søndag 15. april 2012

Stemningsrapport på en søndag.

De to yngste sitter nede og tryller for harde livet, med henholdsvis en ekte Harry Potter-tryllestav og en blyant. En er på hornseminar, mens den fjerde stakkaren går rundt i snøværet (ja, for det SNØR her i dag!) og prøver å tjene til livets opphold (eller til en ny bass) ved å selge VG.

Jeg har satt på en maskin med klær, og mannen skal snart ta opp en pakke kjøttdeig fra fryseren.

Våre søndagsoutfits vil verken inspirere dere eller få dere til å gispe av beundring. Derfor et menneskefritt bilde.

Har dere mye sprekt på programmet?

Ha en spennende søndag med eller uten planer!

42 kommentarer:

 1. Jeg liker campingstolen midt i bildet! Så fint dere har det, Pia! God søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, ja, den står litt rundt om kring:) God søndag til deg og:)

   Slett
 2. Svigersønnen og jeg skal støvsuge på låven.

  SvarSlett
 3. God søndag til dere! Her er det en aldri så liten sykestue, men håper på rask bedring!:)
  Klem June

  SvarSlett
 4. Vi skal i bursdag til oldemor som ble 94 på fredag :-)

  SvarSlett
 5. Hoppas söndagen blir bra :) Här e sommar idag :)
  å missa nu inte........

  B
  L
  O
  G
  G
  P
  A
  R
  T
  Y
  T

  fortsätter.....
  redan 75 fina bloggar med
  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvarSlett
 6. MYE spennende her i dag, vaska badet, støvsuga, bretta sammen klær, vaska klær osv...
  Kan fort bli litt for mye spennande saker på ein dag men eg satse på eg står det øve;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det høyres ut som ein vanleg søndag. Men ein pakke kjøttdeig? Mannen har tatt opp tre pakker, og skal lage kjøtpudding.
   Sola skin, eg driv og vaknar etter migrene, og skal ut i hagen med mørke solbriller!

   Slett
  2. Kvifor det vart svar til Linda, veit ikkje eg....

   Slett
 7. Er ikke det deilig da å kunne går rundt i sitt eget hjem kledd som en vil og ikke ha de store planene.... Det ene budet sier jo at en skal holde hviledagen hellig, så da er det bare å hvile.....

  SvarSlett
 8. Ikkje møkje sprekt på programmet i dag, men kjenne at det e ein god dag :o)

  Det slo meg då eg leste forrige innlegget ditt at eg har fulgt med deg ganske lenge nå... så stor litla jentå e blitt!!
  Takke litt for mange koselige stunder med bloggen din eg, for alle smilene du har gitt meg.

  KLEMZ

  SvarSlett
 9. Blogging, lesing og klesvask er det som står på programmet mitt idag. Med andre ord, en helt ordinær søndag. En pakke kjøttdeig høres litt lite ut til seks personer. Ha en fin søndag i snøværet!

  Cecilie

  SvarSlett
 10. LItt forskjellig her og, du. Har tre som spiller Temple Tun i sofaen, to som bygger lego oppe, en som sover ute, en som ordner i hagen, ei som slækker på nettet... Har bakt brød da. Skal klargjøre ei til bursdag. Og så skal vi også dra på en visning! Så dagen vil nok gå, tenker jeg :) I tillegg kom jeg på en oppgave soms kulle vært skrevet. Mulig den forsvinner litt i en vaffelrøre... må vel bli vaffel-lunsj i dag, tror jeg. Fin søndag videre til dere! Og, jeg elsker det nye huset ditt Pia. Vil også gjerne ha :D

  SvarSlett
 11. Jeg vurderer å utfordre mannebeinet i mariokart. Ellers er planen å få i oss middag. Og.... Ja. Det var vel det hele. Ikke så veldig storslåtte planer med andre ord. Oh, how I love søndager!

  SvarSlett
 12. Herlig! Her valgte visst alle seg april.. så jeg syns jeg baker bursdagskaker annenhver dag. Godt å få alt unnagjort på en måned da....

  SvarSlett
 13. Jeeez,dere har jammen fine søndagssysler..
  Jeg elsker søndager uten for mange planer.
  Men i dag skal vi på kino, sånn midt på dagen (for det var da den gikk)
  Og så jobber vi på terrassen, selv om det snør.

  SvarSlett
 14. Jeg er på min andre maskin med klesvask, har puppet x-antall ganger og spilt noen runder med rumble. Og så har jeg fått storebror til å gå på rommet med en og en bamse, som visstnok ville sove, sånn at jeg skulle slippe å ha han også på fanget mens jeg prøver å få lillesøster til å sove. Og akkurat nå kom han krabbende opp allikevel, så da er det bare å begynne på nytt.
  Etterpå skal jeg ta med begge barna ut på tur, så far kan jobbe litt i fred og ro. En romantisk familiesøndag altså! Hihi..

  SvarSlett
 15. Snøvær ja.. Har også vasket og ryddet klær. Her guttungen er hos en kamerat og leker, storejenta vår har besøk av ei venninde og veslejenta henger etter de to store jentene.
  Akkurat nå er mannen på trening og jeg koser meg med en kopp kaffe og blogg-lesing. Har akkurat støvsugd og ryddet litt i stua og på kjøkkenet. Senere i dag skal jeg ut og gå tur i lysløypa.
  Til middag i dag blir det lettvindt. Svenske kjøttboller med brun saus og poteter. Og gele til dessert! (omtrent første gang vi har dessert utenom høytidsdager)

  SvarSlett
 16. Haha, det er nettopp slike innlegg som får meg til å elske bloggen din!
  God søndag videre!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Sånne kommentarer får meg til å elske å blogge:)

   Slett
 17. Hva skulle han med kjøttdeigen? :)

  SvarSlett
 18. Vi fikk ånden over oss (pga sol og fravær av snø i denne landsdelen..), så mannen vasket og støvsuget to biler og jeg ryddet i boden mens eldstemann syklet (og vasket litt bil med far) og vesla satt i vogna og var litt frustrert over å ikke få være med på moroa.. Men vi burde nok ryddet inne i stedet ser jeg nå.. men det får vi ta ut over kveldinga...

  SvarSlett
 19. Det striregner. Åtteåringen har forsvunnet ut en plass. Tredje maskin i gang, denne gangen med boblejakker. Vi har sparklet vegger og montert et trådkurvstativ og glor olmt på skyvedørdelene og håper de monterer seg selv . Mannen ute etter aviser. Jeg taper i Rumble og Wordfeud og håper jeg får mat snart. Kjempespennende mao. Rapport slutt.

  SvarSlett
 20. Jepp... har stablet ved, vasket/skrubbet terrasse... og ja, det regner/hagler her også... :(

  SvarSlett
 21. Høres ut som en fin-fin søndag! Våre outfits er heller ikke egnet for fotografering. For å si det sånn: mannen måtte akkurat hoppe ut av longsen og inn i ei buksa da det ringte på døra... ;-)

  Vi har FANTASTISK vær i Tromsø i dag, så vi har vært ute i flere timer. I akebakken! Herlig! Nå gjør mannen og eldste seg klar til å heie TIL frem til seier på Alfheim. 7-åringen har besøk av to klassevenninner. Mammaen deres kommer og henter dem om to timer. Men først skal vi spise vafler til kvelds, begge mammaene og unger! Med andre ord: deilig søndag!

  SvarSlett
 22. Har planlagt undervisning til kommende uke, og nå er vi snart klare for svømmekurs - spennende -neppe, men veldig deilig å ha gjort det - I kveld har jeg en date med nett-tv på nrk. - Skal se Titanic og sy av hjertens lyst... Kos deg med resten av søndagen.
  Hilde

  SvarSlett
 23. Hahah, det høres ut som søndagen her i huset - sett bort i fra at det hverken er menn eller barn her. Avslappet med store bokstaver, og helt klart fordi vi fortjener det.

  NYT kjøttdeigen! ;)

  SvarSlett
 24. Her er det i grunnen en ganske rolig dag - herlig :-) Gemalen og jeg har vært ute og fått oss en rask marsj i sola :-D Jeg har forberedt foreldresamtaler, rydda litt og strikka masse :-))

  Ha en fortsatt fin søndag - klem Siv

  SvarSlett
 25. Her har det kun vært sløving ute i solveggen i dag!
  Deilig å kjenne sola varme og se at fregnene popper opp ;)

  SvarSlett
 26. en rolig dag her. Liten tur i fjæra før mannen måtte på jobb. Nå er det bretting av klær som står på programmet. Jippi!!!!!

  Fin søndag:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bretting av klær er jo bare herlig! Not...

   Slett
 27. Nydelig vær her, men kaldt. Vi hadde mange planar, men ungane var rampete og alt gjekk i vasken. Ein tur for å vaske bilen er vel alt eg har å kome med. Likegreit at det er mandag imorgon...

  SvarSlett
 28. Vi har vært ute i nordavinden og sola og nytt vårfornemmelsene :) Vasket bil og tatt vårshiningen på Mr Harley Davidson :)
  Klæm

  SvarSlett
 29. Vi har hatt party i dag, og som mor til jubilanten, havnet jeg på kjøkkenet i en åtte timers tid.. Det var forsåvidt ikke planen..

  SvarSlett
 30. Svømmehall og klesvask, tegning og maling , klesvask, brette klær, og tenke på at jeg burde få med mine to stuegriser på tur.... Og så rumble da.

  SvarSlett
 31. Huff, den mannen din har et tøft liv....

  SvarSlett
 32. Svømmehall! og loppemarked. Flotte "kupp" (kan leses om hos meg, se se) - og 200 meters merke til storebror og 25 meters merke til frøken snupp. Ellers mye langflate med nye loppebøker og nye loppelekebiler og gammel krim og fyr i ovnen - og en og annen selvangivelse. Klesvask - jepp, hele tida.
  God søndagskveld til deg.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails