søndag 19. februar 2012

POP!

Jeg fikk en hyggelig mail fra Polarn O. Pyret. De lurte på om jeg kunne blogge litt om klærne deres mot at jeg fikk noen plagg. Og det gjør jeg gjerne.

For Polarn O. Pyret (eller POP som vi også kan si) har klær som jeg alltid har likt. Og for å bevise det, hostet jeg fram et snasent bilde.


Her ser dere kvikk kvinne som fødte et barn litt tidligere på dagen. Kvinnens outfit består av en kledelig blå sykehusskjorte, og en lett og ledig tajts. Helt sikkert nettingtruse. Men så skal vi se på hun lille. Hun har nemlig på seg...her kommer det!...en kjole fra Polarn O. Pyret! En bitteliten stripete kjole i størrelse 50! Og er det noe man ikke bruker så mye av, så er det bittesmå kjoler i størrelse 50. Men kjolen var så søt, og brødrene synes det var veldig stas med ei lita søster som kunne ha på seg kjole.

Stripte klær er noe jeg forbinder med Polarn O. Pyret. Men jeg ser jo at de har mer enn striper.


Nå fikk jeg sjansen til å kle opp ungene i noe annet enn små kjoler i størrelse 50. Hva tror dere vi valgte?

Resultater fra en glimrende fotoshoot kommer seinere.

Ha en strålende dag med eller uten klær!

Polarn O. Pyrets facebookside finner du her. Og snart får de nettbutikk:)

17 kommentarer:

 1. Jeg heier óg på POP, så det skjønner jeg godt at du sa ja til:o) Venter spent på fotoshoot. Ha en fin fastelavenssøndag!

  SvarSlett
 2. POP har fantastiske klær! Var stor lykke da de bestemte seg for å etablere butikk her i Tromsø. Liker at klærne deres er fargesterke. Og at kvaliteten er god. Til og med eldstejenta, som får fysisk ondt med tanken på å pynte seg, finner tøffe, flotte klær hos POP. Og lille prinsessa på 7 finner sine favoritter. 2-åringen har ikke så mye hun skulle sagt ennå. Hun kler gladelig på seg det mammaen finner frem. Enn så lenge... ;-)

  SvarSlett
 3. Ja de har mye tøft :) Har hatt noen favoritter derfra til mine små gullklumper også :)

  SvarSlett
 4. Veldig glad i POP.
  De var de eneste som hadde bukser/jeans med strikk nederst da jeg jaktet på dette etter å ha fått en gutt. liker best bukser m/ strikk nede..(Synes det er penest og mest praktisk)

  Og så elsker jeg fargene, printene og kvaliteten.. Har brukt mye av lønna mi der ja.. (hallo POP, hører dere?? Jeg reklamerer gjerne;)

  Ha en fin søndag Piaz.

  SvarSlett
 5. POP har myye fine klær. Heldig du :-)

  SvarSlett
 6. POP har mye fint! Og for meg som skal ha guttetøy og synes svart er litt overkill - alltid - så er det deilige, myke, fargerike klær. Tøffe

  SvarSlett
 7. POP har mye fint, MÅ innom der når jeg er i byen:) Barnebarnet trenger alltid noe.)
  Tenker du valgte sjørøveroutfit jeg:)
  Trine:)

  SvarSlett
 8. Absolutt mye fint, der ja! Og behagelig for oss som ikke er så rosa/lyseblåfikserte. M

  (og nå kan du angre på at du nevnte din egen outfit- nettingtruse kommer gi deg noen pussige treff, noe jeg kom på etter å kikket på egen bloggstatistikk. Jeg tror jeg har skuffet noen opp i gjennom historien)

  SvarSlett
  Svar
  1. Huff, tror du nettingtrusetilhengere vil lete seg fram hit? Ja, ja, de blir vel skuffa.

   Slett
 9. Små kjoler i størrelse 50 blir nok litt for smått selv for lille meg, men jeg har på meg klær i dag. Lilla genser og blå bukse. Jeg har spist hveteboller uten krem, for jeg er ikke så glad i krem. Fortsatt fin fastelavensøndag! :-)

  Cecilie

  SvarSlett
 10. POP har mye kult! Jeg vil også ha sånne gøye forespørsler!!

  SvarSlett
 11. Jeg blir litt mo i knærne av rødt med hvite dotter, så det ville sannsynligvis ha påvirket mitt valg..

  SvarSlett
 12. Herlige, lille frøken str 50!

  Jeg liker POP fordi klærne stort sett holder seg godt. Pysjene er en favoritt, de varer lenge. Spent på å se outfits...

  SvarSlett
 13. POP er veldig stripete. :D

  Vi har ikke noe derfra faktisk. Ikke fordi jeg solgte PdL (forkortelser er finfint), men fordi vi ikke har butikk i nærheten. Men jeg har kjøpt stripete på Lindex, så jeg kan jo late som. *ler*

  Jeg er litt lei meg for at vi ikke har flere bilder av Hedda og meg på sykehuset. Men de to bildene vi har: En diiiiiiger pupp i front med superfersk unge oppå, og et hvor jeg har forsøkt å se mindre sliten ut, men hvor det er veldig tydelig at jeg mislyktes. *flire*

  Håper dere får en fin uke! :D

  SvarSlett
 14. Weeee! Den regnkåpa og de støvlene er bare helt fantastiske!

  Gleder meg til fotosjut

  SvarSlett
 15. POP er en favoritt her i huset også!
  Vinterdressen er helt topp. Med ull inni holder den jenta i huset varm i mange kuldegrader - gull verdt for ei som bare vil være ute ;)
  POP har fantastisk fine, sterke farger!

  SvarSlett
 16. Kjenner til merket, men tror ikke jeg har noe av sorten i hus, så jeg følger spent med! :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails