torsdag 21. juni 2012

Drømmereiser?

Hvis du og din kjære skulle reist av sted. Ei hel uke. Uten barn. Bare dere to.

Hvor ville du ha reist?

Et luksuriøst sted som dette, med all mat inkludert? Ikke noe barnemas eller ungeskriking. Ser fantastisk flott ut. Men det er ganske dyrt.

Eller et enklere sted som dette. Stille og rolig sted. Nydelig strand. Sjarmerende gresk. Billigere.


Bare drømmer. Ingen planer.

Drømmer du deg bort? Og hvor ville du dratt?
Ha en drømmende dag med eller uten reiseplaner!

21 kommentarer:

 1. Gresk øy høres sjarmerende ut, men jeg blir rastløs av sånt strandliv. Ville gått for byferie, Krakow eller Bratislava for eksempel.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen av oss blir heldigvis rastløs av en ukes strandliv. Men vi gjør begge deler. Byen i år er Tallin.

   Slett
 2. Maldivene,Mexico eller Paris!! Anbefales på det sterkeste..
  Jeg drømmer nå om Mykonos eller Ibiza..de har jeg ikke prøvd!!

  Gåtur i fjellet er jo også en fantastisk fin kjæresteting!!

  :)

  SvarSlett
 3. Definitivt den nederste. Men vårt absolutte krav uansett er AC. Derfor ender vi ofte opp på steder som øverst.

  SvarSlett
 4. For et par år siden hadde vi en uke alene. Vi kjørte nedover Bohuslan. Spiste god mat og drikke. Sov mye og leste mange bøker. Var også på et todagers kurs i en sølvsmie. Vi liker begge å lage ting og poenget var å gjøre noe sammen som ingen av oss hadde forkunnskaper i.

  Der har du meg. Sove og lese og så kombinert med litt bruktbutikker da. Da har jeg det fint :)

  SvarSlett
 5. Oh yes, I often dream of traveling!:) I spent a lot of time before I married backpacking and I think if we were to travel now just us two, it would be fun to do something a little bit adventurous. :) I'd love to go traveling all over India and also would love to climb Mount Kilamonjaro (too lazy to check proper spelling) but not with a child.:)

  SvarSlett
 6. Ja takk, begge deler! Det blir så lite muligheter til turer alene, at jeg tar hva jeg får :) Og hva lommeboken tillater. Gjerne en tur av den øverste varianten - vi har ingen problemer med å slå ihjel noen dager på ei solseng. Men en fjelltur gjør også nytten :)
  Vi håper å få til en storbyweekend til høsten. Besteforeldrene stiller gjerne som barnevakt, men problemet ligger mer i å ta seg tid til det...

  SvarSlett
 7. Å minner minner...... For tre år siden reiste min kjære og jeg på en liten romantisk getaway til Dubrovnik-Kroatia! Å anbefale - nydelig sted:)Der fikk man både by og strand;)
  Drømmer gjør jeg helt klart. Litt drømmer i hverdagen må til:))
  Maldivene er vel det stedet jeg drømmer om - og det forblir nok med drømmen også;))
  Flott torsdag til deg!

  SvarSlett
 8. Jeg anbefaler New York, mannen og jeg var der aleine i fjor og jeg har store planer om å vende tilbake dit i løpet av ikke alt for mange år for det var virkelig et sted som ga mersmak ☺

  SvarSlett
 9. Åhhh...gresk øy, uten tvil! Vi har feriert i Hellas tre år på rad nå, uten barn, og det har vært helt fantastisk! Vi har gjort ting som ikke er så lett å få til med barn på slep, kjørt scooter, spist "voksenmat" og lagt oss og stått opp når VI ville. Hellas er fantastisk, og kan by på akkurat det man ønsker. Test gjerne ut Skiathos eller Parga! Er tilbake i Hellas om to måneder, og gleder meg vilt!
  God sommer til deg og dine, Pia! :-)

  SvarSlett
 10. Cruise. Det er den perfekte ferie.... Jeg elsker cruise. :-)

  SvarSlett
 11. Vi drømmer oss bort, ikke lengre enn til København!

  SvarSlett
 12. Det nederste hadde passet oss best - både med og uten barn!

  SvarSlett
 13. Jeg ønsker aller helst små plasser, landsbyer... minst mulig turister!
  ELLER Irland... elsker Irland og ikke da Dublin. Jo fin plass for litt shopping, men reise rundt til de så plassene møte lokal befolkningen. FANTASTISK:):)

  SvarSlett
 14. Sydentur uten barn kommer ikke på tale. Det er ungene som er mest glad i varme og bading. Jeg skulle gjerne hatt en tur til London med ektemannen da, så langt har vi bare vært der hver for oss - og med hver vår elleveåring.

  SvarSlett
 15. Jeg og mannen valgte å bruke 180.000 på oss selv og krysset Grønlandsisen for et par år siden. Vi hadde kun fosterbarn (de var ganske store) på dette tidspunktet, så det gikk veldig greit. Nå har vi en baby i tillegg, så det blir vel lite kjærestetur fremover... Men drømmeturene med kjæresten går ikke til Sydenland. Da blir det fottur i Balkan eller Kaukasus, bestigning av Kilimanjaro, sykkeltur i Toscana, loppis i Paris, klatring i Lofoten, hytte-til-hytte i Jotunheimen, SPA-tur til Riga osv osv! Årets tur går til Bornholm sammen med hele familien, men vi har planlagt en minireise på høsten med bare oss. <3

  SvarSlett
 16. Definitivt Hellas :) Sove, spise, sole, bade og utforske i eget tempo...

  SvarSlett
 17. Det er ungene og jeg som er mest glad i soling og bading, så ungene måtte ha blitt med på en slik tur.

  Men hvis det bare var jeg og min kjære, så hadde vi kanskje valgt ei gresk øy eller Kroatia - der en kunne få litt strandliv, og også oppleve kultur og historie samtidig.

  Eller så kan jeg faktisk anbefale Madagaskar som feriemål hvis en ønsker noe spesielt. Det er veldig billig med mat og overnatting, og dersom en kan finne billige flybilletter, trenger ikke turen bli så dyr. Men det tar jo lang tid å reise ned da (15-20 timer). Utrolig flott på vestkysten! Det skal visst være flott i nordøst også, der var ikke vi. 30 grader i havet, endeløse strender med palmer... og en veldig hjertelig befolkning!

  SvarSlett
 18. Har akkurat kommet hjem fra den Albanska kysten. En drøm av ett sted. For romantisk ferie ville jeg dradd til den lille urørte stranda i Dhermi.Ingen resorter, kun små familiedrevede hotell. Men intet å si på standarden.

  SvarSlett
 19. det er det samme, men reiser en uten unger er det lurt å styre unna de mest barnevennlige plassene og ikke all-inclusive..... skal en feriere i barnebråk er det greit at det er egne unger, mener jeg da. litt mere storby. Madrid, by, kultur og mulighet for litt solings

  SvarSlett
 20. Hellas! Alltid Hellas! Men jeg drar dit ingen andre nordmenn drar. Til Halkidiki. Har kjøpt meg en liten leilighet også. Flyet går i morgen tidlig.... Men mannen blir hjemme. Tar med "lillejenta", jeg. (hun er bare 19...)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails