torsdag 29. desember 2011

Selveste julaften

Sorry. Dette blir jo elendig blogging. For bloggere bør servere rykende ferske innlegg. Legge ut bilder av årets julegaver mens de pakkes ut. Skrive om ribba mens den fortæres. Vise bilder av juleoutfiten mens den fortsatt sitter stramt rundt kroppen.

Jeg ligger noen dager på etterskudd. Først nå kommer jeg til julas absolutte høydare. Nemlig julaften.


Nå skjedde det ikke så fryktelig mye spennende hos oss på julaften. (I motsetning til alle andre dager i året, som alltid er fylt med action, spenning og romantikk)


Det var liksom det vanlige. Gaver og mat og sukkerinntak.


Nytt av året var at vår undervurderte åtteåring sto fram som en habil kornettist og spilte den ene julesangen etter den andre. Så ble det et ganske seriøst julekonsertinnslag der et par av gutta sang som salige sølvgutter. Og så måtte det seriøse gå over til headbanging, forsøk på å slå en gitar opp i ribbefatet og ufine varianter av de kjære, gamle julesalmene.

Men alle var enige om at det hadde vært en fin aften.

Fornøyd med jula så langt?

Ha en strålende dag med eller uten regn!

28 kommentarer:

 1. Fantastisk! Jeg hadde ønsket meg mer julesang hos oss, ett vers av hver sang rundt juletreet dekker ikke helt behovet

  SvarSlett
 2. Høres ut som en fin julaften!
  Og jeg kom til å tenke på en julaften for flere år siden da mine to eldste spilte trombone i korpset. Siden både pappa'¨n har spilt før og også farfaren, ble det konsert. Den mannlige delen syntes det var så moro, mens jentene hatet det, hehe. ;)
  I år var det bare 3-åringen som prøvde seg på På låven sitter nissen. :)

  SvarSlett
 3. ikke bare du som er treg blogger om dagen,
  heia for det! Sitter selv å luuurer om jeg skal legge ut litt blider fra julaften jeg og - jeg får tenke litt til.
  Huset derer ser lekkert ut, så deilig med nytt hus!!!

  SvarSlett
 4. Så koselig med sang på julaften...
  Hadde jeg foreslått noe sånt her i huset så hadde jeg vel blitt kjeppjagd inn på rommet :P

  SvarSlett
 5. Kjempekoselig med sang sang på julaften! Det blir en del sang og musikk hos oss også, men en pappa i huset som har spilt piano siden før han kunne gå (sånn omtrent). Eldstejenta vår spiller også, og 6-åringen elsker å synge. Så det tralles og spilles mye. Og det er ekstra koselig i jula, syns jeg!

  Syns det er så flott å se bilder fra nyhuset dere! Utrolig kult kjøkken!

  SvarSlett
 6. :-) Hørtes kjempekoselig ut :-)

  PS: Herlig du har fått det i huset - fin tapet og orange lamper!
  :-)

  SvarSlett
 7. Herlige gutter. Synes det hørtes ut som en skikkelig fin julaften.
  Nytt av året her var at Ingvar delte ut gaver og klarte å lese selv hvem gavene var til. Og Eimund fikk Barbie-hus av besteforeldrene. O fryd og glede!
  Ellen :)

  SvarSlett
 8. Herlige gutter. Synes det hørtes ut som en skikkelig fin julaften.
  Nytt av året her var at Ingvar delte ut gaver og klarte å lese selv hvem gavene var til. Og Eimund fikk Barbie-hus av besteforeldrene. O fryd og glede!
  Ellen :)

  SvarSlett
 9. Herlig med bilder fra julaften...
  Deilig å bruke tida på andre ting enn å blogge i julen, så her ble det ingen kommentering, bare innlegg.
  Ønsker deg og dine en fortsatt fin romjul og ett riktig GODT NYTTÅR :)
  Klem May Helen

  SvarSlett
 10. Synes det er deilig at du er på etterskudd jeg .-) Det er nok av bloggere som nå kappes om å bære jula ut av huset først... Det er disse dagene mellom jul og nyttår som er de beste synes jeg - ikke noe pakker å kjøpe - de store familiesamlingene er unnagjort og man kan bare kose seg med fruktene fra strevet i desember - og jeg skal KOSE meg - det er jeg verd! Her skal nok jula bæres ut, men jeg skal ikke vinne det kappløpet! Kos deg med romjul i nytt hus - skjønne julebilder av gitarspillende sønn og datter som der ut til å utforske krumkaken som kikkert.
  Hilde

  SvarSlett
 11. Super julaften!
  Disse bloggerne som serverer rykende ferske nyheter fra sin hverdag forstår jeg ikke hvordan de har tid til. Selv jeg som ikke har barn riktig enda tar meg ikke engang tid til det da jeg har tid..litt tiltak og få inn bilder på pc'n innimellom og! Hvis jeg føler at jeg MÅ blogge sånn med en gang hver gang det skjer noe så tror jeg at jeg ikke gidder tilslutt. Er jo litt av kosen og kunne sette seg ned med blogginga da man har tid og lyst og kan kose seg litt med det?
  Jeg henger som regel alltid etter, men det får de som leser bare finna seg i og det tror jeg regelrett de gjør også :) Men det er godt å lese at du ikke unnskylder deg i hytt og pine for det, det skal jeg aldri gjøre mer (hvis jeg noen gang har gjort det!).
  Flotte bilder! :)

  SvarSlett
 12. Hahaha!
  Ufine variantar av julesangar har vore presentert her også :)
  Men heavy metal vart bannlyst eit par timar på julafta.
  Flott gjeng!

  SvarSlett
 13. Så koselig! :-) Jula har vore fin på sin måte, alle har vore sjuke, men det det er deilig å slappe av.

  SvarSlett
 14. Ser ut som om dere har hatt det livat, ja! :-) Kos med sang og musikk! Tenaringen var klimprer ivei pa gitaren - helst den elektriske medfulgt av intens headbanging. Han har ikke provd det pa julesangene... Det hender at synging ogsa finner sted, men da pa hans eget rom med lukket dor. Vi er na i den fasen. Av en eller annen grunn tror han ikke vi kan hore det...?

  SvarSlett
 15. Så heldig du er som har ditt eget englekor :-) Det ser ut som om dere har hatt ei flott jul :-D

  Her har jula gått på vanlig vis, og det syns jeg er godt :-)) Jeg har virkelig klart å senke skuldrene, og slappa skikkelig av :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 16. Betryggende å se at selv du er på etterskudd;-) Jeg har vært på etterskudd i hele desember, jeg...

  Herlige unger! Elsker spontane konserter, og er helt sikker på at jeg hadde funnet meg godt til rette på det nye flotte kjøkkenet ditt for å beundre både det, sølvguttsang og rockeriff!!

  Her hamres og bankes det og snart skal jeg ned og rydde i noen sekker med klær, for deretter å plassere det som skal beholdes i vår flunkende nye skyvedørsgarderobe. Så vi er ikke riktig ferdige enda med kjelleren - men det går riktig vei.

  Fortsatt deilig romjul til deg og dine!!

  SvarSlett
 17. Ser ut som det var en strålende konsert og jul :) Musikalske disse guttene dine. Og flott at minstejentene er kreativ nok til å se muligheter i en krumkake :D

  SvarSlett
 18. Du! Hallo! Dette hadde egnet seg som VIDEOinnlegg, ass ;) Herlige unger, DET skal du ha!! :)) Og orange diiiiteilz på kjøkkenet, KULT det :)) Jula mi er for LANG (kjedelig), alt annet enn deres, antar jeg ;) Klems!

  SvarSlett
 19. Ser dere har hatt ei fin jul i nytt hus:) Liker rågodt deoprange innslagene i interiøret....HERRRRLLIG:) Flowerpots i orange er superfint:)Og de høye krakkene....:) Og i tillegg har dere så flotte barn som underholder:)
  Vår datter spilte i skolekorpset ei stund til hun nekta mer, til min store fortvilelse, hun spilte kornett;) Faren hennes synes det er like greit at ingen spiller og synger han:)
  Her har barna alltid pyntet treet, men i år, måtte vi pynte det, ungdommene var hos venner.
  Du må gjemme julepynten du ikke vil skal brukes i GOD tid før jul vettu:)

  Ha ei fortsatt fin mnellomjul, Pia:)

  Trine:)

  SvarSlett
 20. Herlighet, for noen vidunderbarn du kan oppvise, da!! Her ble det vel såvidt rapet fram et "takk for maten". Men ellers har vi kost oss, vi også! ;o)

  Gratulerer med nytt hus! Så deilig å komme inn til jul! Nyt romjulsdagene, Pia!

  SvarSlett
 21. Jeg må sia at oransje kanskje må litt mer på banen her også altså.For en oppfriskende farge! Så ut til å være en fin juleaften. Her glemte vi å ta noe særlig med bilder, sånn blir det i blant.

  SvarSlett
 22. De gutta dine - jeg er stor fan!!! Og minstemor er jo sjarmis nr. 1!!

  Veldig moro å se bilder fra huset deres sånn litt innmellom barn og gaver og juleantrekk!!

  Kos dere videre: )

  SvarSlett
 23. lovely, bør vere litt heavypreg sånn ut i kveldinga, slik at ingen sovner... ;) og takk for omtanken, eg kan forsikre deg om at eg ikkje gjer noko som helst, utanom å ete, gå på do, og ta ein tur ut med krykker ein gong om dagen...dette er skremmande nok store framskritt frå sist veke. innimellom gir eg opp denne elendige kroppen, som skal lage så mykje trøbbel heile tida... gjekk ned fire kilo sist veke, og har gått opp igjen tre... bra jobba? sjokolade kom til meg... ;)

  fortsatt god romjul, ser eit tips om å pynte treet seinare, for å ville ha det lengre... vårt var ferdig julaften, og det er litt trist å setje det inn første juledag? eller?

  e

  SvarSlett
 24. Herig med musikk. Å så bruke krumkake som kikkert. Nei, det ante jeg ikke at gikk ann;) Fortsatt God romjul!

  SvarSlett
 25. Fin stemningsrapport fra selveste julaften.

  Glemte visst julafteninnslaget jeg også.., eller gjorde jeg det..?

  SvarSlett
 26. Slike overraskelser er en fin julegave :)

  Her ble det rolig kveld. Heldigvis :)

  SvarSlett
 27. Ser ut som en superkoselig julaften!
  Jeg ble også (halveis tvunget) til å spille kornett julaften på mine yngre dager. Som voksen tvinges jeg til å spille piano julaften.

  Men greit nok.
  :)

  SvarSlett
 28. Ser og høres veldig koselig ut! Her var vi bare oss tre for første gang. Koselig det og!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails