søndag 17. juni 2012

Ikke bare pølser!

I dette innlegget fikk dere nok inntrykk av at jeg er en veldig slumsete mor. Tenk å kun troppe opp med en ti-pack med pølser! Da må jeg bare få opplyse om at en av gangene hadde vi faktisk med vannmelon også. Som vi til og med hadde skåret opp! Ikke i de tynneste og mest delikate skivene, men de var oppskåret.  Og lagt i en boks. En ekte tupperwareboks. Så kom ikke her!

Nå rakk vi aldri å spise vannmelonskivene på sommeravslutninga, men vi hadde dem ihvertfall med.
Dette ble jo et typisk bloggbilde, der mor tvinger sønn til å stå og spise vannmelon mens han smiler inn i kameraet. Stakkaren liker jo ikke vannmelon en gang. Han er allergisk. Får store væskende byller og utslett hver gang han er nær en vannmelon.

Nei da. Han liker vannmelon. Helt sant.

Ha en fin kveld med eller uten frukt!

11 kommentarer:

 1. Høres helt ut som hos oss det der.. ;)

  SvarSlett
 2. Avslutningen til Ingvar kom litt brått på. Og så kresja den med en av konsertene til Svein Arne. Jeg storma av gårde den ene veien, mannen den andre. Han fikk med seg pølser, men glemte drikke. Men det finnes heldigvis snille naboer som deler. :)
  Her går det i smoothie for tida. Vi har fått helt dilla. Guttene og jeg altså. Tenk at noe så sunt kan være så deilig!
  Ellen :)

  SvarSlett
 3. Ønsker deg en flott uke, Pia!
  Vær snill med deg selv og skjem deg litt bort. :)

  SvarSlett
 4. Oppskåren vannmelon i tupperwareboks!! Ikkje dårleg. Eg eig ikkje ein einaste tupperwaredings.

  SvarSlett
 5. Du, dette kunne vært mitt innlegg. Vi troppet også opp på en av skoleavslutningene med pølser. Og hva hadde denne mora gjort klart nedi kurven? Jorda, vannmelon oppskjært i skiver -i en Tuppervare-boks. Og som vi glemte å ta frem... Mye man fikser, men ikke alt man husker ;)

  SvarSlett
 6. Hoho, har jeg sagt at jeg digger deg?! Får meg alltid til å smile!

  SvarSlett
 7. Hehe! Vi spiser faktisk aldri pølser - bortsett fra på alskens avslutninger. Barna elsker det jo (og så får det det jo på barnebursdager). Men hysteriske meg har blitt så redd for E 250. Uten å bli hysterisk altså. Men jeg tenker ihvertfall minst mulig, og kjøper bare fersk leverpostei fra Danmark uten konserveringsmiddelet i.

  SvarSlett
 8. Det var jo et nydelig bloggbilde. Du fikk vel gutten til å skifte til en sprudlende sommerlig genser som ville gjøre seg godt sammen med vannmelonen også?

  SvarSlett
 9. Hahaha - vi har ikke med vannmelon i dag, men lammeburgere jeg knadde i morgenkåpen i morges - OGvi har med pølser og salat.

  Også skal jeg kjøpe is til en million unger. Trenger ikke vannmelon da, vel?

  SvarSlett
 10. Sommaravslutningane må eg innrømme er ikkje den staden eg diskar opp med det mest innbydande. Det er jo mest kaos. Du er heldig om du får veksla nokre ord med folk på din egen alder. Skal i sommaravslutning i bhg idag og i den anledning står det blåbærmuffins med havregrynstopping i ovnen :-) Til salgsboda altså...

  SvarSlett
 11. Hehe! Pølser er vel en gjenganger på de fleste skoleavslutninger! Og kidsa liker de jo! Vannmelon er jo også godt, da... :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails