søndag 25. november 2012

Hva skal han hete?

Jeg er ekstremt opptatt av navn. Særlig ekstremværnavn. Cato var heftig. Per gikk jo helt amok i Sverige. Mens Olrun og Njål har liksom gått i glemmeboka.

Jeg har vært gira helt siden de varslet om at et nytt ekstremvær var på vei. Hva skulle ekstremværet hete? Mine stalltips var Gunnar. Eller Geir.

Så våkner jeg opp til ingenting. Ekstremværet er avblåst.
Skuffende.
Men Gunnar dukker vel opp en eller annen gang. Eller blir det Geir?
Bilde fra abcnyheter
Hva tror du det neste ekstremværet skal hete? Og når kommer det?

Ha en ekstrem dag med eller uten navn!

12 kommentarer:

 1. Ja, skuffende... savner en skikkelig orkan - det er det jeg er vant med som er vestlending. Jeg setter en knapp på .... er vi på G nå? Da er mitt umiddelbare stalltips Gudrunn. Og jeg tipper Gudrun kommer 19 desember, for da skal vi ut og fly - - :/

  SvarSlett
  Svar
  1. Det må være et guttenavn denne gangen. På G.

   Slett
 2. Har det ikke vært noe ekstremvær etter Frida i august? Siden G er neste bokstav.

  SvarSlett
 3. Jeg har lurt på det samme sjøl. Og så nå at dagens ekstremvær ble avlyst. What?? Sånn kan de bare ikke gjøre. Jeg holder en knapp på Gerhard. Det høres skikkelig tøft og ekstremt ut. Eller Gunder. Venter i spenning.

  SvarSlett
 4. Synst det vert ropt mykje ulv, ulv når det gjeld ekstremver.
  Tipper at vi får besøk av Gary i januar :)

  SvarSlett
 5. Grim hadde vært kult. Eller Gard. Jeg kjente en gang en fyr som het Gard. Han var tjuvat og fikk ikke lov til å kjøre opp samtidig som alle oss andre fordi han hadde hatt så mye trøbbel med politiet. Bare sånn til opplysning ;)

  SvarSlett
 6. Hvorfor ikke kvinnenavn denne gangen, det skjønte jeg ikek? Er det annenhver gang liksom??

  SvarSlett
 7. Pia da!! Det er bare damer som kommer stormende? Kan ikke finne guttenavn da? I såfall : Grim!

  SvarSlett
 8. Håper da virkelig på Gunnar eller Gjermund. Mest fordi det ville gitt meg anledning til å dra noen gode spøker overfor familien...

  SvarSlett
 9. Hei! Tipper det kommer i mellomjula, jeg:) Navnet burde vært Gandalv eller Gorm! Ha en fin dag! Eli

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails