lørdag 18. august 2012

Pop igjen!

Jeg ser at noen andre bloggere har fått en forespørsel fra Polarn o Pyret om de vil teste ut nettbutikken. Jeg har ikke fått en sånn forespørsel. Men jeg har fått et gavekort, da, så de gikk vel ut fra at jeg kom til å teste ut nettbutikken.

Tidligere i sommer stakk jeg innom POP-butikken i Drammen, og da hadde de massevis av varer som var nedsatt med 70%. Da blir jo jeg i ekstase, og jeg måtte bare kjøpe en knall kjole til toåringen selv om feriepengene var brukt opp (og vel så det...)

Når jeg har tid og mulighet, er det kjekt å tusle rundt i butikker, se og kjenne på klærne. Men som oftest handler jeg klær via nettet.
Akkurat nå har  Polarn o Pyret fri frakt, og da er det jo veldig greit å shoppe fra sofaen. Så det har jeg gjort nå. Brukt gavekortet. Klikket hjem noen skolestartklær til skolegutta mine. Jeg ser at de andre bloggerne skryter sånn av den kjappe leveringstida, så da regner jeg med at jeg og får en pakke i posten om ikke så lenge.

Handler du mye på nett?

Ha en fargerik dag med eller uten netthandel!
Og hvis du har lyst på et gavekort, dukker det opp et eller annet her i morra....

10 kommentarer:

 1. Handler nok mye på nett ja :)
  Men det er nesten skummelt fort gjort av og til...

  SvarSlett
 2. Foretrekker å se og kjenne på klærne. Er stress å sende tilbake, synes jeg.

  SvarSlett
 3. Rimelig kjapp leveringstid hos Polarn. Jeg har testet ut:-)

  SvarSlett
 4. Jeg handler mye på nett og har også planer om å handle fra POP. Men så hang maskina seg opp.....Tror du det er et tegn? La forresten merke til den kjolen på de forrige bildene, kul.

  SvarSlett
 5. Kjempefin kjole:)
  Handler mye på nettet ja.
  Det er jo så (farlig) lettvint:)

  SvarSlett
 6. Det eneste jeg handler på nett er klær fra H&M og fra Nøstebarn. Er fornøyd med begge butikker, men ikke med navne-jobben som følger..!

  SvarSlett
 7. POP har så mye fint til barna :)
  Jeg er ikke så flink til å handle klær på nett..må liksom prøve å kjenne føler jeg. Men min sønn handler på nett, han hater å prøve klær ;)
  Herlig og fargerik kjole !

  SvarSlett
 8. Jeg handler aldri på nett. Jeg liker å få personlig service, og å kunne kjenne på varene i butikkene.

  SvarSlett
 9. Fikk gavekort jeg også, for å teste ut nettbutikken. Ble dobbelt så dyrt da. *ler*

  Herlig kjole!!

  SvarSlett
 10. Har testet og handlet og er veldig fornøyd! KOselig med invitasjoner til slikt :) Og ja, pakken kom superraskt ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails