fredag 11. mai 2012

Eplebarn

Noen ganger finner man små perler i sin umiddelbare nærhet. Nå har jeg funnet en ganske stor. Perle. Eller egentlig en butikk, da. Rett ved der jeg jobber!


Jeg hadde fått med meg at en ny butikk med barneklær og interiør skulle åpne her i byen. Og mer tenkte jeg ikke over det. Helt til jeg gikk forbi butikken. Aaah! En drømmebutikk, jo! Med fargerike, spreke klær. Klær fra Katvig, Villervalla, Krutter. Lokale retroklær fra kakle. Gjenbruksklær. Miljøvennlige klær. Puter, tepper og stæsj. Retromøbler. Leker.


En sånn butikk som hadde blitt veldig poppis på Grünerløkka. En sånn butikk som veldig mange sånne bloggedamer ville elsket. Og som jeg håper blir poppis og elsket selv om den ligger her på Kongsberg.


Jeg kan ikke si annet enn at jeg virkelig anbefaler et besøk. Jeg knipset bare noen bilder med mobilen, men de har så mye mer enn det som kommer fram på bildene mine. Vil du se bedre og flere bilder, kan dere besøke Eplebarns facebookside her. De har også en nettbutikk, men den tror jeg fortsatt er under oppbygging.

Ta deg en tur, da vel!

Ha en super dag med eller uten perler!
Jeg trekker en tilfeldig vinner av denne giveawayen seinere i kveld - du har fortsatt sjanse til å bli med:)

18 kommentarer:

 1. Kjærlighet ved første blikk! Må nok legge ferieturen til Kongsberg i år. ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja! Si fra hvis du kommer! Må komme med flere Kongsbergtips:)

   Slett
 2. Åh så masse fint :) det er gøy med farger!!Jeg skal snart på shopping i Bergen by, kanskje jeg oppdager noen (for meg) nye perler der? God helg Pia :) Klem

  SvarSlett
 3. Så mye fint! Hvor i Kongsberg ligger den? Den kommende bestemoren i Kongsberg må tipses om denne :)

  SvarSlett
  Svar
  1. På Vestsida - ikke så langt fra kirka, rådhuset.

   Slett
 4. Helt klart en drømmebutikk! Digger vindusutstillingen!

  SvarSlett
 5. Den hadde nok blitt poppis i hjembyen min også.
  Og vinduet i seg selv er jo innbydende :)

  SvarSlett
 6. Kul butikk. Er jeg i Kongsberg skal jeg ta en titt.

  SvarSlett
 7. Dette så sprekt og artig ut :)
  Er jeg i området så stikker jeg innom ;)

  SvarSlett
 8. Aa, den virket jo bare dödskul da! Litt som "En gul knapp" her i Bergen:)
  Man blir glad av aa gaa inn i slike butikker, saa mye farger!

  Ha en herlig helg!

  SvarSlett
 9. Herlig at det dukker opp sånne butikker! Er jeg på dine trakter en gang så skal jeg innom ja!

  SvarSlett
 10. Ja er den ikke herlig! Jeg hadde selv et innlegg om den her om dagen…akkurat som vi bloggdamer liker, det er helt sikkert. Har litt for store barn jeg, men er så glad sånne fine butikker finner veien til den fine bydelen vår!!! ..vi får håpe kundene gør det også.

  ha en fin helg, tør vi håpe på litt sol?

  SvarSlett
 11. Herlig butikk! Heldig som har den i nabolaget:)

  SvarSlett
 12. Herlig butikk! Kikka inn i vinduene masse! Ikke vært inne, fordi jeg rett og slett sjelden er på den sida i butikkenes åpningstid... men skal se å få gjort noe med det!

  SvarSlett
 13. Så ut til å være en butikk midt i blinken for meg- synd det er et stykke dit da.. ;) Får satse på at de åpner nettbutikk snart :)

  SvarSlett
 14. *supersøt butikk, ja! var innom der og svidde av noen kroner i dag;) fin helg til deg* vigdis

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails