mandag 28. mai 2012

Noe jeg gleder meg til!

Jeg har truffet mange kreative damer gjennom blogginga. Ei av dem er Ann Sissel, som står bak Fat Monkey Foto. Da jeg så at hun kunne tilby gratis fotografering i mai, slo vi til. Og jeg gleder meg veldig til jeg får se bildene hun tok. Det aner meg at de er av en annen kvalitet enn de jeg klarte å knipse...

Kanskje hun fikk tatt bilder der alle fire ser inn i kamera?

Ann Sissel tok seg god tid til å forklare og vise...

 Vesla fikk gå fritt på jernbanesporene.

Om et par uker får dere se noen av bildene Ann Sissel tok. Jeg gleder meg!

Ha en fin kveld med eller uten spor!

15 kommentarer:

 1. Skjønne barn og omgivelsar :) Alltid spennende å sjå kva som faktisk kom inn på minnebrikka, når ein fotograferar barn. Dei er liksom så rask i vendinga? ;) Og når det er 4 stk, tja, ikkje rart at det blir vanskeleg!

  Fin veke til deg og dine Pia!

  e

  SvarSlett
 2. Åååå det gleder jeg meg til også!
  Ann Sissel er super flink og ikke minst super hyggelig!

  SvarSlett
 3. Så kjekt! Det gleder jeg meg til å se!

  SvarSlett
 4. Spennende!!
  Vurderer å bruke henne til høsten vi!
  Flink, hyggelig dame :)

  SvarSlett
 5. Jeg vurderte også om jeg skulle melde oss på, men her er det ingen søte små. det skal bli gøy så se bildene deres.

  SvarSlett
 6. Gleder meg til å se bilder! :)
  (Selv om jeg synes dine er fine også altså, misforstå meg rett, fnis-fnis!)

  GOD uke ønskes! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. He he, skjønner hva du mener;) Jeg tok faktisk et par bilder som ble bra, men venter heller på hennes bilder, fikk se litt av det hun tok, pluss at hun er kjempeflink til å redigere, så dette blir bra!

   Slett
 7. så kjekt, gler oss til å se resultatet :)

  ha ein fin kveld.

  henriette

  SvarSlett
 8. Skjønne bilder. Gleder meg til å se bildene hun tok, men jeg må si det at dine også var svært bra!!

  Og innlegget under: Herlig!! hihi, barn og vann, det hører liksom sammen:)

  Ønsker deg ei god ny uke
  Klem Tonje

  SvarSlett
 9. Regner med det blir knallfine bilder!!!!
  (Er det forresten ei veske med vaffelmønster litjtuppa holder der? Så skikkelig kul ut!)

  SvarSlett
 10. Gleder meg også til å se bildene :)
  Til innlegget under : Tenker minsten under koste seg skikkelig da hun dusja storebrødrene :) Herlig!
  :)

  SvarSlett
 11. Spennende! Gleder meg til å se bildene :)

  SvarSlett
 12. Ser spennende ut så langt :-) Vi brukte også et bloggebekjentskap da litjtupp skulle fotograferes etter konfirmasjonen :-D

  Ha det fint - klem Siv

  SvarSlett
 13. Ja det er gøy å innimello få tatt noen familiebilder av den sorten som passer til "utstilling". Vi har en superflink nabo vi har benyttet et par ganger i tilleg til de mer kommerse fotografee. Moro moro..

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails