søndag 27. mai 2012

Inne? Ut!

Jeg blir oppgitt. Her er det nærmere tretti grader i skyggen. Verden ligger for deres føtter. Alle muligheter er åpne. Nesten. De burde springe ut, nyte sol og sommer.


Isteden velger noen å rigge seg til under et teppe. Noen kler godt på seg. Noen er sure fordi de ikke får gå på dataen. Noen velger å vandre rundt med en Ikeakrakk på hodet. Noen aner ikke hva de kan finne på, for det er jo ingenting å gjøre. Noen argumenterer godt for å starte dagen med kroneis, og blir fornærma når arumentene motsies. Og noen foreslår i fullt alvor at fårikål er den perfekte sommermat.


Men nå skal vi ut. Alle sammen. Enten man vil eller ei.

Ha en strålende dag med eller uten sol!

12 kommentarer:

 1. Akkurat har vi det også nå! Vel, "akkurat slik" er vel å overdrive... ;) Men det er den stemningen vi også har i huset disse dager, men nå skal vi også ut!! NUH!!

  SvarSlett
 2. Hehe.. Guttene trekker også gjerne inn når det er på det varmeste. Greit med litt avveksling fra solsteiken! :)
  Håper dere fikk kost dere litt ute også i går da! ;)
  Klemmer

  SvarSlett
 3. Vi trekker inn i varmen. Vi mangler skygge på terrassen og har vel egentlig i flere år diskutert hvordan det skal fikses. Dessuten mangler jeg verandadør og vi har dumme vinduer som slår innover... OK, egentlig må man bretta opp ermene og begynne å gjøre noe her, skjønner jeg.

  SvarSlett
 4. Sånn er det her å, men nå er alle jaget ut, eldstemann har til og med dratt til den lokale badeplassen!!

  SvarSlett
 5. Her er de to store ute og koser seg. Bader, sykler, spiller fotball.
  Vesla har badet og lekt litt ute.. nå har hun kapitulert i en stol inne med tv og smokk litt..

  SvarSlett
 6. Alt Er Normalt og Folk Er Rare. ;)

  SvarSlett
 7. Ååh!
  Vil ha sommer hjemme og. Her var det fint i formiddag, men tidvis mye vind. og nå regner det som bare det. usj. kos dere med varmen, enten det er inne eller ute :)

  SvarSlett
 8. Hehe :) det blir for varmt, rett og slett! Her i nord er vi ikke plaget av sommervarmen, snarere en høststorm og dundrende regn. Så det så. Nyt!!! Synes forresten kroneis-ideen var god! Nam!

  SvarSlett
 9. haha - ja man kan bli forvirra i denne varmen! Det har jo akkurat vært vinter? What to do - what to do???

  SvarSlett
 10. he he! Sånn går no dagan.. :)

  SvarSlett
 11. Da jeg var lærer i Nordnorge kom den første sola inn vinduet på 2 måneder. Da var det en liten luring som sa æsj sol og trakk for gardinene. Barn er nok mer praktiske enn romantiske på noen felt.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails