tirsdag 20. mars 2012

Kurvvinner. Og bloggtrefftrøst

Herregud, jeg trenger et nummer før jeg legger meg! skrek jeg til han som lå ved siden av meg i sofaen i går kveld.

29, sa han.

Og så la jeg meg, og så sto jeg opp og dro på jobb, og først nå har jeg fått telt meg fram til nummer 29 som er ei uten blogg og som vinner en kurv fra Stilige vegger. Hun heter Mette, og jeg håper hun leser dette og sender meg en mail.


Så ser jeg at noen melder seg på bloggtreff og det er stas! Til de av dere som har lyst, men ikke tør: Jeg skjønner dere godt. Jeg er heller ikke supersosial, og er ikke en sånn som ville kasta meg inn i sånne situasjoner. Men prøv deg! Det blir ikke at vi fire som arrangerer skal sitte og flire og le og være en eksklusiv klikk. Vi skal sørge for at alle får noen å snakke med. Det blir partnerbytter. Det blir hæppenings. Og higer du ikke etter å publisere bilder av deg sjøl i din egen blogg, så skal du slippe å føyses fram i andres. Skriv gjerne dette når du melder deg på - at du ikke kjenner noen og er litt smånervøs. Da rykker jeg inn og ordner støtte og support:) Jeg har ganske god erfaring med tilpassa undervisning.

Sjelden skriver jeg noe spontant i hyrten og styrten, men måtte få dette ut. Så får det komme et mer vanlig piainnlegg seinere i kveld.

12 kommentarer:

 1. En god ide med bloggetreff, håper dere koser dere!

  Jeg kan jo minne om at Barnebokforlaget arragerer bloggseminar den 24.4 på Stena Saga, det er gratis og åpent for alle.

  Skjønner ikke hvorfor dere ikke leier inn noen paparazzier, altså, det skulle bare mangle..!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, har blitt invitert til bloggseminar på Stena Saga, men det er midt i arbeidstida....

   Slett
 2. Jeg gjetter vilt på at du ikke får fri for å gå på bloggseminar! Skikkelig dårlig gjort, altså.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, jeg har ikke tenkt tanken engang... På dagtid er jeg ikke blogger. Bortsett fra på fredager - da har jeg fri fra jobb;)

   Slett
 3. Ja ja..... Han kunne jo sagt 69 og du kunne blitt bokstavelig ;)

  SvarSlett
 4. Svar til deg inne hos meg,hvis du er interessert:)
  Digger måten du kårer vinnere på!

  SvarSlett
 5. Jaja, en dag blir det vel bloggtreff via Skype også :) hehe..

  SvarSlett
 6. Grattis til Mette.
  God markedsføring av bloggtreffet. :-)

  SvarSlett
 7. Skulle gjerne vært med på blåggtreff om jeg hadde kunnet/bodd litt nærmere, sjøl om jeg ville syns det var søkkandes skummelt.

  SvarSlett
 8. Gjett om jeg skulle likt å vært der, men lang reisevei og særdeles trang økonomi for tiden setter dessverre en stopper for det i denne omgang! Jeg regner med at det kommer til å bli flere treff med tanke på arrangørene;-)
  Gleder meg til å få se referater og bilder!
  Masse lykke til alle sammen!

  Klem fra Grete

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails