videregående skole, - trives. Jeg hadde ingen rosa drømmer om å trille vogn og pynte barnet mitt med blonder ( enda jeg ventet et helt liv på han ) Kanskje det er derfor treffer du meg hjemme. Realt og ujålete ! Levende og morsomt !

  Nann Karin

  SvarSlett
 33. Du veit hvem jeg er, og faktisk ser jeg at jeg svarte på spørsmålet for drøyt 2 år siden også! Trofast med andre ord :D

  SvarSlett
 34. Jeg er 31 år, mor til 2 gutter - en på snart 3 år og en på drøye 4 måneder. Jobber innen IT til vanlig, men er så klart hjemme i permisjon for tiden og har tankene helt andre steder :-) Er fra Bergen. Snublet innom bloggen din for rundtom ett år siden vil jeg tro, og synes det var så mye festlig der at jeg ble en fast leser! Du skriver godt; morsomt og veldig lite selvhøytidelig. Det setter jeg stor pris på :-)

  SvarSlett
 35. Kan ikke huske når jeg snublet innom første gang, eller hvor jeg kom fra - men jeg syns i alle fall dette var et artig sted å være, så jeg har fortsatt å komme hit. :)

  Er trettiognoe, har en datter på toogethalvt, forholdsvis nylig hjemflyttet fra utlandet, strikker ofte og mye og blogger om produksjonen.

  SvarSlett
 36. Hei - jeg har tre barn og er visst blitt over førti år, er en slags frilans-akademiker-skrivedame - som bor i skogkanten i Oslo - jeg husker ikke hvordan jeg fant deg - men kjenner meg mye igjen i mangebarns-livet og tankene rundt det - og trives med å "stikke innom hos deg".

  SvarSlett
 37. Jeg husker at du kommenterte mitt aller, aller første blogginnlegg- og at det gjorde meg glad. Jeg hadde nettopp lest en del på bloggen din, som jeg antar at jeg fant via via.. Og siden har jeg fortsatt å lese her.

  Jeg liker veldig godt fjaset ditt. Fordi det som oftest har en undertone av noe annet og noe viktig eller meningsfylt. Jeg liker at du er ærlig, morsom og flink å skrive. Jeg liker også bildene dine og hvordan de passer / hører til teksten. Du er flink, Pia!

  Hva skal jeg si om meg selv? Jeg jobber på Universitet og har absolutt ingen karriereambisjoner, men digger kollegaene mine. Jeg er også veldig fornøyd med flokken min, som består av mann, to barn, hund og katt og en fin storfamilie og et knippe fine venner (Forresten, stryk hunden. Er ikke så fornøyd med den om dagen. Men jeg gir den mat og vann -om ingen andre gjør det...)

  Det er alltid en fornøyelse å stikke innom her. Håper du trives med bloggingsen i lang tid fremover!

  SvarSlett
 38. Hei. Jeg er 43, bor i Oslo, samboer, tre barn på 12, 8 og snart 1 :-) Musiker/musikkpedagog. Underviser i musikkskole. Fant bloggen din via andre blogger. Liker ditt skråblikk på verden, at du er så jordnær og samtidig har mye å komme med som er skrevet på en morsom og ironisk måte, syns jeg.

  SvarSlett
 39. Hei. Gift, 26 år, ingen barn enda. Ped leder i en barnehage. Søkte på noe om påske i fjor og kom over det innlegget om den kyllingen som så ut som en mannligkroppsdel. Ble også hekta da jeg fant de konken dere hadde hvor en skulle gjette hvem som hadde laget middagen. Synes du skriver interessant og det er fantastisk å lese en blogg uten skrivefeil! Er orddelingsmisliker:) Og det er passe mengde tekst i innleggene. En super blogg. Hilsen Elisabeth

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er også en orddelingsmisliker! Elsker lange ord!

   Slett
 40. Hei Pia. Jeg er Hanna, mamma til to barn på 6 og 3 år. Jeg fant bloggen din via min mor, Birte. Hun kom hjem og fortalte at nå hadde Pia startet blogg og jeg måtte følge med. Så har faktisk fulgt deg siden starten selv om jeg ikke er så flink til å kommentere. Men pleier få med meg konkurransene da. Hihi...vant jo en også. :) Mine barn går fremdeles i arveklær etter dine gutter, så føler jeg kjenner deg ganske godt etterhvert. Du skriver fantastisk morsomt samtidig som du er ærlig og seriøs. Det liker jeg. :)

  SvarSlett
 41. Hei, er en tenåring som synes du skriver bra, morsomt og interessant. Har lest bloggen i flere år, og håper du ikke slutter med det første :)

  SvarSlett
 42. Også meg da, Pia.
  Jeg er her stadig og sikkert de siste par åra...
  As you know, antagelig: 31 år, gift, koser meg gløgg med kidsa på jobb (avlastningssenteret) og er fra, og bor i, Fredrikstad.
  Og evig "gravid". Med en haug av unger i tankene og hjertet ; )

  Også syns jeg du er skikkelig morsom og fin!

  SvarSlett
 43. Hei Pia! Eg er mor, bestemor og lærar frå Sunnmøre.Kom tilfeldigvis over bloggen din, via vandring i andre sine bloggar. Eg les bloggen din så å seie kvar dag, og er imponert over at du held deg så flott klar av alskens klisjear og lettvinte betraktningar. Ein interessant og artig blogg! I mine auge er du bloggdronninga sjølv!
  Ja, og så er eg faglærar til Bønna, i K/Hndverk(eller Kunst og herverk!!)Så syns eg kjenner deg godt gjennom han også!!! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Seriøst? Er du læreren til en av sønnene mine? Han eldste?

   Slett
 44. Ser jeg også svarte på dette spørsmålet for vel 2år siden, og livet har vel ikke endret så veldig mye siden sist bortsett fra at minstemann har startet i 1.klasse, mellomste på ungdomsskolen og eldstemann på videregående :) og, ja så har vi møttes og funnet ut at vi har felles kjente ;)

  SvarSlett
 45. Jeg har fulgt deg siden før jeg begynte å blogge selv for 2,5 år siden. Du treffer meg med humoren, språket og dine hverdagsbetraktninger. Jeg er gift, barnløs, 39 år, bioingeniør og relativt nylig hjemflyttet sørlending.

  SvarSlett
 46. Hei Pia.
  Jeg er Hanne M, 53 år, lærer og bor nordpå. Har fulgt bloggen din i ca 2 år - tror jeg. Husker ikke hvordan jeg fant den. Men jeg liker bloggen, liker at du skriver med snert og glimt i øyet. Her finner man ikke så mye cupcakes o.l., men det er akkurat det jeg liker. Du tør også å vise andre sider ved deg, sider som kanskje ikke så mange blogger om, men som gjør at man (i alle fall jeg) kjenner meg igjen.

  SvarSlett
 47. Hallo =)

  Ungjente på 20, samboer og lærerstudent. Fant bloggen din i høst, lurer på om det kan ha vært via en annen blogg. Godt mulig det var gjennom "What would Nemi do?"...? Husker ikke. Men du ble vel beskrevet som en "ærlig og humoristisk mammablogg". Det første innlegget jeg leste handlet om en biltur med en Renault Grande Espace som gikk ned for telling, en desperat mor som kastet seg foran en buss, poser med sengetøy og ei minstejente uten støvletter... Følger deg via Bloglovin'.

  SvarSlett
 48. Hei Pia
  Laila, 36 år, lege, gift og mamma til tre. Fant deg gjennom en artikkel i Foreldre og barn om bloggere mener jeg å huske. Synes du skriver fritt, herlig og ikke minst ærlig. Brevene fra Bønna er alltid en høydare. Leser alt du skriver og du inspirerte meg også til å starte min egen blogg. Du gir meg ofte en god latter og jeg kjenner meg ofte igjen i dine hverdagsbetraktninger.

  SvarSlett
 49. Hei! Jeg heter Elin, har nettopp fylt 35, har tre barn og en mann, hund, katt, hus, bor i Sandefjord, jobber som lærer. Jeg kom over bloggen din for noen år siden, du var nominert til årets morsomste mammablogg eller noe. Det som jeg liker best ved din blogg, er at den skiller seg ut, og at du er så ufjasete og morsom. Og du aner ikke hvor forfriskende det er å se ustayla bilder som ikke er redigert før de postes.....endelig noen som sier det som det er! Og innleggene om bønna, jeg elsker de. Kjenner det igjen fra egen lærer-hverdag ! Takk for at du lyser opp dagen min!

  SvarSlett
 50. Yep yep! Du vet da hvem jeg er:)
  Ung til sinns, tøysete barnevernspedagog. Født i Bærum, oppvokst og bor i oljehovedstaden. Fant deg etter å ha sett deg på tv (Puls?)..Du er en av dem jeg har veeeldig lyst å møt en vakker dag! (Nå har jeg møtt flere bloggere, og funnet ut at det faktisk ikke er så farlig;)

  SvarSlett
 51. Hei Pia!
  Jeg er 30, har 4 gutter fra 6-2 år. Er lærer, samboer, kjæreste, mamma og alt mulig. Kommer opprinnelig fra Hokksund, men er bosatt nær Lillestrøm. Har bloggen epleskrell.blogspot.com, men den har jeg trukket meg vekk fra og nå bare koser jeg meg med bloggen din og alle finurlige innslag! Love it, makes my day! Ble kjent med bloggen din for maaaange år siden, husker ikke når, men bybeatell.blogspot.com sendte meg en link fra et innlegg du hadde hvor du gjorde om navna på barna. Het noe sånt som "Møt Hjørdis" e.l. Husker bybeatell skrev at jeg måtte lese innleggene og at du var den morsomste dama. Etter det var jeg bergtatt og har flirt og kost meg med hvert eneste innlegg! ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, ja, det var en sånn navnegenerator jeg prøvde ut - ble helt syke navn -Jahorina og sånn..

   Slett
 52. Hallo, Jeg er 37 år, har to biologiske barn, to bonusbarn og to fosterbarn,to katter, to hunder og et par gullfisk, OG èn mann, jeg jobber som sykepleier og tilsynsfører. Jeg startet å lese bloggen din for et år tilbake ca da jeg selv opprettet meg en hverdagsblogg og derfor lette litt etter liknende blogger for å se hva andre skrev om,...da fant jeg din, et friskt innslag blandt mange og siden har jeg vært innom daglig. Alltid gøy å lese dine innslag! Dagen blir ikke den samme uten Pia!

  SvarSlett
 53. Hallo!
  Jeg er Katrine, mamma til 3 gutter (5 og 2x3). Kom over bloggen din for ca et år siden, loooooves it! Herslig med noen som sier det som det er!

  SvarSlett
 54. Oslodame på 40 år som er bosatt på Sunnmøre med mann og to barn (minstemann er et par måneder yngre enn jenta di). Vi flyttet inn i nybygget hus for halvannet år siden. Jeg arbeider som miljøterapeut i bolig med flyktningeungdom, og er utdannet barnevernspedagog. Ramlet over bloggen din via en annen blogg for et par år siden, og jeg koser meg masse med dine betraktninger og fortellinger - endelig en blogg som ikke bare er ute etter å gi alle andre dårlig samvittighet (men jeg er misunnelig på din humoristiske tone og originalitet!)

  Håper jeg får følge din verden lenge lenge

  SvarSlett
 55. Kom tilfeldig over bloggen din for ett år siden. Falt pladask for den humorfyllte bloggen om din hverdag. Jeg bor i Nederland (Harderwijk), mor til 3 gutter (9,12,15 år), gift med en nederlandsk mann og er husmor som hjelper mye på barneskolen til minstemann. Morsomt å lese hvordan hverdagen er for dere hjemme i Norge.

  SvarSlett
 56. Vestlandsjenta på snart 30 år, gift med min mørke flotte mann på 31. Vi har faktisk vert sammen i 13 år snart. Går for gull ;)
  Sammen har vi tre gode små på snart 9, snart 7 og snart 3 år :) Ein aktiv familie.Far i reisejobb, mor i bemanningsbransjen og ein fot i kommunestyre.
  Klikka tilfeldig innom bloggen din, og har klikka jamt innom sidan. Du skriv godt.Elsker humor :) Så eg kjem til å fortsetja å klikka innom deg .

  Henriette

  SvarSlett
 57. 25års gammel tobarnnsmor, i permisjon ;)

  SvarSlett
 58. Jeg heter Siv og er 40 år. Jeg er gift og mamma til to herlige døtre (15 og 21). Jeg er fra Trondheim og har bodd her hele mitt liv. Jeg jobber som lærer på en barneskole, og nå for tiden studerer jeg nordisk ved siden av jobbinga. Jeg bobler over av kreativitet, men pga mindre tid akkurat nå må jeg legge litt lokk på boblene.

  Det er snart tre å siden jeg begynte å blogge selv, og jeg tror ikke jeg hadde holdt på så veldig lenge før jeg kom over bloggen din. Husker ikke helt hvordan jeg fant deg, men husker jeg ble veldig fascinert av bildet i headingen din.

  Jeg elsker å lese bloggen din - den har en herlig miks av humør, kødd og alvor. Syns du tar for deg mange og viktige tema ifht barn (de gangene du er seriøs), og så skaper du latter og glede med mange av de andre innleggene dine. Jeg vet i alle fall at så lenge jeg blogger, kommer bloggen din til å stå på bloggrullen min :-)

  Ha ei flott uke - klem Siv

  SvarSlett
 59. Hei Pia,

  jeg er Ragnhild, 37, mamma til tre gutter på 5, 7 og 10. Fant bloggen din like før du fikk barn nummer fire, sikkert via en annen blogg, og har fulgt deg ever since, i tykt og tynt.

  Jeg sitter foran en datamaskin i arbeidstiden, og din og andre fine/morsomme/ettertenksomme damers blogger er en hyggelig avveksling fra forskning og undervisning. Forbeholder meg retten til å følge med på dere selv om jeg ikke bidrar til fellesskapet gjennom å blogge selv ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Selvfølgelig kan man lese blogger uten å blogge sjøl! Men jeg er nysgjerrig på hvem alle leserne egentlig er - det er liksom de som blogger som stadig elgger igjen kommentarer, og etter hvert føler jeg at jeg kjenner dem. Gøy å høre fra dere andre;)

   Slett
  2. Ja, har flere ganger tenkt at jeg nærmest skylder deg å presentere meg selv, siden jeg "kjenner" deg så godt.

   Jeg finnes! Jeg gjør mange av de samme tingene som deg sånn i det daglige, følger, henter, outsourcer kakebaking, klemmer, heier, river meg i håret av sånne gutteherje ting, osv.
   Vet masse om langtidsamming, samsoving og kaos. Vet lite om husbygging - vi bor fire stk på 56 m2, et steinkast unna Vøienvolden (som jeg jo vet at dere har besøkt siden jeg leser her)

   Slett
 60. Jeg er 34 år har to barn. Sønn på 10 og en datter på 2. Bor i Fredrikstad, er hjelpepleier og jobber på sykehjem. Jeg er sambo med verdens herligste alt-mulig-mann. Jeg fant bloggen tilfeldig på facebook hvor det var en venn som hadde delt en Bønna historie i høst.

  Å vet du hva? Det var jeg som vant farsdagsgaven!!
  Tusen takk :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra! Har sendt mailen din videre til meandi, håper det snart dukker opp noe i postkassa di:)

   Slett
  2. Takk for det :-) Vi gleder oss og venter spent ;-)

   Slett
 61. Kjønn: Kvinne. Håpar du visste det. Er 31 år, kjem frå Sunnmøre men har vorte øybuar i strileland. Sambuar, tre born og har den berykta jobben som saksbehandler på NAV eller sosialkontoret om du vil...

  Huskar ikkje korleis eg fant bloggen eller om det var du som fant meg. Koselig, artig, nyttig og gjenkjennande er vel noko av grunnen til at eg les bloggen din.

  Og om du vil vite nok sært med meg så kan eg seie at eg likar skive med salami og banan :-)

  SvarSlett
 62. Tror jeg også svarte på dette spørsmålet sist. Er 31 år, gift og har to barn, jente på litt over 3 år og gutt på 5 måneder. Jobber som bioingniør på sykehus når jeg ikke er i permisjon, og bor utafor Tromsø. Har aldri blogget selv, og kommer aldri til å gjøre det heller.

  Tror jeg fant deg etter Puls-innslaget, men sannelig ikke sikker lenger. Har i allefall fulgt deg i noen år nå. Liker at du skriver like godt om viktige og alvorlige ting, som tull og tøys. Liker humoren din, at du viser hverdagslivet fra en litt usminket side, og at du tar deg selv så lite høytidelig. Digger den ironiske siden av deg, den kunsten mestrer du bra! ( ikke alltid så lett i skriftlig form)

  Hilsen Tone

  SvarSlett
 63. Jeg er straks 41 år gammel, egentlig fra Nord-Troms, men har bodd i Askim siden jeg var 17. Er gift med en trøgsting og har to døtre på 16 og 18. Er ufør pga revmatisme, synger i to vokalgrupper og driver med scrapbooking. Det var gjennom scrappinga (scrapping.no) at jeg starta å lese bloggen din, for mange år siden, den gangen du var virkelig aktiv med hobbyen og stadigvekk la ut LO'er som du hadde lagd.
  Jeg følger deg jo på Instagram også, og er "med deg" både i hverdagen og på ferier i inn- og utland.
  Etter såpass mange år som bloggleser, så føler jeg nesten at jeg kjenner deg - det høres jo litt rart ut, men... Jeg tror at hvis jeg plutselig møtte deg på gata, så hadde jeg trodd at du var en gammel bekjent og (ihvertfall forsøkt) å slå av en prat! ;)

  Hilsen Gina :O)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha,ja, vi burde vel snart treffes:)

   Slett
 64. Eg er silje,33 år og ny i bloggverden. Eg blogger om mine små og store kreative prosjekt! Eg har 3 barn på 5,3 og 3mndr,og er heime i permidjon. Altså,tid til å blogge ;-) eg kom over bloggen din gjennom jippiyes blogg,og blei sittende å lese...du skriv fengande og humoristisk,og eg har derfor lagt meg til som følger på den fiiine bloggen din!

  Helsing Silje

  SvarSlett
 65. Jeg er Pingla, er jente/kvinne/dame/hunkjønn (velg selv), 25 år, bor på Østlandet, ble singel i natt (buhu) - nå er jeg da enslig (ikke singel, for vil helst være i forhold - singel er for de som liker å være alene). Er ferdigutdannet lærer om to måneder, har en hund på snart seks år(kompromissløsning fordi eks (buhu) ikke ville ha barn), bruker altfor mye tid på å lese nettaviser, blogger, google alt jeg lurer på, se på tv-serier og snoke i folks facebookprofiler for så å drukne meg i negative tanker over hvor tragisk mitt eget liv er. Ytterst stusslig.

  Jeg snubla over bloggen din for en god stund sida, da jeg og min eks (buhu) skulle bygge hus, og jeg ramla over denne bloggen pga dere bygget et hus. Har lest bloggen din jevnlig siden det, fordi jeg syns den er festlig. Du er herlig ironisk. Kjekt å lese om og se bilder av normalt hjem (selv om huset dessverre er litt for fint og av og til for ryddig, men ingen kan få alle lyster tilfredsstilt), normalt liv (selv om huset er for nytt og økonomien litt for god), normalt forhold og normale barn (selv om barna dessverre er litt for søte og ressurssterke). Absolutt ikke vondt ment, men heller ment som komplimenter.

  Jeg har kommentert her et par ganger før, da med mitt eget navn (tror jeg), men er nok best på smuglesing. Det er kanskje kjedelig for dere bloggere med oss smuglesere, fordi vi ikke gir noe som helst av tilbakemeldinger på det dere skriver. Jeg beklager at jeg er så passiv, jeg føler bare at jeg har lite å bidra med i kommentarfeltet, da jeg ikke har noen morsomme barn som kommer med gullkorn jeg kan fortelle om, og heller ikke har noe særlig i hverdagen min som jeg kan relatere til det å være en familie hvor begge jobber og man har fire barn. Men selv om jeg ikke kommenterer, syns jeg jo det du skriver stort sett er leseverdig.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke artig med brudd...Ikke så mye jeg kan si nå som vil trøste, bortsett fra at om en stund, vil alt være helt greit og noe bedre vil dukke opp;)
   Husk at jeg er noen år eldre enn deg - først nå jeg bor i en enebolig, nytt hus. Din tid vil komme;) Huset er fint, ja, og noen ganger er det ryddig og da passer jeg på å ta bilder:) Og økonomien - vel, kan trøste deg med at vi har flere millioner i gjeld...
   Ikke noe å beklage at du er en passiv kommentatør, det er helt greit å bare lese! Men jeg setter stor pris på at så mange "ukjente" gir lyd fra seg i et innlegg som dette:)

   Slett
 66. Jeg er Lene på 36 år, gift og mamma til to gutter på 6 og 8 år og ei snuppe på 3 år. Ser utrolig mye likeheter når du skriver om jenta di ;-) Kommer opprinnelig fra Indre Østfold men bor på Jæren. Tror det snart må være 2 år siden jeg "fant" deg. Litt usikker på om det var link på vg eller helt tilfeldig. Er innom bloggen din nesten hver dag fordi du skriver utrolig bra, og får meg i godt humør :-)

  SvarSlett
 67. Jeg er en jente på 24. Jeg bor i Bergen sammen med en gutt på 27. Jeg studerer kunst, og liker å flakse igjennom det meste med, flagrende røde krøller og og fregner fra topp til tå. Jeg husker ikke når jeg og hvordan jeg oppdaget bloggen din, men jeg har lest den jevnlig de siste årene. Jeg liker fjaset, jeg syns fjas er undervurdert. Jeg liker å høre om reisene dine, jeg liker å reise. jeg liker Bønna. jeg ler, gjerne høyt, når vi får høre fra hans mor. Jeg liker at du er uhøytidelig og en motpol til mange andre blogger som ikke liker fjas....og ikke minst så liker jeg knivholderen din. Stå på!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, knivholderen sniker seg liksom med på veldig mange bilder...

   Slett
 68. Jeg er 48, mamma til tenaring pa 16, og har sammen med mannen jeg har delt de siste 27 arene med bodd endel ar i England. Jeg tjener til livets opphold ved a jobbe ved et av England's eldste universiteter og koser meg med a lese mange forskjellige blogger (fin mate a holde seg oppdatert med gamlelandet, ogsa!). Noen blogger er litt fjasete, noen er litt kreative, men alle er inspirerende pa en eller annen mate! Husker ikke lenger nar jeg kom over din blogg - det er nesten 3 ar siden jeg begynte a blogge selv, sa jeg tror det var like etter jeg 'fant' deg! Liker veldig godt tonen din i bloggen. Noen ganger bare tull og toys som far meg til a fnise og le og noen ganger litt mere alvorlig som far meg til a tenke. En av mine favorittblogger! Sta pa!!!

  SvarSlett
 69. Hei. Jeg heter Marianne,42 år og gift. Har ei tenåringsdatter og er uføretrygdet. Fant bloggen din ved en lykkelig tilfeldighet, for jeg elsker humoren din som mange dager løfter humøret mitt mange hakk!! Keep up the good work! :-)

  SvarSlett
 70. Hei å hå!!! tja noe om meg har du kanskje fått med deg underveis, meeeeen for å gi deg flere kommentarer skibler jeg ned ;)

  Jeg er ei helblods/fullblods (neppe det sammen ho ho, men who cares???) Nordlandsjente, på 31 år.
  Har jente på 7 og gutt på 5 år, pluss en liten brøster (bror eller søster) i magen. Giftet meg i sommer med kjæresten gjennom 14 år….. Bor i ett (altfor) lite selvbygd hus på landet sør for Bodø..
  Er utdannet og har fagbrev som blomsterdekoratør, og har de senere år jobbet med blomster, barn i bhg og i den familiebedriften som mannen i huset driver og er medeier i… Var "lenge" hjemme med ungene da de var små og angrer IKKE på det, blir nok å gjøre det igjen med den lille som kommer til våren…...

  Husker erlig talt ikke når jeg startet å lese bloggen din, men det er jammen noen år siden(før vesla di kom til verden), den var morsom da og jeg koser meg enda med innleggene dine… Jeg synes du kjører en knallgod kombinsjon av familielivets finurligheter, hverdagsliv, interiør!!!!,vittigheter samt vett og uvett ;)

  Ønsker deg hell og lykke på ferden videre ;)
  Klem fra Maren

  SvarSlett
 71. 20 år gammal lærarstudent, frå vakre vene Vestland, busett i trivelege Trøndelag. Har vel sikkert fulgt deg i 1,5 år snart, og har på ingen måte god nok hukommelse til å hugse korleis eg fann deg. Fortsette vertfall å lesa fordi du er ubegripeleg morosam. Sjølv om Bønna-innleggja i grunn skremmer meg litt, med tanke på at eg nok kjem til å bli Bønna sin lærar om eit par år....... ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gøy med noen unge! I Bønna-innlegga tar jeg kraftig i - tror neppe det finnes akkurat en sånn en i virkeligheten;)

   Slett
 72. Og jeg er en klassisk bloggsniker som aldri finner på å legge igjen noen kommentar med mindre jeg blir direkte oppfordra, og knapt nok da. Jeg er 31 år og muligens omsider på tur til å slutte å være singel, jeg bor i Trondheim og savner Nord-Norge og det kan virke som jeg er den eneste bloggleseren du har som er geolog?

  Jeg fant tilfeldigvis fram hit første gang for kanskje et halvt års tid siden, via bloggen til en eller annen annen som i likhet med deg skriver intelligente og artige og velformulerte ting på internett. Takk!

  SvarSlett
 73. Jeg heter Ingrid, er straks 35 år, har samboer og to gutter på 3 og 5 år. Jeg husker ikke hvordan jeg fant/ble introdusert for bloggen din, men det var for ca tre år siden, da våre yngste (som er like gamle) var babyer. En eller annen baby-side på nettet, kanskje??
  Jeg liker så godt bloggen din fordi du både skriver morsomt, og har noen drypp med beinhard alvor. Du virker som en sunn og fornuftig mor, og det er avslappende :)
  Jeg jobber i barneskole, og er selvfølgelig veldig begeistret for Bønna. Det er deilig at det alltid vil være én som er verre ;)

  Jeg henger med så lenge du er her! :)

  SvarSlett
 74. Jeg er Marianne 38 år, gift på 14 året, mamma til Marius på 3.
  Bor i vakre Lyngen (som 71 grader nord sender fra idag!!) er kulturskolelærer og eeelsker korps. (jobber nok med det ja ;) )
  Tror kanskje jeg husket engang når jeg startet å lese bloggen din, men husker ikke lenger... Er iallefall veldig begeistret for dine innlegg, og stemte som en gal under norges morsomste mammablogg. (fra forskjellige maskiner altså.) vel, kidza vant dessverre sist.
  Gleder meg allerede til neste innlegg :D

  SvarSlett
 75. Jeg er 30 år, litauisk, flyttet til Norge for 5 år siden. Har to døtre på 3 og 1 år, jobber i barnehage, er utdannet som pedagog og har grad i statsvitenskap (herlig kombinasjon :D). Fant bloggen din via mammadamen eller noe sånt. Liker kombinasjon av alvorlig og morsomme ting og alle hverdagslivets temaer. Takk!

  SvarSlett
 76. Åhoy, her har du fått respons du... Men eg slenger meg på eg :-) Fant bloggen din via ein "utmerkings-ting" for mamma bloggar, trur eg? Sidan har eg vore lesar. Elsker humoren din! Sjølv er eg Eli, gift med Johnny og mor til Jacob på 13 og Erlend på 9. Bur i Stavanger på 11'te året og blir nok verande her. Eg jobbar som rådgiver innan kvalitet og HMS og sånn til vanlig så likar eg godt å kosa meg. Intet mer, intet mindre. For å kosa meg så lyt eg ha ein av følgande; aleinetid, eit interiørblad, ei god bok, tilgang til internett slik at eg kan surfa, familien min, ei god venninne eller to eller tre, ein kjekk film, snoperi, god mat, kino, cafè... Ja, dette er vel berre ein brøkdel. Eg koser meg lett!

  Klem eli

  SvarSlett
 77. Hutti, her var det mange som hadde svart! Og kanskje også søsteren min i Dubai som jeg da skriver blogg sammen med? Uansett jeg kaster meg på bølgen jeg og! Spesielt siden jeg er er ny her inne på bloggen din -- kom inn for første gang for ja... tre dager siden via casakaos. Og hvem er så jeg? Rastløs mor til tre særdeles "ivlige jenter, bor i Oslo, kommer fra Stavanger, fra et engelskspråklig hjem, gift med en danske. Økonom, prosjektleder, leder, hobbyfotograf, og "i-skapet-kreativ". Digger å lese det jeg har lest her inne! Ærlig og morsomt! /Louisa

  SvarSlett
 78. Jeg er 41 år, bor på Sørlandet, og har tre barn på alder med dine tre eldste. Husker ikke helt hvordan jeg fant bloggen din, men det var trolig gjennom andre blogger - for ca et halvt år siden.

  Synes du skriver godt, og er herlig uhøytidelig. Jeg kan ikke fordra interiørblogger og er ikke interessert i mote - men de små dryppene du har om dette er innenfor det jeg kan lese ;-)

  Foretrekker innleggene dine om barn, familie, mann, logistikk, ferie, og Bønna :-)

  SvarSlett
 79. Bloggen din dukket tilfeldig opp ett eller annet sted i blogglandia, kan det ha vært beste mammablogg?? Liker uansett skrivestilen din, så har bare fortsatt å lese. Og har ingen planer om å slutte :D
  27, østlandet. 1 barn, samboer og hund.

  SvarSlett
 80. Kom over bloggen din sånn tilfeldig - sikkert for ett par år siden i forbindelse med kåring av beste mammablogg tror jeg, og har vært innom sånn nå og da. Nå kommer det jo varsel opp på FB-siden min, og da er det iallfall enkelt å klikke seg innom:) Kjempebra innlegg, både alvor og ikke minst humor. Masse artige og flotte bilder, og ett liv i kaos jeg kjenner meg igjen i. 3-barnsmor fra Trøndelag, 35 år og jobber som rådgivende ingeniør

  SvarSlett
 81. Hei hei, jeg er stolt mamma til tre snuppelurer på 4, 10 og 11 år. Gift og lever hektiske liv med skole, jobb, massevis av aktiviteter og selvsagt alt som skal gjøres i et stort hus. Komover bloggen din etter en link på fcebook, om bønna. Fulgt deg siden, elsker at du forteller fra et iv vi alle flerbarnsfamilier kan kjenne oss igjen i :-))

  SvarSlett
 82. Hei!
  Jeg er 25 år og legestudent, opprinnelig fra Trondheim men bor i Oslo med mann og en sønn. Har vært hjemmemamma det siste året og dermed har min mammablogglesing tatt seg betraktelig opp. Fra at jeg omtrent ikke visste at mammablogger fantes så følger jeg nå med på to-tre stk. Og din er altså en av dem :) Du skriver både sprekt, alvorlig, morsomt og engasjerende. Sitter ofte og ler høyt. Fortsett å skrive så skal jeg fortsette å lese :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er vel ofte som hjemmemamma at man oppdager blogger, sånn var det for meg..

   Slett
 83. Hei! Jeg er 54 år, stortrives med jobben min som pedagogisk leder i barnehage. Jeg er gift og mor til 3 store gutter. Jeg bor på Rykkinn i Bærum, men er egentlig dansk. (har bodd her i 22 år nå)

  Jeg surfer mye rundt på nettet, leter ofte etter ideer til jobben min, eller jeg handler. Jeg tror jeg så et link til bloggen din på Facebook. Jeg elsker dine Bønna-skriv, den sarkastiske, lune stilen med en veldig alvorlig undertone. Vi jobber nok av og til med samme type "kunder".

  Jeg er ofte innom bloggen din, ler godt for det meste!

  Eva Einshøj
  eva.eins@online.no

  SvarSlett
 84. Foretrekker å være fullstendig anonym, men jeg tror jeg har lest bloggen din forever. Eller, da jeg fant den (husker ikke helt hvor eller hvordan, men det var før du ble superstjerne, tror jeg - (lå den på minneriket sine sider en gang?)), spola jeg helt tilbake til begynnelsen og leste alle innleggene. Tror jeg kommenterte det den gangen også...

  SvarSlett
  Svar
  1. Superstjerne? Shut up! Håper jeg ikke framstår som at jeg trur jeg er det... Du har vært en trofast fan, og jeg digger bloggen din også. Til tross for at du er anonym.

   Slett
  2. Haha, neida du framstår ikke som om du tror du er en superstjerne - isåfall er du en veldig avslappet en! ;o)

   Slett
 85. Silje, 28 år, mamma til verdens herligste og samboer med pappaen. Pedagog og ivrig bloggleser! Kom inn på bloggen din via fru solems blogg, og har fulgt deg siden. Elsker humoren din!! :D

  SvarSlett
 86. Tre unge jenter fra Lillehammer som studerer i Bergen liker bloggen din kjempegodt! Kom innom ved en tilfeldighet på matpakkeinnlegget ditt, det var helt fantastisk og har blitt lest høyt for venner og kjente flere ganger! Enda alle vi er kjempelangt unna å bli foreldre og sånn. To av oss skal bli norsk-/språklærere, en sykepleier. Vi ler mest av de herlige, sarkastiske lykkeinnleggene, og vi lærer masse om hvordan vi kan få det perfekte liv av å lese bloggen din!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg sitter med fasiten på det perfekte liv. Les og lær;)

   Slett
 87. Jeg er Stine, 28 år, bor i Mexico og er mamma til et lite troll på to år som har en meksikansk pappa (min mann). Jeg har ikke kommentert så mange ganger, men jeg følger deg på instagram, og hjerter ofte bildene dine der :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg glemte å si hvor jeg fant deg! Jeg husker faktisk ikke, men det er minst et par år siden...mon tro om det ikke var på en bloggavstemning type norges beste blogger eller noe. Jeg klikket meg i alle fall inn fordi jeg ble nysgjerrig, du ble lagt til i rss-leseren min og der ligger du fremdeles.

   Slett
  2. Aha! Har ikke helt oversikten over hvem som følger meg på instagram - der fårdu jo se litt annet fra meg, ikke så mye fjas..

   Slett
 88. Hei! Jeg er gift, 41 år og bor i Tromsø. Har 4 barn på 13, 11, 6 og 2 år. Jobber som farmasøyt på sykehusapotek. Begynnte å lese bloggen din for ca 1 1/2 år siden og tror det var Liv-Inger jeg fikk tips fra. Kjenner meg veldig igjen i mye av det du skriver om...spesiellt årets ferieskildring....Det var som om du skulle ha vært flua på veggen da vår storfamilie på 6 var på sol-ferie i Hellas...Gleder meg til¨å følge deg videre.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, da har du det jo som meg:) Kan tenke meg dere hadde en rolig og avslappende Hellasferie...

   Slett
 89. Jeg er 27 år gammel fra Tønsberg, men bor i Drammen. Ble mamma i juni til en skjønn liten gutt, og har hus, mann og hund :) Snublet helt tilfeldig innom bloggen din for ikke så lenge siden, men har fulgt deg siden det. Blogger ikke selv, men din blogg har raskt blitt en av mine favoritter ;)

  SvarSlett
 90. Jeg er 33 år gammel, fraflyttet bergenser som er bosatt på indre Østland. Jeg har 2 gutter på 2 og 6 år. Ei venninne av meg postet et av dine tidligere innlegg på fb, og etter det har jeg vært jevnlig innom for å titte på bloggen din. Du får meg til å trekke på smilebåndet. :)

  SvarSlett
 91. Eg svarte sist du hadde slik kven-er-du-opplegg; så eg har fulgt bloggen din i godt over to år. Til og med mannen min "veit" om bloggen din - "Du, kom hit, eg berre MÅ lese frå ho der Pia, du veit den bloggen, hør da!" Vi ler så vi griner! Du er knall!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Har hørt om flere menn som blir tvunget til å høre på høytopplesning:)

   Slett
 92. Jeg begynte å følge bloggen din i fjor en eller annen gang. Tror jeg kom over bloggen i forbindelse med nominasjon til årets morsomste mammablogg. Jeg liker veldig godt måten du skriver på og variasjonen i innleggene. Jeg er forøvrig helt sikker på at du er en super mamma!

  Jeg er 35 år, bor i Tromsø, har 2 barn, er politi og har ingen blogg, men er sabla god til å lese andre sine ;-)

  Fortsett med bloggingen :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Gøy å lese blogger, man blir nok litt kjent med de som skriver, ja:)

   Slett
 93. Hei Pia :-)
  Jeg er en 41 år gammel dame,gift og mamma til fire jenter på 7,12,14 og 16 år.
  Bor i vakre Lofoten og trives med det. Etter mange år som hjelpepleier har jeg nå byttet yrke,og koser meg i blomsterbutikk.
  Har ikke blogg selv,men liker godt å lese andres.Husker ikke hvordan jeg fant din,men tror det var via via... Har fulgt deg en god stund,og liker veldig godt humoren din ;-)
  Synes du har mange flotte innlegg om livet akkurat slik det er,og innnleggene om "Bønna" topper listen over bra innlegg til nå for meg ;-)

  Lykke til videre med bloggingen,ser frem til fortsatt å følge deg:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Lofoten er flott! Takk for hyggelig kommentar:)

   Slett
 94. Har lest siden første Bønna-historie, og leser bloggen jevnt etter dette, dette er en av TO blogger som det er såpass kvalitet på, at jeg gidder å lese. Jeg er barnefysioterapeut,Bønna-innleggene har blitt lest på møter i vårt team - vi har Bønnabarn og foreldre i massevis her - så vi kjenner oss godt igjen i beskrivelse av både barn og mor... ;-) Ønsker flere slike historier :-) Beriker hverdagen :-)

  SvarSlett
 95. Hei:)30 år, sykepleier, gift, med en datter. Begynte å lese bloggen din mens jeg gikk fødeklar med hissig halsbetennelse en uke etter termin for halvannet år siden, og var LEI med store bokstaver. Vet ikke hvordan jeg dumpet borti akkurat din blogg, men jeg fikk meg en sårt trengt latter. Føler meg mer "hjemme" her enn i veldig mange andre "mammablogger". Bloggen din er herlig, uhøytidelig og befriende, og sjekkes nesten hver dag.

  SvarSlett
 96. Hei Pia!
  Har aldri kommentert noe her før, men jeg er innom nesten hver dag. Ble tipset om bloggen din via Facebook for sånn ca. 4 mnd siden, men har også lest mange av de gamle innleggene dine.
  Jeg blogger ikke selv og leser få blogger, faktisk er det bare to blogger jeg leser fast, og din er den ene.
  Du får meg til å senke skuldrene og slappe av og se meg rundt og være fornøyd med det jeg klarer å få til!!! Takk!!! Også får du meg til å LE!!!
  Ellers kan jeg nevne at jeg er i 30-årene, gift, har en herlig ungeflokk der samtlige er blitt ammet til de var godt over 2 år (jeg ble veldig glad for å lese om din ammeerfaring), jobber som tannlege, bor på Østlandet.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, blir glad for sånne kommentarer:)

   Slett
 97. Hei!
  Jeg er kvinne, bor på det glade østland, er 28, kone og medmor til et lite, stort knøtt på 8 måneder. Jeg tegner kjøkken som yrke og skriver, fotograferer, familier, nynner, synger og sosialiserer på fritiden.
  Vi i husstanden har vel fulgt bloggen din i mange år nå, og som de over meg her vil jeg bare få takke så mye for dine små og store øyeblikk, fra både hverdag og kanskje litt fest?

  God dag videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Stas å høre fra folk som har fulgt med i årevis:)

   Slett
 98. Hei
  Jeg er litt til og fra her, men jeg syns bloggen din er fantastisk bra, så jeg vender stadig vekk tilbake til den!
  Jeg heter Cathrine, bor i Trondheim, er 24 år og er utdannet som førskolelærer. Jobber som pedagogisk leder og styrer (vikar) i en Montessoribarenhage.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du har fulgt meg lenge, Cathrine, og jeg har fulgt med på deg:)

   Slett
 99. Jeg er din navnesøster, Pia. Jeg bor for tiden delvis ufrivillig i Brønnøysund. Den delen som bor her frivillig gjør dette fordi han der som jeg elsker bor her. Jeg blogger i det små. Jeg fotograferer på svært hobbyete basis. Jeg husker ikke når jeg oppdaga bloggen din, det begynner å bli en god stund siden. Jeg liker fjaset. Jeg liker innleggene som ikke fjaser. Jeg DIGGER mora til Bønna sine innlegg. Og jeg følger absolutt med på hva som skjer i familien din. På en ikke-stalker-måte.
  Pia.

  SvarSlett
  Svar
  1. Fint med en stalker når jeg vet om det:) Takk for hyggelig kommentar, super-Pia:)

   Slett
 100. Fant deg i dag. Ei venninne hadde delt ett inlegg om Bønna på Facebook. Det var kjerlighet med første blikk. Nå har jeg lest her inne en times tid og det blir vel enda lenger tror jeg :-)Du skriver godt. Jeg er fra Mandal er 40 og mamma til ei jente på 19 som har flytta hjemmefra. Hun jobber fulltid i barnehage og deler slike små gullkorn med meg daglig. Jeg er ei uføretrygda potet men har nå jobba som kunst og håndtverkslærer bl.a

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg blir glad for alle kommentarer jeg får, men sånne som dette gjør meg litt ekstra glad;) Du får lese videre - har faktisk en del gode innlegg innimellom, gjelder bare å finne fram;)

   Slett
 101. Jeg fant deg etter et delt innlegg på Facebook. Jeg har nå lest og ledd. Du skriver veldig bra.

  Jeg er 42 og har to barn, gutt på 12 og jente på 9.

  SvarSlett
 102. Jeg er mor til to tenåringer, lærer og østfolding. Jeg fant Bønna-link på Facebook og morer meg stort over tekstene dine!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails