onsdag 1. februar 2012

Bøtteknott! Og retro.

Veldig på tipsern i dag...

Noe man ikke kommer unna, er retrotrenden. Den er kanskje litt på vikende front allerede i blogger, men i ukeblader er det forsatt hot med retro.

Jeg digger 70-tallets sterke farger og store mønstre. Ikke så intenst at jeg innreder huset i brunblomstret plysj. Men jeg har da mine Cathrineholmboller. Og noen tepper og puter i retrostoff.

Via bloggen Med et lekent sinn kom jeg inn til Bøtteknotten, en nettbutikk som selger orginale 70-talls klær. Noe var litt for sært selv for meg, mens noe var midt i blinken. Som for eksempel denne kule, gule kjolen.

Inne i bloggen deres kan du vinne et valgfritt plagg.

Ser du noe du liker?
Digger du retrostilen eller avskyr du alt sånt?

Ha en glad kveld med eller uten retroklær!

17 kommentarer:

 1. Litt sånn "alt med måte"....... Noe er greit, mens andre ting er helt forferdelig. En velbalansert innredningsstil (som hos meg) er nok det aller beste ;)
  Klæm

  SvarSlett
 2. Er begynnt å like det litt! Men berre litt. Fekk i grunnen nok retro i oppveksten :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du er jo så mye eldre enn meg. Jeg husker ikke så mye. Så jeg synes retro er kult;)

   Slett
 3. Jeg er veldig glad i retrostilen - mer og mer egentlig :-) Nydelig kjole :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg ville tro at dette var noe for deg, ja;)

   Slett
 4. Jeg syns noe av retro stilen er veldig fint :) Som det gule du viser. Brunt derimot.. Ææææææææææææssssjjj! Litt av skylden får far min ta ;)

  SvarSlett
 5. jeg elsker også retrostilen! det er første gang jeg har funnet en stil som passer meg! fargerikt og fint ;)

  SvarSlett
 6. Jeg syns retro er kjempe stilig!! Er heller ikke typen som vil ha ren retro stil i huset, men kunne tenkt meg noe her og der etterhvert. Har bestilt meg to vogntepper i kul retrostil fra DilldallNina :) Hun har jo såå mye fint hun lager på denne butikkbloggen:
  http://budeiesom.blogspot.com/

  Forresten, den gule kjolen var jo bare lekker! :)

  SvarSlett
 7. Venter bare på et outfitinnlegg, jeg nå.... :D

  SvarSlett
 8. Om jeg liker det? Både óg, egentlig. Jeg er glad i store mønster og fargerne. Men snittet på ting kan jeg spare min begeistring for. Men nydesign av retro stoffer. det liker jeg!

  SvarSlett
 9. Eg kan ikkje noko for at eg nok aldri slengjer meg heilt på retrobylgja. Eller kanskje når alle andre er ferdige;) Men kjolen var skjønn nok den altså! Svigermor har service med liknande mønster;)

  SvarSlett
 10. Jeg liker retro VELDIG godt. Nå hr jeg ikke noe særlig av det, men det ville nok vært litt annerledes om jeg hadde hatt ei lita jente. Mye ville nok vært annerledes. Kontoutskriften feks!

  SvarSlett
 11. Den kjolen gjør at jeg får noe høyere puls:) LIKER den rågodt og skulle ønske den var i mitt eie:) Og du....jeg liker retrostilen, mønstrene fargene, stemningen ja lat, utenom så mye brunt da;)
  Trine:)

  SvarSlett
 12. Er ikke helt min stil det der. Men akkurat den kjolen var søt! Mønsteret er 70-tall, snittet kjenner jeg ikke igjen fra min barndom.
  Kanskje lettere å like stilen når man ikke har vokst opp med den? :)

  SvarSlett
 13. Jeg tror at jeg fortsatt sliter med traumatiske opplevelser fra barndommen jeg :-)

  SvarSlett
 14. Det er heilt klart delte meninger om dette, da jeg solgte Rockefår klær på et marked var det en dame som spontant uttrykte "noe så stygt"!

  Men jeg digger retro-stil, men det er vel mest i stoffhylla og i endel av klærne jeg har sydd og kommer til å sy. Jeg hører de sier den trenden er på vikende front, men jeg blir nok ikke så fort lei - det er jo så mange fine farger og mønster, og former også. Brunt, oransje og gult er jo nydelig! For ikke å snakke om grønt, lilla og turkis. Farger er kjekt.

  Denne kjolen var jo knallfin!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails