fredag 2. mars 2012

Vær så god!Jeg trakk på kjedelig vis, og da ble det dama med bloggen Med et lekent sinn som stakk av med gavekortet fra Minimikki. Yeee! (og det prøvde jeg å skrive med musa også, men det ble liksom ikke så flott) (Og det der hørtes ikke så flott ut heller)
Og til de av dere som da ikke vant, kan jeg opplyse om at Minimikki frister med mange varer med opptil 70 prosent rabatt og fri frakt i mars. Og så kommer det straks et nytt blogglotteri. Ikke barneklær denne gangen. Noe mer interiøraktig, for å si det sånn.

Ha en super kveld med eller uten flaks!8 kommentarer:

 1. Jeg har skjønt at det skal vist skrives sånn: WIIIIII!!! Men det holder jeg meg unna ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg pleier å rope wiiii også. Men noen ganger roper jeg yeee! ;)

   Slett
 2. Johoo! funker også:) Ser fram til neste blogglotteri og sparer jubelen til da. *God helg*

  SvarSlett
 3. Eg såg eitt-talet i starten, og vart kjempeglad..ei lita stund;) Jaja, gratulerer til den heldige:)

  SvarSlett
 4. Wohoo! Neimen tenke seg til, det hadde jeg ikke trodd.
  Jøss, detta var stas! Jippi!!

  SvarSlett
 5. Flott gave til flott bloggvinner :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails