mandag 2. april 2012

Aprilsnarr!

Seffern var gårsdagens kattungeinnlegg aprilsnarr. Og det skjønte de fleste av dere. I fjor var jeg jo hjemmeværende og hadde litt mere tid til å planlegge livets viktige begivenheter. Sånn som aprilspøk i blogg, for eksempel.
Det er sikkert noen som synes at jeg er rar. Jeg synes ikke at jeg er så rar. Men da jeg i fjor drev med selvfotografering før aprilsnarrinnlegget (som du finner her), tenkte jeg innimellom "Herregud, hva er det jeg egentlig driver med?!!"

Se for deg en voksen, ujålete og utad veldig rolig og skikkelig kvinne. Hun er hjemme i permisjon med sin lille ettåring. Hun har pønsket ut et aprilsnarrinnlegg til bloggen sin, og trenger noen bimbobilder av seg selv. Hun sminker seg sterkt. Hun stabler to stoler oppå hverandre, og plasserer kamera på toppen. Kvinnen trykker på selvutløserknappen, kiler en ekstatisk ettåring på magen og roper BING! mens hun lager en grimase og sekundet etterpå stirrer hun tomt, dog sensuelt inn i kameraet. Så er det BING! og ballkast, mens hun trykker på selvutløser igjen. Ettåring løper etter kvinnen og kaster ball og synes det er fryktelig gøy hver gang mora roper BING! og slenger seg ned foran kameraet.

Etterhvert tar kvinnen av seg genseren, og tenker i sitt stille sinn at naboene for all del ikke må se henne, der hun poserer som en imbesil bimbo, kun iført en grålig amme-BH.

Men hva gjør man ikke for å få tatt det ultimate bildet. Og hva gjør man ikke for bloggen. Jeg synes fjorårets aprilsnarrinnlegg var ustyrtelig morsomt, og jeg fulgte opp med en ustyrtelig morsom sinkhusgiveaway. Mora mi ringte og lurte på om det hadde tørna helt for meg og sa at nå var det kanskje på tide at jeg begynte å jobbe igjen. Og det hadde hun kanskje litt rett i.
Nå kunne jeg publisert et av fjorårets bilder. For jeg synes jo at jeg ble ganske vakker på dem. Innsugde kinn og framstukket hake. Sløret blikk og trutmunn. Men det var liksom ikke helt meg. Så jeg slår heller til med et påskekyllingbilde som jeg har funnet fra Base212 sin nettside.

For nå er det da straks påske, er det ikke?
Ble du lurt av noen i går?

Ha en fin dag med eller uten lureri!

20 kommentarer:

 1. Hehe.. morroklumpen! :)
  Jeg klarte å lure ungene, men det skal kanskje ikke så mye til når de er 3 og 5.. ;)
  God påske!

  SvarSlett
 2. Ja, jeg ble lurt i går. Ingvar lurte meg med å si at han ville ha mer eplekake. Og så ville han ikke likevel, det var aprilsnarr. 7-åringer har en merkelig sans for humor...
  Ellen :)

  SvarSlett
 3. Hahahahah, jeg dauer av beskrivelsen, jeg kjenner meg igjen, det er det verste av alt - selv om jeg ikke akkurat har strukket den sååå langt som du gjorde i fjor! Jeg har ikke blitt lurt av noen, det er jo helt umulig så lenge VG skriver alle aprilspøkene i sin egen avis klokken 9 på morgenen :) Men Sara og jeg lurte Ivar da, vi stilte klokken to timer fram, og han gikk rett på, hehe. Veldig fornøyd med den ;)

  Du, over påske skal jeg avsløre en plan jeg har, som jeg har gledet meg til å fortelle. Jeg gleder meg spesielt til å fortelle det til deg, for det er noe du har gjort to ganger, som jeg foreløpig bare har gjort en gang - og nå skjønner du naturligvis hva det er, haha - men ikke skriv noe om det på min blogg enda, for mamma leser der ;) Hun har bursdag på lørdag ;)

  God påske!! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Aha! Bare planer, eller har du bestilt tur? Spennende!

   Slett
  2. Har ikke bestilt, men har vært i kontakt med selskapet og har en dato på hånden :)

   Slett
 4. Jeg ler og ler av fjorårets aprilsnarr. Den hadde jeg nesten glemt. Fantastiske bilder!!

  SvarSlett
 5. Hahaha, jeg ler av deg ass, hahahah! :)
  Takk for at du finnes! Og det er ikke aprilspøk engang!


  Se her da. Hjerte og greier ;)
  Fortsatt god påske!

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Nå har jeg lært meg det. Copy og paste. ♥
   God påske til deg og:)

   Slett
 6. Hahaha, har ikke sett fjorårets aprilsnarr før nå jeg, gir meg ende over for at du la så mye innsats i innlegget:-)

  God påske til deg!

  SvarSlett
 7. Hahaha :) Du er bare helt utrolig!!
  Her er vi snart innsnødd, men koser oss for det :)
  Påskeklæm

  SvarSlett
  Svar
  1. Her har vi sol! God påske til deg:)

   Slett
 8. haha - takk for at du minna meg på din aprilspøk i fjor! Den i år gikk jeg ikke på ;) Ble ikke lurt og ble litt skuffa egentlig. Jeg tok reprise av fjorårets aprilspøk. Det var enkelt og greit. Sol her også! Litt kaldt da men... God påske til deg og alle ungæne og kæll og katter. Nei ikke katter. Det ble jo ikke 3 katter. Men kanskje en snart?

  SvarSlett
 9. Ble verken lurt, eller lurte..sikkert kjedelig.
  Ennå to dager på jobb før jeg kan brøle PÅÅÅÅSKE i kor med alle dere andre! :-)

  SvarSlett
 10. Jeg ble ikke lurt i går, og som jeg har skrevet på min egen blogg, er jeg litt skuffet.

  Cecilie

  SvarSlett
 11. Nei, vart ikkje lurt, og lurte heller ingen. Litt kjedeleg.
  Men no er det fri ei heil veke til.
  Det skal bli godt med dagar med god tid og ingen planar.
  God påske til deg:)

  SvarSlett
 12. Du lurte meg ikke ;-)
  For du skal jo selvfølgelig ha 4 katter. 3 ville vært urettferdig for barna. Hvem skulle vært den uten katt. En god mor som deg vil jo selvføleglig gi barna en katt hver.
  Fortsatt god påske til deg.
  Klem

  SvarSlett
 13. Nei, heldigvis :)

  Og det som avslørte kattespøken var at jeg husket din mann mente: Katt?! ALDRI!! ;)

  SvarSlett
 14. Nei, ble ikke lurt, lurte ingen. Kjedelige greier.

  SvarSlett
 15. jeg ble lurt. Av han som hvert eneste år forandrer fødselsdagen sin på facebook til første april. Veeeldig morsomt. Eller nei. Syns VG kan slutte med det tullet å avsløre alle spøkene så tidlig.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails