tirsdag 18. september 2012

Menn. Og bildeoppheng

Det er flere menn enn min egen som leser denne bloggen. Min manns kolleger, for eksempel. Nå skjønner ikke jeg at de kan finne noe interessant her, for jeg nevner da knapt min bedre halvdel. Og nevnes han, er det kun i flatterende og rosende ordelag. Og sånt er jo kjedelig å lese om.

For en tid tilbake la jeg blant annet ut et flott bilde fra vår Portugalferie. Dette bildet traff tydeligvis min manns kolleger midt i hjerterota (eller hjerterøttene?). For da min kjære dukket opp på jobb etter helga, hang bildet på veggen.
Jeg synes oppriktig at dere kunne ha gjort dette litt bedre. Og hva er den dingsen ved siden av bildet? Tyggis? Tape?

Her merker jeg at jeg må reagere.

For det første reagerer jeg kraftig på den simple klipsramma. Seriøst?! Klips, lissom! Her kunne dere da ha slått til med noe litt mer skikkelig! Noe gullforgylt, kanskje? Eller noe mer stilrent? Uansett - klips holder ikke.

Og så er det selve plasseringa, da, herrer. Nå vet jeg jo at menn sånn generelt har problemer med å se ting. Det kan være vanskelig å se klær som ligger på gulvet eller sokker som ligger på bordet. Det er problematisk å få med seg at det som er inni oppvaskmaskinen faktisk er reint og strengt tatt ikke burde vært inni oppvaskmaskinen lenger. Og det er vel umulig å se en møteinnkalling til et foreldremøte når den henger på kjøleskapsdøra. Så jeg kan faktisk tenke meg at dere har gjort deres beste når det kommer til bildeoppheng. Men tro meg, dette ser ikke pent ut. Og nå er det ikke selve fotografiet jeg snakker om.

Hva synes dere om menn og interiør?

Ha en vakker kveld med eller uten syn!

12 kommentarer:

 1. Jeg antar at det bare er menn her??? Tenker at du bare skal sette pris på at bildet har utkonkurrert Tanja, Pamela, Belinda og de andre ;o)) Da er det estetiske uproblematisk! *knis*

  SvarSlett
  Svar
  1. Huff, har ikke tenkt på at de henger opp sånne damer...Tror ikke det er den type arbeidsplass. Det er faktisk noen damer på arbeidsplassen også. Ekte damer, altså.

   Slett
 2. De følger jo tydeligvis et system for opphenget. Men klipsramme.....nei, det er såååå forrige årtusen. Eller kan det være en ørliten mulighet for at klipsrammer er på vei inn i interiørbildet og at disse mennene faktisk er superhippe. Er i såfall keramikkfat også på vei tilbake?

  SvarSlett
 3. Det hang jo nesten på linje med tallerkene eller hva det er for noe på siden.

  Gjennomtenkt garantert.

  Men burde blåst det opp mye større ja, og en tidsmessig ramme- litt sånn middelaldersk...
  Hadde faktisk gått glipp av det innlegget der, knallbra! Men jeg hadde insistert på Robin Hood kostyme........hehehehe

  SvarSlett
 4. Menn og interiør! Ha! I alle fall den typen menn vi damer gifter oss med, er veldig ofte helt på jordet. Faren min, for eksempel, sier gjerne når han skal gjøre noe i huset: Ja , fint er det ikke, men det er i alle fall sterkt! Men ok, han ser i alle fall at det ikke er fint. Men jeg ser kanskje en viss bedring hos den yngre garde. Mange ganger n år jeg diller til, og lager en liten utstilling, kommer det straks en hammer,to skruer, tre penner, fire krøllete kvitteringer osv osv rett oppå dillet mitt. Jeg kjenner at jeg hisser meg opp her gitt, og så han som akkurat har bestilt Londontur til meg. Urettferdig. Men du, jeg husker bildet av mannen din, jeg skjønner kanskje at de fikk lyst til å henge det opp, selv om de ikke hadde gullrammen klar?

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Hahaha - straffen for å lese kjapt og overfladisk er at jeg trodde dette var hjemme hos dere og lurte fært på den røde brannalarmen. Nå vet jeg du har huset fullt av kreative unger, men...

  Klipsramme er ut. Initiativet er inn.

  Tyggis på veggen er innafor. Det har det på SFO også og skylder på at de skal henge opp ting med dem...

  SvarSlett
 7. Jeg ønsker med dette å forsvare den norske mannen. Bildet er antagelig hengt opp slik for å unngå hull i veggen? Jeg synes også det var utrolig søtt at det tross alt var satt i ramme. Alternativet er jo at det bare var teipet opp på veggen.
  Jeg har forlengst innsett mine egne svake sider, så jeg er ikke like rask til å kritisere menn lenger.

  SvarSlett
 8. Haha! Det viktigaste er å ikkje lage hull i veggen. Og det ser ut som dei greier bra, men er litt i tvil om den kalenderen heng rett. Tyggis på veggen er ok, den kan lett flyttast utan å lage merke. Så, den klipsramma er lite viktig.
  Min mann jobber med foto, og bryr seg om korleis bilde er presentert. Ikkje alltid like enkelt det heller ;)

  SvarSlett
 9. Jeg er imponert over at de i det hele tatt har brukt ramme, klips eller ikke klips......

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails