torsdag 23. februar 2012

Kjøkken igjen

Siden noen av dere virket oppriktig interessert i kjøkkenet, så er jeg så raus at jeg kommer med noen flere bilder.


Men her kommer grunnen til at jeg ikke blir noen stor interiørblogger: jeg kan ikke style! Og jeg klarer ikke å ta sånne innbydene interiørbilder med spennende utsnitt og delikate detaljer.


På disse bildene har jeg oppriktig prøvd å rydde. Men jeg klarer ikke å få det strigla! Jeg gidder jo ikke å fjerne absolutt alt bare for å få tatt noen bilder. Jeg kan ikke kjøpe absolutt alt nytt kun fordi det skal matche med resten av kjøkkenet.


Jeg er stolt over å ha fått til en slags helhet med tapet, lamper og barstoler. (Og takk til en av mine favorittinteriørbloggere, Åpent Hus, for kjøkkenveiledning og kvalitetssikring:)


Men jeg klarer ikke å gjennomføre helheten. Knivmannen er fortsatt grønn, dingser ligger fortsatt i karmer og på benker, på kjøleskapdører henger umatchende tegninger og infoskriv, og aldri i livet om jeg gidder å tapetsere zaloflaska.

Er du fornøyd med kjøkkenet ditt?

Ha en stilig kveld med eller uten helhet!

41 kommentarer:

 1. Kjempestilig kjøkken! Og dei krakkane er berre SÅ fine :-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for titten! :D Jeg liker å se på løsninger jeg, er ikke så nøye på stylingen.

  Zaloflaska min blir heller aldri tapetsert. Eller satt i skapet under, det er jo bare tungvint!

  SvarSlett
 3. På dette kjøkkenet bor det folk, det er bra. Zaloflaska står i skapet, ingen grunn til å taptsere den.

  Men har du juksa? Er ikke alle bildene fra samme dag? Tv-skjermen burde vært synlig på det midterste bildet også, vel? Om den var montert på det tidspunktet.

  SvarSlett
  Svar
  1. JAsså, du er observant? På det andre bildet er TVen BAK meg. Du får komme og ta en titt:)

   Slett
  2. Du mener den er montert på hitsida av vinduet? Må sjekke dette ut nærmere, ja.

   Slett
 4. Ha, ha, ha, tapetsere zaloflaska, du kan få sagt det!!! Kjøkkenet deres er kjempestilig! Og jeg misunner dere den tven på kjøkkenet, det skulle jeg gjerne hatt! Det lar seg jo sikkert gjøre, en gang. Klem fra Anne

  SvarSlett
 5. Jeg syntes det så superfint ut hos deg jeg! Veldig kult :) Jeg ønsker meg veldig et nytt kjøkken her, men det har visst ikke økonomien lyst til med det første...

  SvarSlett
 6. Heia Pia! Det er jo dette som ekte - og kjempefint! Stilige lamper....de liker jeg GODT! Jeg tenker her er det godt å være barn, ja og mann og mor, Pia. Når jeg surfer rundt her i "interiørriket", så skjønner jeg ikke hvordan de får det til. A: de rydder, vasker og styler dagen lang. B: De har ikke barn C: De har barn som sitter stille og gjør som de får beskjed om D: De har ikke tre viltre gutter..........ja, eller så er de kanskje bare veldig flinke - og har interiør og styling som sin altoppslukende hobby;) Jeg kunne ihvertfall aldri vært interiørblogger, har det akkurat som deg. Ha en fin kveld i ditt friske, fine kjøkken!

  SvarSlett
 7. Tapensere zaloflasken? Seriøst? Er vel ingen som gjør det, vel?

  Lettere rystet her jeg sitter og håper du tuller.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er mye rart folk gjør... Jeg tror jeg tuller med den tapetseringa, men det skulle ikke forbause meg om noen faktisk gjør det...

   Slett
  2. Det er ikke så langt unna.

   Jeg drømmer om noe annet å ha Zalo i, eller å orke å sette flaska i skapet.

   Slett
 8. Herlig kjøkken! Hadde jeg fjerna alle kjøleskapsmagneter for at det skal se ryddig ut hadde mormorungen blitt skikkelig fornærma. Å rydde der er jo hennes jobb. Tapetsering eller maling av Zalo-flaske er ikke min greie heller. Syns du er megagod jeg - imponert!

  SvarSlett
  Svar
  1. Kjøleskapmagneter må til! Og de rearrangeres hver dag:)

   Slett
  2. Folk tapetserer jo tv-dekoderen, så jeg blir absolutt ikke overrasket om zalo-flasken også blir pimpet opp.

   Folk er rare...

   Slett
 9. Synes kjøkkenet ditt er flott! Digger den oransje lampen og barstolene og den veggen med kjøleskap og skap til taket ville jeg og hatt!
  Jeg ønsker jeg nytt kjøkken, men det står dessverre et stykke ned på prioriteringslisten. Men - jeg har funnet ut at Ikeafronter passer til skapene mine, så det gjorde et hopp oppover der. ;)

  SvarSlett
 10. Synes du/dere har fått et kjempestilig og koselig kjøkken, her bor det folk. Akkurat som på kjøkkenet vårt.
  ps! Zaloflaske fareg er tøff til det orange ,-)

  SvarSlett
 11. Og den svarte duken står i stil med benkeplatene!
  Etter mine begrep er det god styling...

  SvarSlett
 12. Veldig stilig kjøkken!
  Godt å se at noen andre også har det sånn ryddig og stylet som meg :)

  SvarSlett
 13. Himla hørlig med de orange fargeklattene du har plassert iform av både lampe , stoler og andre små detaljer- fortsetter du sånn kan du bli en av de hippeste interiørbloggerene !!!

  SvarSlett
 14. Synest nå det virker som om du har et riktig så flott kjøkken, litt rot må det være. Er nok deilig med nytt og "ubrukt" så får vi satse på at den følelsen varer lenge ;)

  SvarSlett
 15. Du har et kjempeflott kjøkken.

  Og jeg er veldig fornøyd med mitt. Og om det er noen trøst så egner det seg sjelden for fotografering. Det er veldig deilig med lange kjøkkenbenker nå det skal klippes og brettes bryllupsinvitasjoner.

  SvarSlett
 16. Jeg er fornøyd med kjøkkenet mitt (og ditt), selv om det ikke gjør meg til en interiørblogger (og i grunnen er jeg glad for at du ikke blir forvandlet av ditt kjøkken, det finnes vel kanskje mange nok flinke interiørbloggere..?).

  SvarSlett
 17. Skulle gjerne hatt et sånt kjøkken jeg og!!!! Knalltøft!

  SvarSlett
 18. Jeg synes den er vaeldig flot din kokken!Vores er desvaer rigtig grimt..Vi bor til lege og derfor er tvunget til at lide under deres stil.En skonne dag vil jeg vise min egne kokken frem med stolthed...maske ogsa lave en post som dig med flotte billeder.De er flotte din lamper!hej fra Cat

  SvarSlett
 19. Flott kjøkken, Pia, og det skal jo faktisk synes det bor "folk i husan";)
  Flowerpotsan er fin, har dem i rødt vi:)
  Er strålende fornøyd med kjøkkenet vårt vi,men det er gammelt og det skal skiftes:) Skal planlegge det i kveld faktisk:) Gleeeeeder meg:)
  det blir helt enkelt, ikke noe fancy smanchy her i gården nei:)

  Trine:)

  SvarSlett
 20. ha-ha-ha :D Tappetsere zaloflaska! Alt trenger vel ikke å matche! Og alt trenger ikke å kjøpes nytt! Jeg liker kjøkkenet ditt! Det er stilig! Og zaloflaska står framme hos oss og! Er ikke det mest praktisk da???

  SvarSlett
 21. Jeg er fornøyd med kjøkkenet mitt. Bort sett fra at jeg savner oppvaskmaskin. Det er dødskjedelig å vaske opp for hånd. Jeg lurer på hvor mange ruller med tapet som hadde gått med hvis man skulle tapetsert alle Zalo-flaskene man bruker i løpet av livet.

  Cecilie

  SvarSlett
 22. Holder meg unna zalo, men syns sunlight flaska er fin, og den står fremme. Og nå vurderer jeg seriøst å ta med meg en tom sunlight flaske når jeg flytter for å fortsatt ha en sånn en.... hehe.. bra ide sant? ;)

  SvarSlett
 23. Kult kjøkken! Synes det er god stil på det. Så du har ikke vurdert å be ungene lage matchende tegninger? Og be skolen sende hjem matchende ukeplaner? Du som er lærer, du hadde vel fulgt opp slike ønsker om du hadde fått noen, ikke sant?
  Jeg er fornøyd med mitt nyoppussede kjøkken (oppussing light da), bortsett fra at jeg skulle ønske det var noen kvm større...
  Og du, jeg har ei hvit porselensflaske beregnet for å helle Zalo i. Tadaa! Matcher ;)

  SvarSlett
 24. Jeg syns kjøkkentapeten din er bare lekker!!! og hverdags"rotet" ditt er sjarmerende. Her hersker likedan! jeg har vært interiørblogger, det var der det startet opprinnelig, for tre år siden, men etterhvert ser jeg at hjemme hos oss er det altfor mye SIRKUS til å ha noen interiørhjem..bevares, skulle jeg likt å hatt det, og har jeg klart å ta ETT bilde, av ett hjørne, så kan du jo tenke deg hvor alt rotet er blitt av, hehe, akkurat: bak kameraet! så jeg passer nok heller til å skrive om hverdagslivet slik det er! Men etterhvert er det disse artiklene jeg leser og koser meg med..å se at andre også behersker kaos...det er like gøy som å lese om koselige hjørner.
  Så dette var innlegg for meg! interiør og hverdag!

  SvarSlett
 25. Kjøkkenet ditt er kjempesprekt, de oransje stolene og lampene sikler jeg på. Oransje er kult!

  Selv bør jeg vel kåres til Norges verste interiørblogger. Har verken tid eller tålmodighet til all den ryddinga og stylinga. Også er stilleben eller detaljbilder noe som jeg overhodet ikke har peil på.

  Kjøkkenet mitt er jeg kjempefornøyd med, etter at jeg fikk opp den sjokkrosa kutapeten fra Marimekko er det en fryd å være der inne. Må trekke på smilebåndet hver gang jeg tar turen innom kjøkkenet. Noen nye ekstra skap er bestilt, så det skal vel blogges om det også etterhvert :)

  Tapetsere Zaloflaska, ja. Ser det er mange forskjellige kreative løsninger på dette megaproblemet rundt omkring. Ringe Lilleborg fabrikker og be de komme opp med et penere design? Eller rett og slett være modig nok til å ha den fremme som den er. Bold statement, som det sies i interiørverden.

  SvarSlett
 26. DEILIG å se bilder av et (veldig stilig) kjøkken der ikke alle ting står på stell! Men ble litt forvirret av en kommentar over her.. TV?? Er det jeg tror er en micro en tv altså?

  SvarSlett
 27. Enig med mange her - knallfint kjøkken, og herlig å se et kjøkken der du ikke har fjerna lappene på kjøleskapet for å passe til resten av interiøret. Kjempefin lampe :-)
  NEI, jeg er ikke fornøyd med kjøkkenet vårt, men med små barn så driter jeg i om alt passer sammen hele tiden. Noen ganger er det viktigste å få maten på bordet - hvordan bordet ser ut kan jeg tenke på om noen år ;-) (Jeg er mektig imponert (sjokka?) over de som har strigla, hvite hjem med flere barn i hjemmet...)
  Fin fredag til deg :-)

  SvarSlett
 28. Eg er veldig nøgd med kjøkkenet mitt. Litt fargelaust, men eg orkar ikkje henge meg opp i det. Eg orkar heller ikkje blogge om interiør, det tek for mykje tid og ikkje minst det er dyrt. Eg elskar interiør, har gjort det sidan eg var 8-9 år, men kommunen betaler ikkje meg så godt sjølv om eg fortjener det :-)

  SvarSlett
 29. Gratulerer med nominasjon til den høythengende tittelen Årets fjaseblogg. Kåringen pågår frem til og med 1. mars. Som nominert er du en av dem med størst innflytelse!

  Sjekk her: http://www.lises.net/blogg/?p=5506

  SvarSlett
 30. Kjøkkenet ditt er herlig. Helt min smak. Synes ikke du trenger å bytte ut den grønne knivmannen. Det er greit om ikke alt er orange. Da blir det for mye. Jeg ser at det har blitt litt for mye rødt på kjøkkenet våres. Det gjør seg med andre farger også. Ellers liker jeg at det er høyt under taket hos deg, masse lys fra vinduene, masse skapplass og arbeidsplass. Knallstilige oransje lamper.
  Jeg er ganske fornøyd med kjøkkenet vårt. Vi trenger en ny komfyr, gulvet bør absolutt males på nytt, ellers er det greit.
  Ellen :)

  SvarSlett
 31. Utrolig stilig kjøkken! Digger orange ;)

  SvarSlett
 32. Jeg liker hjem der man kan se at det bor folk!=) Og der det bor folk får man bar eikke til at alt matcher og er på stell 24/7!! Om man får til det så er det DET som er jobben dems for å si det sånn;) Da er man intriørarkitekt i sitt eget hjem. Joa, mange av disse hjemmene er fine å se på, de er som dratt ut av et bolig/intriørmagasin, men jeg hadde ikke kunnet dratt ditt på besøk med mine barn..-hadde vært livredd for at de skulle rote eller skitne til noe der de kommer i joggdresser som ikke matcher kvinmannen på kjøkkent. Omg!
  Digger kjøkkenet ditt, selv om jeg personlig dislike oransje, så var det steinkult :-) Kommer til å følge bloggen din fremover :-) Like this :-)

  SvarSlett
 33. Like it!
  Er fornøyd med vårt kjøkken og, selv om det ikke er så stort som jeg trodde...

  God helg!

  SvarSlett
 34. Veldig fornøyd med mitt kjøkken...og syns ditt kjøkken var veldig kult :-) Og det å tv der er jo egentlig helt genialt! Og jeg tror vel egentlig at interiørbloggere også har ting og tang liggende i karmer og hjørner og tegninger og infoskriv rundt omkring...håper jeg da ;-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails