lørdag 11. februar 2012

Star Wars! Og Lego

Ungene mine ble ikke født med en lyssabel i hånda, ikke dekorerte vi barneromma i en spesielt voldelig stil og ikke hang vi sabler over vogga.
Men så viser det seg at det er noe med gutter og våpen. En slags fascinasjon jeg ikke helt fatter. Og ettersom åra har gått, har det kommet mangt et skumgummisverd inn i vårt hus. Noen plastskjold. Trekniver.

 En annen guttegreie er Star Wars. Du vet, de gørrkjedelige filmene. Med de merkelige figurene. Men som de fenger! Star Wars er topp! I går kom Star Wars-filmen "Den skjulte trussel" i 3D-versjon, og i den anledning arrangerer Toysrus Star Wars-dager i sine butikker. Du kan vinne kinobilletter, du kan få prøve lyssverd, masker og andre stjernekrigleker, og du kan få kjempe mot noen av Star Wars figurene. Dessuten finner du masse Lego der. (Du kan lese mer om Toysrus og Star Wars her)


Nå vet jeg ikke hvor fristende dette er for dere milde mødre, men har du gutter i en viss alder, tør jeg påstå at dette kan fenge.

Noe som har fenget mine gutter, er noen store esker med Star Wars Lego som vi har fått i posten:)

Er gutta dine opptatt av Star Wars? Hva med Lego?

Ha en fredelig kveld med eller uten stjernekrig!

24 kommentarer:

 1. Absolutt, skulle nesten tro at ingenting annet fantes. Lego bidrar godt til suksessen, det er ikke lite utvalg som finnes på markedet.

  Ønsker deg en god helt, may the force be with you!

  SvarSlett
  Svar
  1. May the force be with you too! (Eller er det noe annet man svarer?...) Jeg har lært masse om Star Wars etter at jeg ble mor - før hadde jeg ikke peil. Jeg er vel ingen SW-fan nå heller, men man slipper liksom ikke unna...

   Slett
 2. O jess. Lego fenger, og særlig starwars og ninjaer for tiden. Poden synes Darth Vader er kulest, så han har gått over til den mørke siden for lengst. Og Ninjalegoen er på samme lag, mot Jediene.

  I tillegg har han nådd det punktet at han fint klarer å bygge opp alt som går i stykker, altså mye mindre jobb for oss.

  Vi er såpass hardt angrepet at det leses bruksanvisninger for å sette sammen lego på sengekanten. Det er hardcore.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tenk så mye ungene lærer av å lese de bruksanvisningene! For det er heftige saker! Og de får det til!

   Slett
 3. Lego er poppis her også! Og enda mer når det er star wars! Har en gutt som digger lego star wars- spill på ps3 også jeg..

  SvarSlett
 4. Har vel et par år igjen før minstemann blir Star Warsfan. Jeg slapp unna de derre Star Warsgreiene med eldstemann, men det spørs om det går denne gangen...

  SvarSlett
 5. Eldstemannen min er nesten fanatisk opptatt av star wars og bygger lego hver våken time av døgnet..... Og skal nr 2 være med på leken må han bare følge på. Jeg må bare innrømme at dette interesserer meg midt på ryggen og gutta er mektig irritert på den idiotiske mora som ALDRI får med seg noen navn på disse figurene ;)
  Kjøpte bok med oversikt over alle star wars-legosettene som er produsert, og den leses hver kveld :)
  Klæm

  SvarSlett
 6. Hos oss er alle tre, (meg, Skolegutten på snart 9 og Gullet som er 3) helt hekta på StarWars, jeg gleder meg VILT til å ta ham med på kino og se den 3D filmen. Vi har bøtter med StarWars lego og diverse utkledningstøy, og gensere etc etc med StarWars på. Jeg blir aldri lei :) *♥*

  SvarSlett
 7. fy for pokker, har DU også fått lego i posten!!
  hvorfor får ikke vi?? som har en superduperstarwarslegofan i huset!!

  jaja,glad for tipset da. Vi skal definitivt på Toys'r'us.
  Jeg synes nemlig også at Starwars er kult.

  På en måte.

  SvarSlett
 8. Eldstemann på 8 er ikke noe interessert i de vanlige guttelekene, men han på 6 er veldig glad i dem. Det var stort sett bare Lego på ønskelista til jul i motsetning til storebror... Godt at de ikke er like :-)

  SvarSlett
 9. Jeg burde lånt en unge og gått sjøl...

  SvarSlett
 10. Wow, jeg vil også ha lego i posten!!
  William på 6 år er helt hekta på star wars, så vi må nok ta turen å møte disse figurene 25 ;)
  Takk for tipset

  SvarSlett
 11. Synd vi ikke har Toys`R US i Bodø enda... Her er 6 åringen lidenskapelig opptatt av Star Wars Lego og det eneste som står på alle ønskelister til jul og bursdager er StarWarsLego - og atter StarWars Lego. Aller øverst står Dødsstjerna - og han har litt vansker med å forstå at han ikke får bruke sine hardt oppsparte 4000 kr til å kjøpe denne. Det hjelper heller ikke si at han allerede har nok romskip - for det danner jo ikke èn skvadron en gang... Og man må jo ha flere skvadroner - må skjønne.
  Vi leser Star Wars blader til kvelds, men jeg synes disse filmene blir litt i drøyeste laget for en 6 åring enda. Selv CloneWars kan bli for heftig, så vi får vente noen år til;-)
  Og minstemor- som enda ikke har fyllt tre - hun snakker bare om Starwoss hun også;-D

  SvarSlett
 12. har på følelsen av at de fleste skal gjennom de fleste diller oppgjennom!
  vi har vært gjennom Star Wars og lego også.
  men for tida er det mest poppis med papirbretting dominobrikke-stabling - aldeles bortimot nesten gratis, og aktivitetene kan pågå i lang tid!
  helt genialt! :)

  fin helg til deg
  klem fra Åpent^hus

  SvarSlett
 13. øh - papirbretting var en ting, ja. og dominobrikke-stabling en annen. (gikk litt fort her gitt)

  SvarSlett
 14. Her i huset har eldste(jenta) på 9 sett Star Wars i 3D sammen med sin far i dag. De storkosa seg! Så jenter lar seg også rive med av eventyret in da sky.

  Selv er jeg vel sånn passe fascinert. Har vel sett alle filmene, tror jeg. Husker at jeg og mamma ble sittende og se ene filmen for masse, masse år siden. Den med de søte bamselignende fyrene som kriger. Du vet? Nei? ;-)

  Kos dere med legoen, Pia! Godt dere fikk disse eskene etter at dere var i hus. Legokreasjoner og flytting er ikke å anbefale. Tro meg, jeg snakker av erfaring.

  SvarSlett
 15. å heldige gutter. Liker Star Wars jeg- og åtteåringen min! Lego er det eneste leketøyet han bryr seg om, så det har blitt endel star Wars Lego ja. Men han har jo ikke hele samlingen....

  SvarSlett
 16. Jeg er helt blank på Star Wars, men lego er moro.

  SvarSlett
 17. He he så gøy :)

  Håper du får en nydelig dag med barna dine:)

  SvarSlett
 18. Trenger litt hjelp og blest om dagens innlegg jeg, som jeg anser for veldig viktig og ikke minst en liten motvekt til fjas og tull som jeg ofte lander på, men som egentlig ikke er det som engasjerer meg mest i det daglige. Dagens innlegg derimot engasjerer meg veldig og vi trenger å lese flere slike innlegg; oftere! :)

  Så les innlegget inne hos meg og MEN NOE :)
  Takk!

  SvarSlett
 19. Wooow! hvor har de fått denne legoen?? utbryter Leander her, 8 åringen. Vi kaller han bare for LegoLeander. Det går så og si bare i lego her i huset og jeg blir like imponert hver gang når han bygger nytt og finner opp og ordner på. StarWars er også vel så stas- så lego star wars= himmelen, hehe. Lekte masse med lego selv som barn... betraktelig mindre nå om dagen ;)Kos dere med lego og film og alt :D

  SvarSlett
 20. Digger Star Wars!! (ikke i legoform riktignok)
  Nina 37 ;)

  SvarSlett
 21. Min gutt er veldig opptatt av Lego.. Eneste er at han fyller 30 i august... jaja, vi bor nå i en verden av lego slott likevel da. de er jo litt fine som dekor.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails