onsdag 5. september 2012

Fortsatt sjanser!

I Coop-innlegget mitt ser jeg at veldig mange av dere higer etter ull, vintersko og doble vaffeljern. Sjøl higer jeg veldig etter den turen til Disneyland. Jeg har ikke hatt tid til å bli med på konkurransen som Coop Obs arrangerer. Men det er fortsatt ikke for seint å bli med. (Mer om konkurransen der du kan vinne en tur til Disneyland, kan du lese om her)

Det er heller ikke for seint å prøve lykken i min egen lille Coop-konkurranse, der du kan vinne et gavekort på 500 kroner. Klikk deg tilbake hit og bli med.

Ha en intetsigende kveld med eller uten reklame!

3 kommentarer:

  1. Så en reklame i kveld for synsoperasjon. Dama sa at det var det mest fantastiske som har skjedd i livet hennes å kunne se uten briller. Jeg bruker linser, jeg. Det funker helt fint, tenkte jeg med meg sjøl. I tillegg tenkte jeg at den dama (som var godt oppi årene) har hatt et svært innholdsløst liv... eller så sier ho bare det ho får beskjed om ;)

    SvarSlett
  2. Vittig du sier det :) Mannen min g jeg snakket om akkurat den sammer eklamen i går - og konkluderte med : stakkars folk, så triste liv de må ha ;)

    SvarSlett
  3. Reklame ja, den møter vi over alt :) Det er bare å velge bort det man ikke vil ha. Neglelakk feks.. ;)

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails