torsdag 20. september 2012

Vesker

Alle andre damer Mange damer? Noen damer (her er jeg faktisk usikker på hva jeg skal skrive...) er opptatt av vesker og matching og sånn. Jeg liker også vesker. Jeg er ikke sånn som har en uunnværlig håndveske som jeg alltid har med meg. Men noen ganger er det jo kjekt å ha ei veske.

Jeg har noen vesker som jeg synes er fine. Jeg har en lilla. En oransje. Og en olivengrønn som snart revner. De matcher jo greit til den svarte fleecejakka jeg har fått på jobben. Men det skjærer seg når jeg har den røde og blå allværsjakka.

Jeg vil ha ei nøytral og praktisk veske. Ei som er helt svart. Eller helt brun. Når jeg gugler etter vesker, faller jeg for sånt som dette:

Veske. Eller stelleveske, faktisk, fra Littlephant.
 
Men den er ikke helt svart, ei heller særlig brun. Dessuten var den gudskjelov utsolgt, ellers hadde jeg vel klikka hjem ei veske jeg egentlig ikke trenger.

Som så veldig mange andre har jeg også blitt påvirket av skryten av veskene fra fotobag. Der har de mye kult. Og det hadde vært kjekt med plass til kamera. Men er veskene megastore?
Veska Kelly Boy fra fotobag. Selv om den liksom skal være til boysa, funker den vel bra til en girl også?
Jeg synes også at svenske Tant och Farbror har mye kult.

Har du noen vesketips? Noe kult, men samtidig litt nøytralt? Eller bør jeg rett og slett bestille en av veskene jeg har funnet fram her, gjemme den i skapet og late som den helt tilfeldig havner under juletreet?

Ha en søkende dag med eller uten oppbevaring!

30 kommentarer:

 1. Denne skulle jeg gjerne hatt, eventuelt i brun. Rett og slett lekker. ;) Må vel begynne å spare....

  http://www.mulberryoslo.com/mulberry-bayswater-sort-naturlig-lær-håndvesker-p_3.html

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for link! Blir nok for eksklusiv for meg, den der...;)

   Slett
 2. Jeg elsker vesker og da helst av den dyre og eksklusive sorten....og derfor har jeg få vesker og kan ikke hjelpe deg med valgets kval....men jeg likte nok best den siste varianten du viser.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har ingen dyr og eksklusiv stil... Jeg liker også veldig godt den nederste veska:)

   Slett
 3. Har maaaange vesker, men ingen eksklusive.. Falt for den øverste og den nederste. Stelleveske har jeg jo egentlig ikke bruk for da. Hvis jeg ikke blir plutselig pleietrengende haha, men den nederste fikk jeg lyst på.
  Men har jeg bruk for? Hmmm... kan man egentlig få for mange vesker??

  SvarSlett
 4. Jeg er ikke opptatt av vesker i det hele tatt. Jeg kjøper en ny (gjerne på H&M) når den jeg har er utslitt.

  SvarSlett
 5. Jeg er ikke så veskegal jeg heller. Som regel drar jeg rundt på ei laptop-veske fra Golla. Der har jeg plass til alt! Notatbøker, iPad, rot og skrot, nyttige ting, unyttige ting. U name it! Veska mi er knall rød da! Begynner å bli godt brukt. Neste gang går jeg for noe i en mer nøytral farge. Sort for eksempel.

  Likte den nederste veska, jeg. Stilig!

  SvarSlett
 6. Må visst sjekke de ulike linkene du har lagt ut. Jeg kan jo finne noe spennende:-)Jeg trenger så absolutt en fin i sort.

  SvarSlett
 7. Depeche har veldig fine skinnvesker syns jeg, ikke er prisen hakkende gæern heller, ca 1000 for de største veskene.
  Her er link http://www.depeche.eu/

  Jeg kjøpte en depeche veske for snart 5 år siden som jeg er veldig glad i og har brukt mye. Har faktisk brukt den i dag, hvis du ser på bloggen så ser du bilde av den.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tips, måtte inn og sjekke:) Handla du fra den nettsida?

   Slett
 8. Prøver å greie meg utan veske, men eg har nokre liggande. Ingen eksklusive.
  Den er bruker mest no, ligner litt på den siste du viser. Den eg er veldig fornøgd med!

  SvarSlett
 9. Likar vesker. Men dessverre berre tøyvesker med fine fargar og/eller mønster. Når det gjeld nøytrale, normale, pene vesker, er eg så kresen at det halve hadde vore for mykje det òg! (same gjeld forsåvidt lommebøker, smykker, solbriller og sko, blir snart gal av det. Når den forrige lommeboka mi gjekk i stykker gjekk eg to år med alt av normalt lommebokinnhald i jakkelomma, fordi eg ikkje fann ei einaste fin lommebok......)

  Viss du likar den nederste, ville eg berre bestilt den, og innbilt meg sjølv(og mannen) at den dukka opp frå ingenstads. Datt ned frå himmelen eller noko! :-)

  SvarSlett
 10. Tja, si det. Jeg er elendig på vesker - jeg har pr dags dato 2 stk. En sort liten skinnsekk, og en brun stelleveske. Den brune stelleveska er jeg ikke helt venn med - leter etter en erstatning. Jeg vil gjerne ha noe som passer til den gamle dypvogna fra 1960. Ser for meg noe i grått. Men jeg likte veldig godt den første veska du linket til - den hadde fint mønster og var samtidig sprek med det gule på.

  SvarSlett
  Svar
  1. Den stelleveska var utsolgt, jeg sjekka flere nettbutikker. Men den var kul:)

   Slett
 11. Bare kjøpe,ikke gjemme i skapet! Noen ganger går jeg ut uten veske og da prøver jeg å være litt sånn superpraktisk som ikke trenger veske. Siden jeg alltid minst har med meg et nøkkelknippe, en telefon og en lommebok, blir det fort fullt i hendene om jeg også har med ei vannflaske, litt skiftetøy til barnehagen og noe jeg skal levere tilbake til noen +++ Veske er greit!

  SvarSlett
 12. Ja, jeg har tips!
  Er skikkelig dårlig på merker, men på Skøyenåsen i Oslo ligger det en fantastisk butikk som heter Terra Design. Dama som driver den maler og lager keramik som hun selger der i tillegg til masse morsomt fra Afrika. Og så har hun noen flotte skinnvesker i alt fra nøytrale til ikkenøytrale farger. Holde i hånda eller ha over skuldra vesker. Ble du nysgjerrig nå? Ikke har hun nettbutikk eller ikke har jeg bilde av veska mi (kan kanskje gjøre noe med det på IG). Det jeg digger med veska mi et at det er mange rom i den, plass til A4 størrelse inni og at den har lang nok reim til at store meg kan ga den på tvers over overkroppen uten at den havner oppunder puppa.

  Løp og kjøp!
  Det vil si, hvis du er i nærheten av Skøyenåsen da og er villig til å spandere en 1000 lapp på en skinnveske.
  Må samtidig si at dette var min første "ordnlige" veske i en alder av 40. Kjøpt i julegave til meg selv fra mannen...
  Oi, ble nesten et helt blogginnlegg om denne veska gitt.

  Si at dy ble litt nysgjerrig nå da Pia ;)

  SvarSlett
 13. Ha ha, jo jeg ble litt nysgjerrig;) De burde hatt nettbutikk. Eller blogg. Og så har du fått meg til å oppdage Rino- kjoler...

  SvarSlett
  Svar
  1. Åhh...Rinokjoler...ikke snakk! Dån...
   Sjekk den blå hun har lagt ut ikveld da. Link på fbsiden hennes. Vil ha, men kan ikke forsvare enda et kjøp derfra. Eller hvor går grensen? ;)

   Slett
 14. Å ja - vanskeleg det der! Veska skal liksom passe til alt... Eg er egentleg ingen veskedame, men så skal ein jo ha med seg eindel ting då. Eg enda opp med å lage veske sjølv for litt siden, då får eg fargekombinasjonar eg vil ha og slikt. Passe nøytralt, passe meg.
  Den øverste veska her har eg òg sugla på - den er superfin!! Synd(eller bra..?) at den var utseld..:-)

  Klem

  SvarSlett
 15. Du er ei dame med stil, så jeg synes du skal klase til med en snasen veske fra Decadent :-)

  Marit

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, jeg er ikke så veldig stilig, dessverre...

   Slett
 16. Ooooh, den øverste der falt jeg for!
  Jeg har nok alt for mange vesker. Om vi teller med alle bager og gymposer og sånt så kan vi nok komme opp i et tresifra antall.. Sjokka?

  Jeg stiller store krav til en veske. Den skal være praktisk i bruk, ha riktig antall lommer, helst for i kontrastfarge, god rem (flat, ikke rund for det har en tendens til å skli ned fra skulderen), ha riktig størrelse for formålet, være i rett farge til antrekket osv. osv. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan ha en eneste veske....Ja, noen går jo faktisk med svart veske til brun kåpe og sånt. DET er helt uaktuelt for meg. Ikke svart veske og brune sko heller.

  Og nå føler jeg at jeg har skrevet et halvt blogginnlegg i kommentarfeltet ditt. Jeg burde definitivt skrive et eget veskeinnlegg he he. Lykke til med valget. Jeg handler skinnvesker på ebay. :-)

  SvarSlett
 17. Vesker er egentlig noe dritt! Ser mange fine som kunne passet, men når det kommer til stykket så blir jeg ikke fornøyd likevel... Kanskje en dag kan det bli min tur til å bli glad i en veske også ;)

  SvarSlett
 18. Jeg må ha veske, men det holder med ei, ikke noe daglig/ukentlig skifte her, nei!

  Jeg har slitt ut den romslige stoffveska, og har de siste 10 mnd gått og kikka på vesker, deriblant mange Nova-vesker (http://www.novabags.dk/da/forside). De lager mange fine skinnvesker til en rimelig penge. På lørdag måtte jeg bare hoppe i det, og endte opp med ei grålig veske til å ha skrått over brystet. Ville egentlig mest ha den mørkegrønne, nr 3 i høstens kolleksjon, men den var enda mindre... Ikke bare bare å gå fra veldig romslig til mer "normal" størrelse....;-)

  Albert & Inga på Kongsberg selger visst noen av disse. Lykke til!

  Ps: Ei skinnveske veier visst litt mer enn ei stoffveske, selv om den er mindre. Har jeg erfart denne uka....

  SvarSlett
 19. Jeg har noen vesker, ei i mørk rød til mine røde sko, ei som brukes nesten daglig, den er i brunt mykt skinn og rommer det meste, en liten svart sekk, ei lita skulderveske, ei i svart mykt skinn og ei i brunt litt stivere skinn med deilig silkefor. Liker best skinnvesker.
  Har også kjøpt kameraveske fra fotobag, kjøpte ei grå Libby som var så stor at jeg fikk vondt i armene fordi jeg putta for mye oppi (selger den gjerne!), så da ble det ei litt mindre (B-hobo) som jeg kan ha over skuldra uten å ha fysioterapeut i bakhånd.. Hvis du kjøper ei slik Kelly Moore-veske, så sjekk nøye målene + vekt før bestilling.

  SvarSlett
 20. Jeg har den Kelly boy veska, og ja, den er veldig stor... Blir brukt mindre enn tenkt fordi den er litt uhendig:-( men den er veldig fin! Lykke til m veskekjøp, jeg digger vesker :-)

  SvarSlett
 21. Sjekk ut Baggu :)!
  http://baggubag.com

  No fuss design,billig,miljøvennelig og kommer i et utall farger.


  SvarSlett
  Svar
  1. Der var det mange kule! Men nå er jeg på utkikk etter en mer sånn nøytral.

   Slett
 22. Litt fine og spesielle vesker finner du på serranodesign.no
  Her er det ingen vesker som er like,- "one of a kind"

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails