torsdag 18. oktober 2012

Pop med sopp! Og salg

 Så fine klær vesla hadde på seg på bildet i dette innlegget!, var det en som skrev. (Okei, da, det var mora mi som skreiv det. Men jeg trengte en innfallsvinkel..)
 
Ja, det har du rett i, svarer jeg nå. Klærne kjøpte jeg i Polarn O Pyrets nettbutikk. På full pris.
 
Denne uka er det tilbud i nettbutikken. På blant annet disse klærne.

Barn på et kafègulv i Etne. Med Polarn O Pyret-klær og helt ferske cherrox. Fra Eurosko, tror jeg.

Jeg synes ofte at akkurat det plagget jeg akkurat har kjøpt, ender opp på salg like etterpå. Før hadde butikkene salg et par ganger i året. Husker at vi så fram til salget. Selveste SALGET. Nå er det salg året rundt.

Handler du mye på salg?

Ha en shoppingglad dag med eller uten penger!

Jeg fikk en mail fra POP om jeg kunne nevne deres monsterklær i anledning Halloween, men det ser jeg at så mange andre har blogga om. Så da slår jeg heller et slag for de vanlige POP-klærne. (Jeg fikk ikke bare en mail - jeg fikk et gavekort også. Og det skal jeg skynde meg å bruke nå som det er salg:) (Og så fikk jeg noen andre småtterier, og noe av det tror jeg sannelig at jeg gir bort til noen av dere - følg med i morra:)

8 kommentarer:

 1. har POP en mailiste man kan melde seg på for slike gavekort? :) Spøk til alvor, de har veldig mange fine klær. Synes særlig gensere er fine og så kan ungene røre seg i dem. ikke alle som har unger som trives i pølseskinn fra hennes og mauritz...

  SvarSlett
 2. Jeg elsker Po.P. og er rå på salg. Kjøper gjerne vinterklær for neste år om våren, f. eks. Har mange opprinnelig dyre dresser og sånt som er kjøpt på halv pris. Genialt når f. eks. skia som jentungen fikk til jul i fjor blei kjøpt nesten gratis i april.

  SvarSlett
 3. Salg er gull! Men det er ikke fullt så gull å finne kåpa si på et stativ med 70 prosent rabatt - og så møte hele armadaer med damer i samme kåpe på senteret. Fine Etne-bilder :-)

  SvarSlett
 4. Ctrl Alt og tasten til høyre for ? SAMTIDIG, og så f.eks e
  Da får du den fineste tøddel'n!! é ó á ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, tusen takk - jeg har knota fælt og prøvd å finne riktig oppskrift.
   Men nå prøver jeg, og jeg får det ikke til... Tre taster samtidig, og så e? (Blir bare vanlig e hos meg...)

   Pia

   Slett
  2. Ctrl + alt + den tasten -> slipp opp og så e. Da blir det é ;)

   Slett
 5. Tror igrunn ikke jeg handler stort annet nn på salg jeg..

  Lenge siden jeg har vært inne hos deg skjønner jeg, for snuppelura di har blitt lang..! :o

  SvarSlett
 6. Hehe herlig innlegg! Datteren din er bare så fiiin! ;D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails