tirsdag 9. oktober 2012

Viktige saker!

Jeg er jo en ganske viktig blogger som har en enorm påvirkningskraft på dere lesere, og derfor er det min plikt å bidra med noe annet enn kun fjas, skryt og bilder av gjærbakst.

Siden dere bruker tid på å lese blogger i stedet for å følge med på nyhetene, kommer jeg herved med en liten oppsummering av VGs viktigste saker akkurat nå (tirsdag kveld sånn i ni-tida).

På topp er da Danse-Flatlands mobiljuks. Hele 34356 stemmer ble sendt fra et og samme mobilnummer, viser det seg! Dette er rystende lesning! Det insinueres at han har brukt penger på å stemme seg selv fram! Dette skjedde som vi alle husker i 2009, men årene visker ikke ut noen spor, og jeg er glad for at VG forfølger denne saken. Her må vi til bunns!

Videre opplyses vi om at en mann er død fordi han har spist kakkerlakker, at en fyr som heter Are har blitt utsatt for identitetstyveri, og at en kåt hjort har jaget en mann opp i et tre.

Den leddgiktsyke hunden Schoep lever fortsatt, og en amerikansk designer ble faktisk kvalm og begynte å gråte ukontrollert da hun oppdaget at Lindex rett og slett hadde plagiert hennes fargesterke rev, som lyder navnet Liam the Sleepy Woodland Fox.
Her er Liam, som nå har dukket opp på både tøfler og bodyer!
Bilde fra VG.
 
Helt nederst sto det noe om ei jente på fjorten som hadde blitt skutt fordi hun som elleveåring hadde blogget om overgrep utført av Taliban, men dette skjedde jo i Pakistan, og berører meg ikke så mye som Skal vi danse-jukset.

Hva slags nyheter engasjerer deg?

Ha en viktig kveld med eller uten opplysninger!

24 kommentarer:

 1. VG i et nøtteskall. Takk for påminnelsen om hvorfor jeg aldri leser det!

  SvarSlett
 2. Oj, den reven hadde jeg ikke fått med meg. Søte tøfler og body fra Lindex.....Men ellers er jeg visst oppdatert, takk. Var det ikke noe om Farmen og en superkristen som mente gutter og jenter ikke kan sove på samme rom fordi hor begynner før man kler av seg eller noe...?

  SvarSlett
  Svar
  1. Reven var nå en ting, men at hun designeren brøt sammen i ukontrollert gråt?...Noe må mangle i den reportasjen der. Håper virkelig det.

   Slett
 3. Takk for nyhetsoppdatering :)
  Det var akkurat det jeg trengt nå, rett før værmeldingen og sporten...Før det o'store Greys :)

  SvarSlett
 4. Heia Pia. Takk for orienteringen. Takk for alle dine gode, vesentlige, oppmuntrende og ikke minst idylliske bidrag til blogglivet. Det er en sann glede å møte deg på nettet. Og hvem vet - kanskje i den såkalte virkeligheten en dag også - det blir nok idyllisk og glamorøst. Lev vel så lenge!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, kanskje vi kan møtes en dag - vi kan jo diskutere Skal vi danse- deltagerne. ;)

   Slett
 5. Dagbladet hadde 7 skal vi danserepotasjer her om dagen. Er det mulig!?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, seriøst? Jeg ser ikke på Skal vi danse, og jeg fatter ikke hvordan det kan engasjere så mange...

   Slett
 6. Her var det mye jeg har gått glipp av gitt! Flatland-jukset har jeg fått med meg - selv om jeg ikke synes de er den største nyhetssaken akkurat... Takk for oppdatering! Det er mer givende å gå inne her og lese enn på endel nyhetskanaler/aviser ;)

  SvarSlett
 7. Haha!
  Du gjer ein god jobb med å halde meg oppdatert på slike viktige saker. Eg har ein tendens til å bruke mest tid på blogglesing !

  SvarSlett
 8. Godt du oppsummerte, var redd jeg hadde gått glipp av siste nytt ad. Flatland. Blogger'n har jeg ikke hørt om, men så var det tross alt ikke så viktig nyhet heller.... DOH!

  Av og til kan man lure!

  Som en liten motnyhet, kommer her en av overskriftene fra min lokalavis, RB; Derfor heter det Pikkmyra.

  Tror ikke jeg hadde fått sove jeg, uten den oppklaringen!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hey, hey, hey. Hvorfor heter det PIkkmyra? Nå får sikkert ikke jeg sove.

   Slett
  2. Skjønte heller ikke hvorfor de skrev om hun bloggern, hadde det enda vært en viktig blogger som skreiv om outfits og sånn! Men talibankritikk - daaah!

   Slett
  3. Det finnes mange artige myrnavn, fru storlien.

   Slett
 9. Det er også greit å vite at en flymekaniker på ferie reddet et norsk charterfly.... :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Woot?! En nyhet jeg har gått glipp av!

   Slett
 10. Sjekk heller ut NRK nyheter; der står det om en liten gutt som ville ha rosa sko. Og han er min lille elskling!

  SvarSlett
 11. Tusen takk for oppdatering! Hatt det litt travelt så ikke fått med meg disse nyhetene. Skal vi danse har jeg ikke fått med meg, bortsett fra lokalavisa her som har store oppslag hver mandag. Vebjørn Sand er nemlig fra Hvaler!
  Beste overskriften i vår lokalavis i går var:
  Leteaksjon etter falsk alarm. Jeg lurer enda på om de fant den alarmen...

  SvarSlett
 12. Hektisk om dagen. Enkelte ting må prioriteres bort. Her prioriteres blogger foran avisene. Men nå fikk jeg jo to fluer i ett smekk, Pia! Tusen takk! Er så glad for at du tar ditt samfunnsansvar som blogger på alvor. :-)

  SvarSlett
 13. Rever fra Lindex! Nå tenkte jeg at jeg ikke skulle si noe, følte meg usynling, stemmeløs - og utilstrekkelig dypt inn i sjelen. Ble helt satt ut jeg. Godt du tok med noen viktige nyheter fra en seriøs avis på kjøpet, ellers hadde innlegget blitt helt overfladisk... ;)

  SvarSlett
 14. Jeg supplerer: I Bergen holdt en mann nesten på å få hjorteinfarkt da han fant en hjort i brønnen sin.

  Cecilie

  SvarSlett
 15. Utrolig glad for at du holder oss oppdatert. Jeg leser aldri VG og holdt derfor på å gå glipp av de utrolig søte revetøflene fra Lindex. Håper de har dem i datteren min sin størrelse.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails