fredag 21. september 2012

Katteferie

Tenk å skaffe seg en uskyldig liten katt, og så fyke av gårde på ferie i ukesvis! Tenkte dere nok, alle dere katteelskere. Da vi i sommer for av gårde på ferie, rett etter at vi hadde fått oss katt.

Jeg kan trøste dere med at vi ikke forlot katten alene hjemme med et par esker Whiskas, en liten boksåpner og beskjed om å ta inn posten.

Katten vår var nemlig på besøk hos sin egen kattemamma i sommerferien. Elleveåringen hadde sett for seg et ømt gjensyn mellom mor og datter - at de to skulle springe mot hverandre, kaste labbene rundt halsen på hverandre og male høyt og lykkelig. Slik ble det ikke. Vår katt gikk ut av buret. Mammaen så henne. Mammaen knurret. Mammaen hveste. Veldig advarende. Men slikt er visst normalt. I katteverdenen.

Men katten vår hadde en fin ferie, altså.
Bilder av barn og katt som driver med noe barn-og-katt-greier.

Ha ei flott helg med eller uten planer!

3 kommentarer:

  1. Har dere ikke oppdratt katten til å passe huset og ta inn posten? Er det ikke derfor man har katt? Hun er vel litt liten kanskje... Men til neste år...

    Min barndoms katt ble 20 år, og hun lærte seg det heller aldri. Hun fikk feriere på kattehotell. Mine foreldre betalte nesten like mye for det som for sin egen ferie ;)

    SvarSlett
  2. Og min katt, som forlot oss i en alder av nesten atten i vår, fikk være med meg på ferie de to siste somrene han levde. I fjor sommer var han til og med med meg TO ganger. Dette fordi han gikk på daglig hjertemedisin, som jeg ikke torde overlate til andre :-)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails