onsdag 6. juni 2012

...og påska varer helt til...?

Det er juni.
Vi bakser oss gjennom ettermiddagene med sommer og skolefri ikke så langt unna.
Mye skjer.
Mye skal gjøres.

Og toåringen pynter til påske.

Da vi hadde tre barnehagebarn var det nesten så jeg gruet meg til sommerferien. Mannen jobbet jo, og jeg skulle fylle lange sommerdager med tre aktive gutter. Nå er det annerledes. Nå ser jeg fram til skoleslutt. Og pause fra de fleste møter, avslutninger, kamper og andre hæppenings.

Er dere inne i siste innspurt før sommerferien?

Ha en hektisk dag med eller uten program!

26 kommentarer:

 1. Å for et herlig sommerpåskepyntingsbilde! Ikke bare dekorasjonene, men også herlig antrekk på Vesla!
  Jeg er i innspurt til sommerferien, alt klart ;) Og skjønner veldig godt dere som jobber, husker følelsen!

  SvarSlett
 2. Det har jo praktisk talt vært påske-april-mars-vær i det siste så jeg skjønner vesla godt jeg. Føles _helt_ naturlig å skulle pynte til påske.

  SvarSlett
 3. Jeg er faktisk i streik, og gruer meg til alt som venter når jeg kommer tilbake på jobb og som burde vært gjort før jeg tar fri til bryllupet.

  Det er ingen som pynter til påske her nå.

  SvarSlett
 4. Vi er midtveis i avslutningene og griller igjen:
  https://lammelaartanker.wordpress.com/2012/06/06/polsesesongen/

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, det blir en del grilling, ja:)

   Slett
 5. Eit par store avslutninger dei to neste vekene; ei som slutter på barneskulen og ein som slutter på ungomskulen.

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har også en som skal slutte på barneskolen, og vi lager fest:)

   Slett
 6. Her spurtes det i vei, mot skoleavlutninger, mot eksamner og karakterer, mot kolkka og rett ut i ferie.
  Vi gleder oss :)

  Og hos oss henger det faktisk noen bittesmå kyllinger og noen lys på en trollhasselkvist,
  nettopp for vår lille pose synes de er så flotte. Juni, mars eller desember , spiller ingen rolle... Gult er kult, det er ferier også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi hadde faktisk rydda bort påskepynten. Altså - lagt den ned i ei eske. Men eska har vi ikke fått somla oss til å rydde bort. Og nå er påskepynten framme igjen...

   Slett
 7. Haha, like greit å pynte til påske først som sist!

  SvarSlett
 8. Jeg følte nesten sommerferien hadde begynt etter en uke med streik...
  Men vi er i siste innspurt, ja. Har bare et dusin bursdager som skal feires først...

  SvarSlett
 9. Er ferdig med halvårsrapportene. Det er alltid godt. Ferdig med konfirmasjon. Pju! Og ferdig med noe annet sømrelatert som er hemmelig enda.
  Så nå er det bare diverse avslutninger igjen. Helt i rute. jadda...
  Ellen :)

  SvarSlett
 10. Jo - det er innspurt nå. Sommerfest i barnehagen var i går, alle korkonsertene er over, det som gjenstår er pianoavslutning, to skoleavslutninger, en langrennsavslutning (uten snø), easy-peasy... Mest gleder vi oss - til ferie og helt sikkert varmere vær!! Men så blir det en annerledes sommer for meg. Siden jeg har en sånn vanlig jobb for tida (og ikke er lærer som deg!), selv om den er deltid så blir det jo litt jobbing også om sommeren når en gjør det slik...Men så lenge ungene har ferie, og det ikke er lekser, fritidsaktiviteter osv - så er det jo ferie uansett!

  SvarSlett
 11. For tiden er det jo mer påskevær enn sommervær, så jeg skjønner din datter godt. Jeg er ferdig med alle mine faste aktiviteter på denne siden av sommeren. Jeg håper inderlig at vi får mer sommer enn den sommeruken vi fikk i mai.

  Cecilie

  SvarSlett
 12. Glad jeg oppholder meg i Spania hvor alt fremdeles er nytt og jeg ikke har fått noe oversikt over hverken feriedager eller helligdager ;)

  SvarSlett
 13. Hihi, ho tok ikkje bilete av pynten også vel? Ser for meg ho med blogg om eit par år ;)

  Innspurt her også ja, mannen driv med noko master-greier (ferdig om tre lange år), og har eksamen snart, så det blir litt ekstra på meg. Eg orkar sjølvsagt ikkje alt, og huset ser ut deretter. Men ser fram mot ultralyd i morgon, og prøver å tenkja at resultatet av den er viktigare enn ein plettfri heim:)

  SvarSlett
 14. Hehe, herlig! Kan du ikke bare ta påsken på forskudd da, så er du ferdig med det for neste år og. ;)

  Her er dagene fullstappet med avslutninger, og jeg gleder meg og til sommer og aktivitetsstopp for en stund.

  SvarSlett
 15. Foreløpig er det ingen her i huset som har trampet i gulvet og sagt: "Æsj! Sommerferie er kjedelig". ;)

  Gult er kult. Hele året. Ikke bare til påske :)

  SvarSlett
 16. Det er alltid en nisse eller kylling som unngår innrydding og nedtrapping av typiske pyntesesonger.

  Synes snuppa er flink jeg - alltid klar!

  Og ja, det skal bli godt med skoleferie - så er det bare litt SFO før ferien. Håper vi får litt sommervær også, så blir det bra.

  SvarSlett
 17. Hihi. Søta. Jeg gleder meg til mannen får ferie. Tror jeg. Og både gleder og gruer meg til toåringen skal være hjemme 4, 5, 6 - uker. Det blir aktivt!

  SvarSlett
 18. ...hva var spørsmålet igjen? Jeg datt ut etter "da vi hadde tre barnehagebarn.." !!!

  SvarSlett
 19. Her er det innspurt ja. Til og med helgene må til for å få unna alt.

  Herlig bilde! Og gult er vel fortsatt kult?

  SvarSlett
 20. Hvilken nydeligdeilig blogg du har! Gleder meg til å fölge denne, la meg underholdes og kanskje få noe å tenke på i blant! Her er vi i startfasen av livet som trebarnsforeldre og med minsteMio kom også kaoset i hus, böyer meg i stövet (som ligger tykt og ganske ubeleielig) på alle gulver over deg som har enda fler. Og katt!

  SvarSlett
 21. Helt klart klar for ferie! To "klassegrillinger" (sommeravslutning er et teit ord, vi avslutter ikke sommeren nå!!!) unnagjort denne uka, det samme med ørten årsrapporter på jobb. Nå gjenstår bare å "surfe" gjennom åtte undervisningsdager før elevene får ferie 22.6. Det er sommerstemning både morgen og kveld for tida, så det er vanskelig å skjønne at jeg må på jobb...

  Ang lange ferier for barnehagebarn; etter én åtteukers skjønte vi at det var dumt for vår datter som bodde langt fra jevnaldrende. Stakkars, det ble lange uker uten så mye lek med barn! Seinere forkorta vi feriene litt i begge ender, og hadde korte og rolige dager i barnehagen :-) Nå er begge skolebarn og kommer seg lettere til lekekameratene :-)

  SvarSlett
 22. Ja, varför inte. Det är ju fint med gult så lite stänk av påsk är alltid tillåtet. Så länge de inte börjar kräva påskägg!
  Kram!

  SvarSlett
 23. Ja hva skjedde med sommerferiene?? Det var et SJOKK når eldstemann var blitt 1,5 år og det ble sommerferie - som ikke var spesielt avslappende (han er av den aktive typen..). Jeg følte jeg sprang etter ham hele ferien, og orket til slutt ikke å en gang gå på stranda for der skulle han "låne" alle andre sine badeleker hele tiden.... Nå er han 3,5 og livet (og ferier) er litt mer avslappende. Heldigvis er barn nr 2 litt av det mer rolige slaget... Folk som ikke har små barn har det IKKE travelt.. de bare føler det sånn - pleier jeg å si... ;)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails