tirsdag 21. februar 2012

Veien mot et kjøkken

Da vi drev og planla nyhuset, surfet jeg rundt som en gal etter inspirasjon. Noe jeg falt for, var noen kule oransje barstoler fra Kartell. Jeg falt virkelig. De skrek på en måte "PIAAA!!"  Men så var det prisen da.... Men det var lov å drømme.


Plutselig blir det lagt ut to sånne barstoler på finn. Oransje, av alle ting. Og de var billige. Jeg kastet meg over telefonen, prøvde å skjule opphisselsen og spurte om de fortsatt var til salgs. Jo, da, det var de. Og mitt idiotoppfølgerspørsmål var da "Hvorfor i all verden selger du dem så billig?! Er det noe galt med dem?!" Nei, da, det var det ikke. De var godt brukt, hadde stått i en kafè, men nå skulle de bort. "De er mine!", brølte jeg og tørket bort sikkelet som rant i munnviken. Så la vi på, og jeg måtte gruble litt på en bittelite problem - barstolene befant seg jo på en helt annen kant av landet. Men man har bloggvenner, ikke sant?

Jeg tok kontakt med Barbro. Og snille, gode Barbro dro og hentet stolene. Og hun hadde dem en periode i sitt hjem. Noe av det jeg minst kan se for meg hjemme hos Barbro, er knall oransje barstoler. Men de hospiterte faktisk der. Så trenger jeg jo ikke å skrive så veldig mye mer om barstolenes reise østover, men nå er de her de hører hjemme.  Og jeg kan gå så langt som å si at jeg elsker dem.

Ha en glad kveld med eller uten barstoler!

40 kommentarer:

 1. Kjempetøffe! Av og til er det bare "ment to be".

  SvarSlett
 2. Knall tøffe:):)
  Kan jeg spør hva gulv dere har? Var nydelig:):)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er ask. Hvit (?) ask.

   Slett
  2. Er det parket eller laminat? Digger stolene forresten:):)

   Slett
 3. Bloggvenner skal man ikke undervurdere! Kjenner at jeg er nysgjerrig på stolenes ferd sørover, du lager et oppfølgingsinnlegg om det, ikke sant?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha, stolenes ferd er absolutt ikke interessant eller fengende, så det er lite å blogge om...

   Slett
 4. Hehe :) Veldig bra :) Helt enig med oppsummert, du må nesten fortelle hvordan de kom i hus ;)

  SvarSlett
 5. "ment to be" med andre ord! De var stilige og kler helt sikkert ditt hus - og deg!

  SvarSlett
 6. Kjempetøffe stoler og deilig farge - du begynner jo å få DET designerhjemmet :)
  Finfin mandagskveld til deg:)

  SvarSlett
 7. Så kule! Ingenting er vel som å finne noe man virkelig elsker - og så endatil gjøre et kupp!!:o)

  SvarSlett
 8. Knalltøffe stoler. Er de gode å sitte på, eller er det kanskje litt underordna?

  Litt stilkræsj hos pastell-Barbro, men veldig snilt av henne å fikse for den siklende, brølende bloggvenninna.

  SvarSlett
 9. Skjønner godt at du falt for disse stolene!! Knalkule :)
  Klæm

  SvarSlett
 10. Nei, så gøy! Skjebnen rett og slett? Bloggvenner er gode å ha dessuten :)

  Takk for koselig hilsen til W!

  SvarSlett
 11. De stolene kunne godt fått flytta inn til meg. Rødt og oransje sammen er jo bare knall :D
  Nå fikk jeg endelig tid til å lese litt blogger. Har kost meg nedover her. Fantastisk innlegg om valentingaven. Da spratt latterdøra opp:D
  Nydelige klær fra Polarn og Pyret. De stripete genserne var knall. Ingvar trenger gensere. Gutten vokser alt for fort. Skal tro om han vil like disse???
  Ellen :)

  SvarSlett
 12. He, he, hva har man bloggevenner for?
  Og stolene er knallstilige de, selv om de nok passer best hjemme hos deg:-)

  SvarSlett
 13. Fniiiis! Tørke sikkelet som rant i munnviken... fnis igjen!

  SvarSlett
 14. Så gøy å komme over et kupp på akkurat det du har ønska deg så! Og jeg skjønner godt at de passer mer inn hos deg enn hos Barbro :o) Kule da!

  SvarSlett
 15. H E L D I G R I S E N E dere!

  SvarSlett
 16. for en snilling da:)

  kan godt se for meg at du falt for de:) de var jo oransje:)
  vil gjerne se dem sammen med den kule kjøkkentapeten da:)

  klem ellemell

  SvarSlett
 17. Fy søren meg altså!
  Dei kunne jammen meg eg tenkt meg. Ganske misunnelig, men det var nå godt de havna hos et grepa kvinnemenneske som deg då.

  SvarSlett
 18. Fantastiske Barbro som lot dem reise *ler*

  SvarSlett
 19. Kjekt med slike kupp. Finn.no er kjekt om ein tek seg tid til å leite. Eg har fått eit inntrykk av at du er veldig glad i oransje :-)

  SvarSlett
 20. Stilig!
  Fortsetter du sånn må du snart melde deg inn i NIB, og så blir du nominert som årets morsomste interiørblogger istedetfor årets morsomste mammablogg ;-)

  SvarSlett
 21. Stiige!
  - Og no fek eg lyst på nytt hus, nytt kjøkken og nye stolar...

  SvarSlett
 22. Slit'an med nye, gamle barkkrakker! Jeg kan levende forestille meg at disse passer godt inn til resten av interiøret. Ja, bloggevenner kan nok være gode å ha. :-)

  Cecilie

  SvarSlett
 23. Kuult! Det er alltid så gøy når man finner akkurat det man vil ha på Finn! Jeg fant en gang en dame like i nærheten som solgte AKKURAT den tapeten jeg hadde bestemt meg for etter å ha kikket og vurdert i nesten ett år. Til halve prisen! Grattis med kule stoler, de skriker virkelig PIA

  SvarSlett
 24. Kjempestilige stoler, ikke min stil men synes de var tøffe forde ;) !!!!
  Jo takk det var skjønt med ferietur midt på vinteren, er noen år siden sist vi dro i februar . .

  Btw. nyyyydelig gulv jeg skimter under stolene, er det laminat,parkett eller ???


  Maren.

  SvarSlett
 25. Jeg sikler. kjenner jeg MÅ ha slike:) Kjempeherlige stoler:) Som smykker jo:)
  Trine:)

  SvarSlett
 26. Hei Pia! Jeg må bare skrive til deg nå som jeg kom over dine orange stoler og din orange header på bloggen. Det ser ut til at du liker orange! ;) Jeg er en skikkelig skrotnisse og kjøper gamle ting. Akkurat nå har jeg en orange brødboks her hjemme. Den er kjempefin, fra 50-tallet og jeg skal selge den for 300 kr. Send meg en mail på ekteinterior@gmail.com om du vil at jeg sender deg et bilde av den. Jeg bor i Østfold. Jeg måtte bare skrive denne kommentaren når jeg så alle dine orange ting. :))

  SvarSlett
 27. Ikkje stolar som hadde passa her, men passa veldig godt hjå deg, og veldig tøffe i riktig miljø;)

  SvarSlett
 28. Oooh, det var stolene sine! Tøffe! Innser at jeg ikke har tittet innom på litt for lenge, iom at jeg ikke har fått med meg at dere har flyttet. Huset ser snasent ut - med eller uten rot ;)

  SvarSlett
 29. Hehe kjempe kule stoler (selv om de ikke er helt min stil)
  Så kjekt at du fant de billig på finn og at barbro var så snill å go ;)

  SvarSlett
 30. Hehe, herlig!! Ja er rart hvor opphengt man blir i EN spesiell ting!! Livet blir plutselig ikke komplett uten.. (Eller jo, tar bare litt tid før man innser det selv...)

  Rå-tøffe stoler! Prikken over i´en kanskje?

  SvarSlett
 31. De var kjempetøffe! Og så utrolig fint hjem dere har fått. Ja, gulvet falt jeg også for. Skikkelig fint.

  SvarSlett
 32. Så glade de var.
  Fin blogg du har, forresten!
  Legger meg til som følger

  petrine

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails