torsdag 19. april 2012

Cupcakesdilemma

Ikke for å mase sånn om det bloggtreffet, men i morgen er det siste sjanse til å melde seg på. Vi trenger litt tid på siste finpuss. Og da må vi jo vite akkurat hvor mange som kommer. Åshild skal visst lage en buffet med noe scampigreier og timianstekte poteter og oksefilet og sånt, og hun skal jo dekke bord og finne fram nok stoler og det småtteriet der. Men for meg som skal bestille cupcakes, er det veldig viktig å få et eksakt tall. Så meld deg på før det er for seint! Og JA, det er flere enslige stakkarer som har meldt seg på, og det skal gå så bra! Promise!

Jeg sliter litt med denne cupcakesbestillingen. For i tillegg til antall cupcakes, må jeg også bestemme meg for hvordan de skal se ut. Jeg har tidligere bestilt fra Kakemomsen, og har siden drømt om kakene hennes. Ja, selv nå som jeg sitter og skriver, merker jeg at det renner litt fra munnviken.


Jeg har lånt alle disse bildene fra Kakemomsen, og hun har masse å friste med.

Vi må vel ha cupcakes med litt pynt? Men hva slags? Skal vi kjøre gjennomført med kun en farge, eller skal det være litt variert?

Rosa cupcakes hører kanskje med når man skal ha bloggtreff?


Niåringen min synes disse legocupcakesa var de flotteste inne på Kakemomsens side.

Så hva skal jeg velge? Har dere cupcakeinnspill, tar jeg gladelig imot. Det er en stor og tung oppgave som er lagt på mine skuldre, og jeg vil gjerne ha eksperthjelp.

Og nei, sånne innlegg som dette er absolutt ikke sponsa, men vi takker gjerne ja til en ekstra cupcake. En liten smaksprøve til meg, for eksempel. (Og mens vi snakker om sponsing - i morra kommer det er skikkelig sponsa innlegg! Med vinnersjanser til en av dere:)

Ha en fortreffelig kveld med eller uten cakes!

15 kommentarer:

 1. Ærlig talt, Pia. Baker du ikke cupcakene selv?? Og du kaller deg mammablogger??! ;-)

  Dødsfine cupcakes! Får vann i munnen her jeg sitter, jo. Og jeg er sunn om dagen! Full fokus på bikiniformen som må være på plass til midten av juni. Eller bortsett fra om fredagene da. Da går jeg bananas!

  SvarSlett
 2. Har aldri smakt dette her jeg. Aldri støtt på en cupcake faktisk.

  SvarSlett
 3. Tror nok jeg må bidra med noe annet enn cupcakebakst...Jeg klarer oppriktig IKKE å pynte muffins/kaker/meg sjøl....No talent.

  SvarSlett
 4. Legocupcakes'ene var definitivt kulest!
  og passer så klart til et bloggtreff uten rød løper.

  Skulle gjerne vært der.Men da måtte jeg hatt med meg Virrum.

  SvarSlett
  Svar
  1. Samme sier jeg! Bring the woman (Virrum) and get your butts over to Hokksund!

   Slett
 5. Jeg kan dessverre ikke komme på det bloggtreffet, til tross for at det høres umåtelig gøy ut. Det er en litt lang og kronglete reisevei fra Bergen. Jeg synes du skal gå for litt varierte cupcakes. Det blir kanskje litt kjedelig med bare en sort, men det er nå min mening.

  Cecilie

  SvarSlett
 6. Et virkelig krevende oppdrag du har tatt på deg, Pia.
  Til en sånn anledning MÅ det jo bare være pastellcupcakes:-)

  SvarSlett
 7. Ja, livet er tøft. Lykke til med alle utfordringene!

  SvarSlett
 8. Hva med bloggcupcakes? Pynte med litt bokstaver? Originalt er jo tingen - ikke herme etter noen.
  Har for øvrig aldri lagd en cupcake jeg, men Toro-muffins er jeg en racer på, pynta med melis og nonstop!
  Skulle gjerne vært der, men det er langtvekkistan for meg. Jeg får heller angre innmari etterpå.
  Ha det gøy!!!

  SvarSlett
 9. Syns faktisk legoversjonen såg best ut eg også ;) Håpar og trur de får det kjempekjekt på bloggetreff!! Og at det blir så stor suksess at de gjer det igjen;)

  SvarSlett
 10. Mitt eneste krav er at de må smake godt.

  SvarSlett
 11. ikke bokstavcupcakes, vær så snill. Ikke med rumble-mani..........tenk deg åssen en lar fingrene skli over cupcakesene da...........hihi!

  Ha litt varierte synes jeg.

  SvarSlett
 12. Dette er legomuffins: http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=381386065224633&set=a.269762676386973.79651.268676439828930&type=3&theater

  Anbefaler Kake Haugen på Facebook, mange supre cupcakes :-)

  http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Kake-Haugen/268676439828930

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails